TempAccount14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα θελω να κανω φορματ και εχω εγκαταστησει το warcraft 3.To Προβλημα ειναι πως εχω χασει το cd και το κουτι και αμα κανω φορματ δεν θα μπορω να παιξω battle.net.Πως γινεται να βρω το cd key μου,ωστε να το σημειωσω καπου?
SlackulatoR Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα θελω να κανω φορματ και εχω εγκαταστησει το warcraft 3.To Προβλημα ειναι πως εχω χασει το cd και το κουτι και αμα κανω φορματ δεν θα μπορω να παιξω battle.net.Πως γινεται να βρω το cd key μου,ωστε να το σημειωσω καπου? Δεν το έχεις κάνει register σε battle.net λογαριασμό; Αν το έχεις κάνει, συνδέσου και στο βγάζει εκεί(battle.net)
Wspr Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 hello κ απο μενα Χρειαζεσαι ενα προγραμματακι που λεγεται cd-grabber Σου παραθετω link...Κατοπιν μπες στο bnet acc σου(αν δεν εχεις δημιουργησε ενα) και καντο register εκει... Τουδε και στο εξης θα μπορεις να κατεβαζεις το παιχνιδι οποτε θες και ο κωδικος θα κλειδωσει σε σενα Αυτα... link:http://www.dota-utilities.com/2008/09/warcraft3-122-cd-key-grabber.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα