Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να αλλάξω κινητό και να πάρω και εγω ενα smartphone μιας και είμαι φαντάρος τώρα! οπότε ψάχνω κινητό για κανένα παιχνίδι, να λιώνω στο ιντερνέτ, ραδιόφωνο και τέτοια! Γενικά καταλαβαίνεται για τη χρήση το θέλω! Τη προτείνετε εκεί γύρω στα 200ε-230ε το πολύ.

Δημοσ.

Φίλε ΘΑ σου πρότεινα να πάρεις ένα Sony x8 που έχει 110 ευρό, για αρκετούς λόγους, είναι οικονομικό και έτσι αν στο κλέψουν στον στρατό δεν χάνεις και πολλά, και δεύτερον τα κάνει όλα αυτα που θες, τα μόνα μειονεκτήματα είναι flash player και οθόνη μικρή με τα σημερινά δεδομένα. ;-)

Δημοσ.

Εγώ προτείνω Sony Ericsson Live with walkman...Είναι πολύ καλό, σχετικά φθηνό (160€), μικρό σε μέγεθος και με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία του(εξαιρετικός ήχος, 1ghz cpu, 512 ram, σχετικά καλή κάμερα)...Επίσης θα αναβαθμιστεί σε ICS...

Απλώς θα πρέπει να προσέξεις πολύ για να μην στο κλέψουν, όπως είπε και ο φίλος από πάνω, γιατί γίνονται πολλά στο στρατό...

Δημοσ.

Αν θες φίλε για ποιο ικανοποιητικές οθόνες και χαρακτηριστικά με τα χρήματα σου διαθέτεις, μπορείς να δεις μεταχειρισμένα σε αριστη κατάσταση, πχ εγώ πούλησα HTC desire πριν έξι μήνες 230 ευρώ με το κουτί του και τα όλα του σε αριστη κατάσταση ούτε ένα γδάρσιμο δεν είχε πάντα μέσα σε θήκη το είχα, ρίξε μια μάτια στις αγγελίες του site αξίζει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όφειλε το μόνο σίγουρο είναι να πάρεις κανα μεταχειρισμένο απο εδω...δες τις αγγελίες υπάρχουν παρα πολλές ευκαιρίες..και αφου πας στρατό πάρε κανα φτηνό..

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ android. Έχω Wm6.1 και το touch hd και μου το αγοράζουν 120ευρό. Να το δώσω;

Συστήμα πλοήγησης dont panic υπάρχει; Σπάνε τα προγράμματα εύκολα;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ android. Έχω Wm6.1 και το touch hd και μου το αγοράζουν 120ευρό. Να το δώσω;

Συστήμα πλοήγησης dont panic υπάρχει; Σπάνε τα προγράμματα εύκολα;

Αν εχεις βρει καποιον να το παιρνει 120 ευρω δωσε το χθες.

Υπαρχουν πολλα συστηματα πλοηγησης. Περι σπασμενων προγραμματων απαγορευεται να συζηταμε με βαση τους Ορους Χρησης του φορουμ.

Δημοσ.

Neo v ή live with walkman. Δεν υπάρχουν καλύτερα κινητά στα λεφτά που διαθέτεις. Διαλέγεις και παίρνεις.

Νεο ν δαγκωτο

Δημοσ.

στη συγκεκριμενη προταση εμενα με ανυσηχει το θεμα της ακτινοβολιας και το οτι το κινητο ειναι ουσιαστικα κατώτερο απο το galaxy s που εχει βγει ενα χρονο πριν. τα media εχουν ξεστοκάρει απο γαλαξίες?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=4122

Δημοσ.

στη συγκεκριμενη προταση εμενα με ανυσηχει το θεμα της ακτινοβολιας και το οτι το κινητο ειναι ουσιαστικα κατώτερο απο το galaxy s που εχει βγει ενα χρονο πριν. τα media εχουν ξεστοκάρει απο γαλαξίες?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=4122

εχει πολυ καιρο, που εγινε η προσφορα στην οποια αναφερεσαι. Πραγματι αν ξανα ερχοταν μια αναλογη προσφορα, το Galaxy S μπαινει ανετα στη διεκδικηση του τοπ value στα 200.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...