Προς το περιεχόμενο

London Olympics 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

london_2012_the_official_video_game_21.jpg

Όπως ανακοίνωσε η SEGA, το London 2012: The Official Videogame of the Olympic Games θα κυκλοφορήσει για τα PC, PlayStation 3 και Xbox 360 στις 29 Ιουνίου. Ο τίτλος θα περιέχει πάνω από 45 events, έναν αριθμό από game modes, καθώς και υποστήριξη για τα PlayStation Move και Kinect. Στον player που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε το νέο trailer του παιχνιδιού.

Πως σας φαίνεται?

Source: Gameover.gr

Δημοσ.

Σιγουρα θα το τιμησουμε ειτε στο PS3 ειτε στο PC, οπου ναναι αρκει να εχω joystick :-D

Στο ιδιο παιχνιδι αλλα του 2004 (PS2) το αθλημα που δεν μπορουσα να καταφερω ποτε ηταν η κολυμβυση, μου ειχαν βγει τα χερια και παλι τελευταιος τερματιζα :eek:

Δημοσ.

Σιγουρα θα το τιμησουμε ειτε στο PS3 ειτε στο PC, οπου ναναι αρκει να εχω joystick :-D

Στο ιδιο παιχνιδι αλλα του 2004 (PS2) το αθλημα που δεν μπορουσα να καταφερω ποτε ηταν η κολυμβυση, μου ειχαν βγει τα χερια και παλι τελευταιος τερματιζα :eek:

Από ότι κατάλαβα μιλάς για το Athens 2004. Και εγώ στην κολύμβηση τα είχα βρει σκούρα. μετά όμως αφού βρήκα το κόλπο τερμάτιζα άνετα πρώτος! :mrgreen:

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα μιλάς για το Athens 2004. Και εγώ στην κολύμβηση τα είχα βρει σκούρα. μετά όμως αφού βρήκα το κόλπο τερμάτιζα άνετα πρώτος! :mrgreen:

ναι γιαυτο μιλαω :-D

• 2 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο pc με κούρασε πάντως..

k με το joystic δεν έβγαλα άκρη..

μερικά αθλήματα ok...αλλα στα περισσότερα πάτος :)

θέλει ψάξιμο...δεν έχει άσχημα γραφικά και physics πάντως..

Επεξ/σία από tsakonas
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια, κατεβασα τ παιχνιδι απ torrent, τ εκανα αποσυμπιεση κ.λπ...μετα μ εβγαλε ν κανω εγκασταση μεσω τ steam κ εκει μ ζηταει product code..εχω ψαξει παντου κ δν βρισκω τπτ...κανεις καμια ιδεα?? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...