AccountSaver Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Άλλο 1 θέμα έχω για εσάς παιδιά... Είναι δυνατόν ένας υπολογιστής του 2006, με σκληρό δίσκο μέσα SATA1. Να μπορεί να μπεί στην θέση αυτού του σκληρού ,σκληρός δίσκος με SATA2 ? Δηλαδή στο τέλος θα βάλω και SATA3 εκεί μέσα ? Πως γίνεται αυτό το πράγμα ?
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δεν πολυκατάλαβα τί εννοείς - αλλά αν ρωτάς αν μπορείς να βάλεις σε SATA μητρική, SATA II και SATA ΙΙΙ δίσκους, ναι, μπορείς (μια και το SATA πρωτόκολλο είναι "backwards compatible", και το interface σύνδεσης πανομοιότυπο). Oι ταχύτητες των δίσκων βέβαια, δε θα είναι οι μέγιστες δυνατές που μπορούν ν' αποδώσουν οι SATA II & III δίσκοι, αλλά θα είναι ανάλογες των δυνατοτήτων της μητρικής (SATA).
AccountSaver Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Άρα σε ένα παλαιό λάπτοπ , μπορώ να βάλω SATA2 ?Όταν βλέπω μέσα ότι έχει απο την εταιρία SATA1 ? Καλό αυτό ... Πως μπορώ να ξέρω το Sata Controller μου ?
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Πρέπει όμως να πεις και πού πρέπει να κοιτάξει, στο πρόγραμμα.
hawkpilot Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Πρέπει όμως να πεις και πού πρέπει να κοιτάξει, στο πρόγραμμα. Οκ, θεώρησα ότι είναι εύκολο να καταλάβει που θα πρέπει να κοιτάξει. @AccountSaver: Θα πρέπει να κοιτάξεις τις πληροφορίες του tab "Information" και πιο συγκεκριμένα την ενότητα "Serial ATA Features".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα