Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω λίγο το thread.

Μετά από τόσα χρόνια μια αξιόπιστη μηχανή για το λάσο δεν έχει βρεθεί ε?

Το ξυραφάκι που λένε πολλοί δεν με βολεύει σαν λύση :mellow:

Δημοσ.

όσο αφορά αυτό:

"σώματος και κυρίως γεννητικών οργάνων "

πρέπει να μας πεις αν οι τρίχες σου είναι σαν χνούδι η σαν κρίνα που σπάνε,για να ξέρουμε τι θα σου προτείνουμε 

Δημοσ.

Πάρε ξυραφάκι για γυναικεία πόδια. Θα στα κάνει γυαλί.

Δημοσ.

Δεν θέλω να γίνονται γυαλί γιατί μετά συμβαίνουν άλλα πράγματα όπως ερεθισμός του δέρματος, τρίχες που βγαίνουν στραβά και επίσης θέλει και πολύ χρόνο και βαριέμαι.

Θέλω μέσα σε 3-4 λεπτά με μια μηχανή να έχει φύγει το 95% της τρίχας, δεν χρειάζομαι να φύγει το 100%.

https://www.skroutz.gr/s/9222523/Philips-Oneblade-QP2520-30.html

Πέτυχα αυτήν και φαίνεται να κόβει καλά, αλλά δεν λέει κάπου αν κάνει για εκεί κάτω, και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω με ποιον τρόπο κόβει η κεφαλή που φαίνεται διαφορετική από τις κλασσικές κουρευτικές.

Την έχει κανείς να πει μια γνώμη?

Δημοσ.

Σ'αυτό έχεις δίκιο, μένουν μέσα τρίχες και γίνονται σπυράκια. Γενικά όμως είναι ευκολότερο να κοπείς με την ηλεκτρική μηχανή παρά με μια μαχ 3 ή fusion κτλ.

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο να τραυματιστούν οι μπάλες με ξυριστική μηχανή. Δεν μιλάμε για σπλατεριά αλλά ok είναι επίπονο.

Καλό ξυράφι η καλύτερη λύση και να τεντώνεις το δέρμα όσο περισσότερο γίνεται κατά τη διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν είναι να ξυρίσω τις μπάλες έχω χέρι χειρούργου. Αν και κάτι φορές με καμιά άτσαλη κίνηση θα μαγκώσει λίγο δέρμα η μηχανή. Τίποτα τραγικό όμως. Εγώ έχω μια μικρή μηχανή για την περιοχή αυτή η οποία βολεύει. Και ξυράφι βάζω συνήθως με 2-3 λεπίδες.

Επεξ/σία από Magioris
Δημοσ.
2 ώρες πριν, krang είπε

Πάρε ξυραφάκι για γυναικεία πόδια. Θα στα κάνει γυαλί.

ω ναι, γυναικείο ξυραφάκι έχει στα σούπερ μάρκετ για "ευαίσθητες περιοχές" το ονομάζει.
Άψογη δουλειά παντού

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chill είπε

Είναι πολύ εύκολο να τραυματιστούν οι μπάλες με ξυριστική μηχανή

Γιαυτό τον λόγο ψάχνω μια συγκεκριμένα για αυτή την δουλειά. Γενικά κουρευτική για μαλλιά και μούσι έχω ήδη αλλά για εκεί δεν κάνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ξεκινάς με ξυραφάκι τις δύο μπάλες και καταλήγεις με πόδια, στήθος, μασχάλες και οπίσθια μωρού... :P

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

Έτσι πάει συνήθως. Γνωστός μου που δούλευε στα εβερεστ ξεκίνησε να ξυρίζει χέρια μέχρι τον αγκώνα υποχρεωτικά λόγω δουλειάς και κατέληξε μέχρι γάμπα ένα καλοκαιράκι.

Πάντως σαν απάντηση στο ερώτημα, δεν υπάρχει κουρευτική μηχανή αποκλειστικά για το τρίο μπελκάντο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, krang είπε

Έτσι πάει συνήθως. Γνωστός μου που δούλευε στα εβερεστ ξεκίνησε να ξυρίζει χέρια μέχρι τον αγκώνα υποχρεωτικά λόγω δουλειάς και κατέληξε μέχρι γάμπα ένα καλοκαιράκι.

Πάντως σαν απάντηση στο ερώτημα, δεν υπάρχει κουρευτική μηχανή αποκλειστικά για το τρίο μπελκάντο.

Στην αρχή νόμιζα ότι εννοούσες το βουνό Έβερεστ και λέω κανένας Σερπα θα είναι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...