sheik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Eχω κι εγω την συγκεκριμενη του panther. Γενικα ευχαριστημενος, ξυριζει μια χαρα οπου θες ΕΚΤΟΣ απο ορχεις. Οσο και προσεκτικα να το εχω κανει, κοβομαι. Ειναι δυσκολη περιοχη με πολυ και ανωμαλο δερμα και δεν τα καταφερνω. Εν τελει κατεληξα απλα να τριμαρω την περιοχη και μετα παραδοσιακο ξυραφακι. Στα θετικα της οτι ειναι αδιαβροχη, καθαριζεται πανευκολα, φορτιζει σε 50 λεπτα και κραταει 1 ωρα! Αν καποιος βρει οντως μια που να ειναι πραγματικα καταλληλη για εκει κατω, ας πει Αφού ο πάνθηρας έριξε το μαύρο στην συγκεκριμένη phillips ξαναρωτω με την σειρά μου και γω.Έχετε να προτίνετε κάποια για σώμα?Αν δεν είναι ξυριστική δεν πειράζει αρκεί να μην χρειάζεται 50 περάσματα. Για σωμα ειναι παρα πολυ καλη.
original911 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Eχω κι εγω την συγκεκριμενη του panther. Γενικα ευχαριστημενος, ξυριζει μια χαρα οπου θες ΕΚΤΟΣ απο ορχεις. Οσο και προσεκτικα να το εχω κανει, κοβομαι. Ειναι δυσκολη περιοχη με πολυ και ανωμαλο δερμα και δεν τα καταφερνω. Εν τελει κατεληξα απλα να τριμαρω την περιοχη και μετα παραδοσιακο ξυραφακι. Στα θετικα της οτι ειναι αδιαβροχη, καθαριζεται πανευκολα, φορτιζει σε 50 λεπτα και κραταει 1 ωρα! Αν καποιος βρει οντως μια που να ειναι πραγματικα καταλληλη για εκει κατω, ας πει Για σωμα ειναι παρα πολυ καλη. Για @@ δεν την θέλω προτιμώ ξυραφάκι.Την έχεις καιρό?Οι λεπίδες είναι ακόμα κοφτερές όσο στην αρχή?
sheik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Tην εχω ενα χρονο. Ναι ακομα παει μια χαρα και με αρκετα εντονη χρηση. Δε φαινεται προς το παρον να θελει ανταλλακτικα.
original911 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Tην εχω ενα χρονο. Ναι ακομα παει μια χαρα και με αρκετα εντονη χρηση. Δε φαινεται προς το παρον να θελει ανταλλακτικα. Αρκετός καιρός για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.Νομίζω πως θα κινηθώ γι'αυτήν.Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και όταν αγοραστεί θα ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται. Κάτι τελευταίο δουλεύει και με ρεύμα ή μόνο με την μπαταρία?
infini Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Έχω την ΤΤ2040 4 χρόνια, το μεγάλο της μειονέκτημα είναι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της μπαταρίας, η οποία παρέδωσε πνεύμα. Ψάχνω μία που να μπορείς να αλλάξεις τη μπαταρία, έεις κάποιος να προτείνει;
redykt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Παιδια εσεις για την ηβικη περιοχη τι ξυραφακια προτιματα ; Σκεφτομουν να παρω μια ξυριστικη gillete καλη , τυπου fusion , που να την εχω αποκλειστικα για αυτη τη δουλεια. Με τα ξυραφακια δεν πολυ βγαζω ακρη.
bill999r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ gillette Mach3 turbo. Ούτε κοψίματα ούτε τίποτα. Επιπλέον δεν θέλει πολλά περάσματα οπότε ξεμπερδεύεις εύκολα. Το fusion είναι πιο ογκώδες και θεωρώ πως δυσκολεύει στη "λεπτοδουλεια" που ίσως χρειαστείς.
webparts Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παιδια εσεις για την ηβικη περιοχη τι ξυραφακια προτιματα ; Σκεφτομουν να παρω μια ξυριστικη gillete καλη , τυπου fusion , που να την εχω αποκλειστικα για αυτη τη δουλεια. Με τα ξυραφακια δεν πολυ βγαζω ακρη. Αν ξυριζεσαι συχνα παρε mach 3,fusion η proglide. Τα ξυραφακια δεν κανουν για τιποτα,μονο για να βγαζεις κανα κομπο απο τα μαλλινα. Εγω χρησιμοποιω proglide για κατω και πανω και στη μεση κουρευτικη.
arnold94 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Για να αποφυγουμε να βουλωσει το σιφωνι απ τη τρίχα του ξυρίσματος..τι κάνουμε;
sakisvele Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Προτείνω αυτήν.. https://www.skroutz.gr/s/2219047/Philips-BodyGroom-BG2036.html?from=mail_notification_price_drop#
papoys1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Στις 26/10/2017 στις 7:45 ΜΜ, infini είπε Έχω την ΤΤ2040 4 χρόνια, το μεγάλο της μειονέκτημα είναι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της μπαταρίας, η οποία παρέδωσε πνεύμα. Ψάχνω μία που να μπορείς να αλλάξεις τη μπαταρία, έεις κάποιος να προτείνει; Δυστυχώς όλες βγαίνουν έτσι,αν κόβει καλά ακόμη μπορείς όμως να την πας στο ΔΗΣΙΟ και να σου τις αλλάξει. Είχα αλλάξει παλιά από μία νομίζω 11 ή 12 ευρώ κόστισε.
ss13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, arnold94 είπε Για να αποφυγουμε να βουλωσει το σιφωνι απ τη τρίχα του ξυρίσματος..τι κάνουμε; Τέλεια λύση https://www.hellas-tech.gr/product/74693/mperta-koyrematos-geniwn-saliara-gia-xyrisma-80x130cm.html?ref=2 μετά τις πετάς στη τουαλέτα , αν θες γράψε Creative Man Hair Beard Shaving Catcher θα βρεις πάρα πολλές Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από ss13
arnold94 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ss13 έλεγα βασικα και για το κάτω σύστημα πιο πολυ με το ξυραφακι Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από arnold94
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις