Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω κι εγω την συγκεκριμενη του panther. Γενικα ευχαριστημενος, ξυριζει μια χαρα οπου θες ΕΚΤΟΣ απο ορχεις. 

Οσο και προσεκτικα να το εχω κανει, κοβομαι. Ειναι δυσκολη περιοχη με πολυ και ανωμαλο δερμα και δεν τα καταφερνω. Εν τελει κατεληξα απλα να τριμαρω την περιοχη και μετα παραδοσιακο ξυραφακι.

Στα θετικα της οτι ειναι αδιαβροχη, καθαριζεται πανευκολα, φορτιζει σε 50 λεπτα και κραταει 1 ωρα! 

Αν καποιος βρει οντως μια που να ειναι πραγματικα καταλληλη για εκει κατω, ας πει :)

Αφού ο πάνθηρας έριξε το μαύρο στην συγκεκριμένη phillips ξαναρωτω με την σειρά μου και γω.Έχετε να προτίνετε κάποια για σώμα?Αν δεν είναι ξυριστική δεν πειράζει αρκεί να μην χρειάζεται 50 περάσματα.

Για σωμα ειναι παρα πολυ καλη.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eχω κι εγω την συγκεκριμενη του panther. Γενικα ευχαριστημενος, ξυριζει μια χαρα οπου θες ΕΚΤΟΣ απο ορχεις. 

Οσο και προσεκτικα να το εχω κανει, κοβομαι. Ειναι δυσκολη περιοχη με πολυ και ανωμαλο δερμα και δεν τα καταφερνω. Εν τελει κατεληξα απλα να τριμαρω την περιοχη και μετα παραδοσιακο ξυραφακι.

Στα θετικα της οτι ειναι αδιαβροχη, καθαριζεται πανευκολα, φορτιζει σε 50 λεπτα και κραταει 1 ωρα! 

Αν καποιος βρει οντως μια που να ειναι πραγματικα καταλληλη για εκει κατω, ας πει :)

Για σωμα ειναι παρα πολυ καλη.

Για @@ δεν την θέλω προτιμώ ξυραφάκι.Την έχεις καιρό?Οι λεπίδες είναι ακόμα κοφτερές όσο στην αρχή?

Δημοσ.

Tην εχω ενα χρονο. Ναι ακομα παει μια χαρα και με αρκετα εντονη χρηση.

Δε φαινεται προς το παρον να θελει ανταλλακτικα.

Δημοσ.

Tην εχω ενα χρονο. Ναι ακομα παει μια χαρα και με αρκετα εντονη χρηση.

Δε φαινεται προς το παρον να θελει ανταλλακτικα.

Αρκετός καιρός για να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.Νομίζω πως θα κινηθώ γι'αυτήν.Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και όταν αγοραστεί θα ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται.

Κάτι τελευταίο δουλεύει και με ρεύμα ή μόνο με την μπαταρία?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω την ΤΤ2040 4 χρόνια, το μεγάλο της μειονέκτημα είναι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της μπαταρίας, η οποία παρέδωσε πνεύμα. Ψάχνω μία που να μπορείς να αλλάξεις τη μπαταρία, έεις κάποιος να προτείνει;

Δημοσ.

Παιδια εσεις για την ηβικη περιοχη τι ξυραφακια προτιματα ; Σκεφτομουν να παρω μια ξυριστικη gillete καλη , τυπου fusion , που να την εχω αποκλειστικα για αυτη τη δουλεια. 

Με τα ξυραφακια δεν πολυ βγαζω ακρη.

Δημοσ.

Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ gillette Mach3 turbo.

Ούτε κοψίματα ούτε τίποτα. Επιπλέον δεν θέλει πολλά περάσματα οπότε ξεμπερδεύεις εύκολα.

Το fusion είναι πιο ογκώδες και θεωρώ πως δυσκολεύει στη "λεπτοδουλεια" που ίσως χρειαστείς.;)

Δημοσ.

Παιδια εσεις για την ηβικη περιοχη τι ξυραφακια προτιματα ; Σκεφτομουν να παρω μια ξυριστικη gillete καλη , τυπου fusion , που να την εχω αποκλειστικα για αυτη τη δουλεια. 

Με τα ξυραφακια δεν πολυ βγαζω ακρη.

Αν ξυριζεσαι συχνα παρε mach 3,fusion η proglide.

Τα ξυραφακια δεν κανουν για τιποτα,μονο για να βγαζεις κανα κομπο απο τα μαλλινα.

Εγω χρησιμοποιω proglide για κατω και πανω και στη μεση κουρευτικη.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 26/10/2017 στις 7:45 ΜΜ, infini είπε

Έχω την ΤΤ2040 4 χρόνια, το μεγάλο της μειονέκτημα είναι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της μπαταρίας, η οποία παρέδωσε πνεύμα. Ψάχνω μία που να μπορείς να αλλάξεις τη μπαταρία, έεις κάποιος να προτείνει;

Δυστυχώς όλες βγαίνουν έτσι,αν κόβει καλά ακόμη μπορείς όμως να την πας στο ΔΗΣΙΟ και να σου τις αλλάξει. Είχα αλλάξει παλιά από μία νομίζω 11 ή 12 ευρώ κόστισε.

Δημοσ.

Παππού και εσύ τα κάνεις καραφλα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, arnold94 είπε

Για να αποφυγουμε να βουλωσει το σιφωνι απ τη τρίχα του ξυρίσματος..τι κάνουμε;

Τέλεια λύση

https://www.hellas-tech.gr/product/74693/mperta-koyrematos-geniwn-saliara-gia-xyrisma-80x130cm.html?ref=2

μετά τις πετάς στη τουαλέτα , αν θες γράψε

Creative Man Hair Beard Shaving Catcher

θα βρεις πάρα πολλές B)

Επεξ/σία από ss13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ss13 έλεγα βασικα και για το κάτω σύστημα πιο πολυ με το ξυραφακι

Επεξ/σία από arnold94
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ezgif-5-69c40b1d01.gif

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...