bodypower Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Τι διαφορα εχει μια ξυριστικη μηχανη προσωπου απο μια αλλη σωματος?
Papakaliati Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Σε 2 χρόνια που χάλασαν 2 ηλεκτρικές. Μια Braun και μια Philips. Γύρω στα 85 - 90 ευρώ η καθεμιά. Από τότε, μόνο ξυράφι. Αν θα έπαιρνα ξανά ηλεκτρική, θα πήγαινα σε κάτι επαγγελματικό πλέον. Αλλιώς δεν αξίζει imo. Στα τελευταια 10 χρονια εχω αλλαξει μια μηχανη, και αυτην απλα επειδη ητανε μονο με ρευμα και ειχε μπαταρια, και ακομη και τωρα δουλευει ρολοι. Και οι 2 γυρω στα 70 ευρω νομιζω. Οποτε μην γενικευουμε, αμα τις πετουσες στους τοιχους δεν σε φταιει και κανενας. Δεν ειναι και οι πιο ευθραστες συσκευες πια... Phillips ειναι και οι δυο νομιζω. Τι διαφορα εχει μια ξυριστικη μηχανη προσωπου απο μια αλλη σωματος? Υπαρχουνε οι ξυριστικες που παιρνουνε κοντρα τις τριχες, και οι κουρευτικες που ειναι το ελαχιστο 2,3 ημερων. Για στρατο δηλαδη κουρυττικη δεν προβλεπεται.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Είσαι ο Χριστόφορος ο ηθοποιός?
StormGr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Οπα αφου ανακαλυψανε το thread μετα απο 2,5 χρονια και ο μπλε πανθηρας ακομη τριγυρναει στο φορουμ να σε ρωτησω. Τι εγινε τελικα με την μηχανη; ζει ακομη ή χαλασε; Τελικα εκανε καλη δουλεια με την σωστη κεφαλη πανω;
osvag Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 2.5 χρόνια θέμα που ξεθαβονται πραγματικά εγώ μια κουρευτικη έχω πάρει πρώτα με αυτή ξυριζομαι πανω-κατω και μετά ξυράφι. Απαλό σαν πωπος μωρού!
Adon1s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Με την φαγουρα και τα σκαλωματα μετα τι κανεις ;
Razor_7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Κρεμομαστε από τα..... χείλη σου πανθηρα. Καλη σου βγήκε ?
cococrops Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 πολύ καλή η phillips tt2040 και εγω αυτή εχω!!αυτή σου προτείνω και εγω
ribo7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 και τα καλαμπαλίκια με ποιο μέρος τα ξυρίζεις? με τα δοντάκια στις άκρες ή με το καμπυλωτό με τις τρυπίτσες?βολεύει γενικά? εγώ μια απλή philips έχω με δοντάκια αλλά θέλει προσοχή!!
cococrops Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ε με προσοχη και σταθερο χερι μην κοψουμε και ότι πολυτιμοτερο εχουμε 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 οχι τελικά δεν είναι καλή,εχω κοπεί πολλές φορές.Το καλοκαίρι θα πάρω άλλη καλύτερη
ribo7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 ε με προσοχη και σταθερο χερι μην κοψουμε και ότι πολυτιμοτερο εχουμε με ποιο μέρος της μηχανής?
Runner25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 για το σωμα πηρα μια κουρευτικη κινεζικη καλη φαση κανω και φαβοριτες,φθηνη κιολας δεν θεωρω ειναι κατι που πρεπει να τα χωσεις. οσο για το πιτσιφρικι μου ξυραφακι χωρις αφρο και τετοια, απλα πραματα
original911 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αφού ο πάνθηρας έριξε το μαύρο στην συγκεκριμένη phillips ξαναρωτω με την σειρά μου και γω.Έχετε να προτίνετε κάποια για σώμα?Αν δεν είναι ξυριστική δεν πειράζει αρκεί να μην χρειάζεται 50 περάσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις