BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Καλησπέρα . Θα ήθελα να μου προτείνεται ξυριστική μηχανή για ξύρισμα ολικό (δλδ να μην φαίνεται καθόλου τρίχα ουτε μισό χιλιοστό)σώματος και κυρίως γεννητικών οργάνων και όρχεων(να μην τραυματίζει τους ορχεις.) Μεχρι 85-90 €
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ξερει κανείς τι μηχανη πρεπει να πάρω?
panagos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Σε 2 χρόνια που χάλασαν 2 ηλεκτρικές. Μια Braun και μια Philips. Γύρω στα 85 - 90 ευρώ η καθεμιά. Από τότε, μόνο ξυράφι. Αν θα έπαιρνα ξανά ηλεκτρική, θα πήγαινα σε κάτι επαγγελματικό πλέον. Αλλιώς δεν αξίζει imo.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread. Από εκεί (νομίζω) έχω τσεκάρει αυτήν την μηχανή της Braun.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Σε 2 χρόνια που χάλασαν 2 ηλεκτρικές. Μια Braun και μια Philips. Γύρω στα 85 - 90 ευρώ η καθεμιά. Από τότε, μόνο ξυράφι. Αν θα έπαιρνα ξανά ηλεκτρική, θα πήγαινα σε κάτι επαγγελματικό πλέον. Αλλιώς δεν αξίζει imo. μπορεί απλά να έτυχε μαν Ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread. Από εκεί (νομίζω) έχω τσεκάρει αυτήν την μηχανή της Braun. paredwse ευχαριστώ αλλά το topik αυτό εχει+ 200 σελίδες και είναι δύσκολο να το διαβάσω όλο. Λοιπον Οποιος έχει καμμια γνώμη μπορεί να πει βασίκά να μου πει τι είδος μηχανη χρείαζομαι γι τον σκοπό που περιεγραψα (όχι συγκεκριμένη μηχανη) και θα το ψάξω μόνος μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 μπορεί απλά να έτυχε μαν paredwse ευχαριστώ αλλά το topik αυτό εχει+ 200 σελίδες και είναι δύσκολο να το διαβάσω όλο. Λοιπον Οποιος έχει καμμια γνώμη μπορεί να πει βασίκά να μου πει τι είδος μηχανη χρείαζομαι γι τον σκοπό που περιεγραψα (όχι συγκεκριμένη μηχανη) και θα το ψάξω μόνος μου Body shaving, whole body shaver, full body shaver. Για τέτοιες να ψάξεις. Όσο για το thread, προσωπικά βλέπω 45 σελίδες, αν ήταν για το σώμα μου θα του έριχνα μια ματιά. Αλλά ο καθένας πράττει όπως νομίζει.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Body shaving, whole body shaver, full body shaver. Για τέτοιες να ψάξεις. Όσο για το thread, προσωπικά βλέπω 45 σελίδες, αν ήταν για το σώμα μου θα του έριχνα μια ματιά. Αλλά ο καθένας πράττει όπως νομίζει. α ναι σορρυ μπερδευτικα για τις σελίδες .Οσο την απαντηση ευχαριστώ πολύ
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Philips tt2040 Τι είδους είναι αυτή μηχανή?
Yasu Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Τι είδους είναι αυτή μηχανή? Συσκευή περιποίησης σώματος όλα σε ένα ειδικά για άντρες. Για κούρεμα, τριμάρισμα και ξύρισμα σώματος (και γεννητικών οργάνων). • Με υποαλλεργικό πλέγμα ξυρίσματος • Στρογγυλεμένες άκρες για απαλή επαφή με το δέρμα • Εργονομική ελαστική λαβή • 100% αδιάβροχο για χρήση στο ντους και εύκολο καθαρισμό • 5 ρυθμίσεις μήκους για διαφορετικά μήκη τριχοφυΐας • 50 λεπτά ασύρματης χρήσης μετά από γρήγορη φόρτιση 1 ώρας • Εμφάνιση της κατάστασης της μπαταρίας Δες κι εδώ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Kαλα η 2η φωτο ειναι επικη, γελαω. Με το ενα χερι κραταμε-ανασηκωνουμε με στομφο το δεξιο κωλομερι και με το αλλο ξυριζουμε. 1
Tilemaxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ξυραφάκι, παντού. Μην πετάξεις λεφτά για να ξυρίζεις τα αποτέτοια σου. Το είχα κάνει και δεν άξιζε, γι' αυτό στο λέω. 1
FedonasP Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Συσκευή περιποίησης σώματος όλα σε ένα ειδικά για άντρες. Για κούρεμα, τριμάρισμα και ξύρισμα σώματος (και γεννητικών οργάνων). • Με υποαλλεργικό πλέγμα ξυρίσματος • Στρογγυλεμένες άκρες για απαλή επαφή με το δέρμα • Εργονομική ελαστική λαβή • 100% αδιάβροχο για χρήση στο ντους και εύκολο καθαρισμό • 5 ρυθμίσεις μήκους για διαφορετικά μήκη τριχοφυΐας • 50 λεπτά ασύρματης χρήσης μετά από γρήγορη φόρτιση 1 ώρας • Εμφάνιση της κατάστασης της μπαταρίας Δες κι εδώ δηλαδή εσύ την πήρες και έμεινες ευχαριστημένος? εγώ είχα πάρει μια παρόμοια ίδιας μάρκας αδιάβροχη πριν 3 χρονια επειδή δεν δοκίμασα ποτε να ξυριστώ και είπα να το κάνω -ήταν εποχή βαρεμάρας και εκμετάλλευσης πατρικού εισοδήματος- είχε ολόιδια κεφαλή αλλα δεν έκανε σοβαρή δουλειά.. πολύ κούραση (ναι σε σύγκριση με το ξυραφάκι ειδικά αν μιλάμε για τρίχες μετά από ντoυζ και όχι στεγνές) και το trimmer δεν έκανε καλή δουλειά.. δηλαδή άφηνε σίγουρα ~μισό εκατοστό. σε αρκετές περιοχές... έπρεπε να επιμένεις πολύ ώρα (και αυτό έφερνε ερεθισμό) αν ήθελες όσο πιο καλο αποτέλεσμα γίνεται αλλα και αυτό δεν ήταν τέλειο.. τέσπα πολύ είχα παιδευτεί.. από τότε αν χρειαστεί για κάποιο φετιχιστικό λόγο να ξυριστώ ξυράφι και άγιος ο θεός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις