Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

έχω κάνει φορμάτ τον υπολογιστή μου με windows xp sp3 και ξεκινάω να εγκαθιστώ τους drivers. η μητρική μου είναι ASUS P5KPL, μπήκα στο site της http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=P5KPL&p=1&s=22 . κατέβασα τους drivers για το chipset, για το lan, για τον ήχο, για την κάρτα γραφικών . Στην εγκατάσταση της κάρτας γραφικών μου λέει πως το σύστημα δεν έχει τις ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάσταση που χρειάζονται οι drivers.

Παω στις ιδιότητες του υπολογιστή μου και στο υλικό με βγάζει 3 ερωτηματικά. : Αγνωστη συσκευή, ελεγκτής βίντεο (συμβατός vga) και στην συσκευή ήχου στο δίαυλο high definition audio.

Τρέχω το dxdiag παω στην καρτέλα οθόνη δεν μου δείχνει τίποτα.

Κατεβάζω το sandra sisoft lite , πάω στην καρτέλα hardware--> displays and video processors και παλι δεν μου δείχνει τίποτα. (αυτό που δείχνει είναι : DISPLAY: \\.\display 1 , VGA COMPATIBLE: No)

Όσον αφορά στον ήχο έχω κατεβάσει το realtek high definition audio driver και πάλι μου βγάζει κίτρινο ερωτηματικό στο διαχείριση συσκευών .

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Δημοσ.

Ή ανοίγεις το πλαϊνό καπάκι του κουτιού σου και το ψάχνεις ή κατεβάζεις και τρέχεις το cpu-z

στη καρτέλα graphics θα σου γράψει.

post-146708-0-19372900-1335106846_thumb.png

Δεν βάζεις τα 7άρια καλύτερα ;

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει το cpu-z, to gpu-z , το GPU CAPS VIEWER και δεν μου δείχνει τίποτα.

Τώρα όταν ανοίγω το καπάκι αυτό που βλέπω στην κάρτα γραφικών είναι ένα serial number και δεν βλέπω καμία μάρκα.

Δημοσ.

εψαξα για το serial number που είχε επάνω το αυτοκόλλητο της γραφικής και βρήκα ότι ανήκει στην MSI . Κατέβασα το zip αρχείο και ανάμεσα στους διάφορους φακέλους που έχει έκανα διπλό κλικ σε ένα setup αρχείο που κάτι λέει για catalyst. αφου το εγκατέστησα , έκανα επανεκκίνηση και πηγα στη διαχείριση συσκευών όπου έφυγαν τα δύο ερωτηματικά. Προφανώς έγινε η εγκατάσταση. (εγινε;) . Μου έμεινε ένα άλλο κίτρινο ερωτηματικό όπου αναφέρει για άγνωστη συσκευή

Δημοσ.

Παντως μια αλλη ιδεα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι κατεβαζεις τους drivers απο την nvidia και την amd/ati , τους τελευταιους παντα... και δοκιμαζεις να τους εγκαταστησεις. Ενας απο τους δυο θα παιζει κανονικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε win xp καλά θα είναι να χρησιμοποιείς το Driver Genius πάντα βρίσκει τα σωστά drivers(ακόμα και σε trial, απλώς θα χρειαστεί να καταβάσεις το driver με βάση το όνομα του αρχείου που σου λέει εκτός και αν το googlάρεις και το βρεις full) έαν χρειαστείς κάποια πληροφορία η οδηγία pm me

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...