leoad Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα laptop Toshiba Satellite και τώρα τελευταία εμφανίζει το εξής πρόβλημα : Σερφάροντας στο internet, κάποιες φορές (πχ 2-3 φόρές σε μία ώρα σερφαρίσματος) καθυστερεί πάρα πολύ να ανοίξει μία σελίδα, σαν να πέφτει η ταχύτητα του wifi σε τραγικά επίπεδα. Ο broswer δεν κρασάρει απλά αργεί τραγικά να αποκριθεί και επίσης να αναφέρω ότι συμβαίνει το ίδιο σε όλους τους browser που χρησιμοποιώ : chrome, mozilla και internet explorer. Επίσης αποσυνδέεται αυτόματα με το wifi και πρέπει να τον ξανασυνδέω. Αν κάποιος έχει ιδέα για το τι συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται, θα το εκτιμούσα αφάνταστα να μου πει τη γνώμη του!! Ευχαριστώ!!
magdalhnh Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Είχα και εγώ κρασάρισμα ( βασικά, αργή αποκριση ) στους browsers και αποσυνδέσεις στο wi-fi. Με ένα USB wi-fi βρήκα την υγειά μου. Καμιά αποσύνδεση, οπότε λογικά, πρέπει να έχει χαλάσει το wi-fi του λαπτοπ μου ( και εγω toshiba satellite έχω )....ίσως να χάλασε και το δικό σου. Τώρα για το κρασάρισμα, ίσως η λυση να είναι το φορμάτ, ειδικά αν έχεις τα vista. Ειχα vista και πολλά προβλήματα στο λαπτοπ. Εγκατέστησα τα win7 , έκανα έναν καθαρισμό το ανεμιστηράκι και όλα τώρα πηγαίνουν ρολόι.
leoad Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εγώ τα windows 7 έχω. Μετά από πρόβλημα που παρουσίασαν (συνεχές κρασάρισμα του windows explorer σε σημείο που να μην μπορείς να ανοίξεις τίποτα) τα ξαναπέρασε ένας φίλος από την αρχή. Τα windows πλέον δουλεύουν μια χαρά και πιο γρήγορα από πριν μάλιστα αλλά εμφανίστηκε το πρόβλημα με το wifi. Ξαναλέω, δεν είναι κρασάρισμα browser, είναι αποσύνδεση του wifi ή πολύ καθυστερημένη απόκρισή του. ΥΓ : κι εγώ μετά από περίπου 2 χρόνια συνεχούς χρήσης έκανα καθαρισμό το ανεμιστηράκι γιατί έσβηνε αβέρτα από υπερθέρμανση το laptop.
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Άλλαξε τον τίτλο γιατί ειναι παραπλανητικός. Πρόβλημα με το wifi εχεις και οχι με το Toshiba. Στο πρόβλημα σου. Για κάθε ένα που δεν λύνει το προβλημα πήγαινε στο επομενο. Το πρόβλημα στο κάνει αν είσαι δίπλα στον router; Κάτσε σε αποσταση 2-3 μέτρων χωρίς ενδιάμεσους τοίχους και δες αν εχεις τα ίδια προβλήματα Δούλεψε τον υπολογιστή για 2-3 μέρες με καλώδιο (οχι με wifi). Έτσι θα δεις αν φταίει το wifi ή ADSL/router. Στον υπολογιστή σου σβήσε το αποθηκευμένο wifi και πέρασε το πάλι (όπως κάνεις σύνδεση σε οποιοδήποτε ασύρματο) Κατέβασε τους drivers της wifi απο το site της toshiba. Αφαίρεσε τους παλιούς και πέρνα τους drivers που κατέβασες. Κάνε reboot Κάνε off/μέτρα10/on τον router. Με το inssider δες αν κάποιο άλλο router με δυνατό σήμα παίζει στο ίδιο κανάλι με το δικό σου. Αν ναι, αλλαξε το κανάλι σου σε κάποιο που δεν εχει κίνηση Κάνε hard reset τον router. Πριν το κάνεις φρόντισε να εχεις κωδικους adsl για να μπορεις να τους περάσεις. Αν κάνεις ΟΛΑ τα παραπάνω και το πρόβλημα συνεχίζεται, το βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα