ivdimentia Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Γεια χαρά παιδιά. Το τροφοδοτικο μου εχει παρουσιασει το εξης προβλημα. στα δυο χρονια χρησης του 3-4 δεν καταφερε να μπουταρει το συστημα μου (δεν εβρισκε καποιους δισκους) και μια φορα δεν εδωσε αρκετη τροφοδοσια στην καρτα γραφικων με αποτελεσμα να εμφανιζονται τραγικες γραμμες στην οθονη. Και στις δυο περιπτωσεις για να καταφερω να ξεκινησω το συστημα μου χρειαστηκε να κλεισω για λιγο το ups . οταν το ξαναανοιξα το pcδουλεψε κανονικοτατα. η συχνοτητα με την οποια εμφανιστηκαν τα προβληματα ηταν πολυ αραιη (περιπου μια φορα στο εξαμηνο). Τωρα δεν ξερω αν εχει προβλημα 100% το τροφοδοτικο η αν φταιει το γεγονος οτι το ups μου δεν ειναι συμβατο με το active pfc τροφοδοτικο μου. υπαρχει περιπτωση τα προβληματα που αναφερω να προκληθηκαν λογω της ασυμβατοτητας αυτης; υπαρχει περιπτωση αν το βγαλω απο το ups να μην εμφανισει παλι προβλημα; και γενικα αυτα τα φτηνα ups που δεν εχουν αυτο το ημιτονο που λενε οτι εχουν τα ακριβα,(που μονο αυτα ειναι συμβατα με active pfc τροφοδοτικα) υπαρχει περιπτωση να προκαλουν μονιμη ζημια στο τροφοδοτικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα