Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.αργότερα θα αλλάψω και κάρτα...

2.δεν ξέρω θα σκεφτώ ανα είναι καλύτερο laptop mac ή κανονικός σταθερος.πιστεύω πως στον σταθερό μπορείς να κάνεις περισσότερα με λιγότερα λεφτά [και να το φτιάξεις αθόριβο αν επιλέξεις τα εξαρτήματα(ψύκτρες ανεμυστηράκια ercodition κλπ.)] αλλα αυτό είναι ένα άλλο ακόμη μεγαλύτερο κεφάλαιο

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνω στο θεμα του σταθερου κ στο λεω γιατι αναγκαστικα εχω 5 χρονια λαπτοπ κ δουλευω! Κ μακ και windows!!!

Χιλιες φορες σταθερο!

Κ εγω τωρα το καλοκαιρι που γυριζω μονιμα σπιτι μου θα φτιαξω σταθερο και το λαπτοπ μονο αν χρειαστει εξωτερικη δουλεια! Τπτ αλλο!

Αντε καλες αγορες κ οταν αρχισεις περιμενω για εντυπωσεις απο καρτα κ μικροφωνο ! :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεοινοσαυρε δε το έχεις με το audio μη προτηνεις ακυρατζες. Με το λάπτοπ που έχει μια χαρά συκωνει cubase για ηχογράφηση και editing. Κοίτα κάτι σε native instruments komplete audio 6 μαζί με ένα ζευγάρι Samson rubicon r5a και το shure που προτάθηκε είδη και είσαι κόμπλε. Άμα το σετάρει και σωστά θα μπορεί να συκωνει χαλαρά 20+ κανάλια με τα fx τους και καμία 10ρια vsti

Δημοσ.

Ό,τι πεις. Αν με το "σηκώνει" εννοείς τρέχει, σου δίνω και δίκιο. Αλλά επίτρεψέ μου να σκέφτομαι διαφορετικά. Ή κάνεις μια δουλειά σωστά ή δεν την κάνεις.

Η κάρτα ήχου που πρότεινα, πώς σου φάνηκε για την τιμή της; Εμένα με καλύπτει παντως.

Δημοσ.

Η komplete audio 6 ειναι κορυφη για τα λεφτα που κανει! Εχω την audio kontrol 1 και ειμαι υπερευχαριστημενος! Απλα δεν την προτεινα γιατι νομιζω πως κανει 200+ αλλα σε σχεση με m-audio χιλιες φορες τα διπλα κ native ins!!

Το samson ποσο εχουν περιπου;;; Αν και θα ελεγα να μην παρει 5ρια γιατι δεν εχουν καθολου χαμηλες!

Δημοσ.

Όταν εννοώ τρέχει εννοω ότι δουλεύει άψογα. Έπαιζα σχεδόν 2 χρόνια και έγραφα παράλληλα on the road με ένα toshiba με την ίδια CPU χωρίς απόλυτος κανένα πρόβλημα http://www.youtube.com/watch?v=SuUuZ9vF5Jw&feature=youtube_gdata_player οριστε και ένα αποδηκτηκο στοιχείο ότι παίζει κομπλε

ps (ειμαι πολυ γκιοζης σε αυτο το βιδεο λογο σουρας.. :mrgreen: για καποιο μυστηριο λογο ο εσω ψωναρας μου με απολαμβανει... :wub: )

Η komplete audio 6 ειναι κορυφη για τα λεφτα που κανει! Εχω την audio kontrol 1 και ειμαι υπερευχαριστημενος! Απλα δεν την προτεινα γιατι νομιζω πως κανει 200+ αλλα σε σχεση με m-audio χιλιες φορες τα διπλα κ native ins!!

Το samson ποσο εχουν περιπου;;; Αν και θα ελεγα να μην παρει 5ρια γιατι δεν εχουν καθολου χαμηλες!

Στα λεφτά τους είναι απλά άψογα άμα θέλει χαμιλες ας παει σε πιο μεγάλα σαμσον η άμα είναι κουβαρντας ας παει σε dynaudio, adam και τέτοια αλλά μιας και νέος στη φάση τα σαμσον είναι μια πολύ τίμια αγορα

Δημοσ.

Το λεω γιατι κ εγω με 5ρια ξεκινησα κ δεν με βολεψαν καθολου! Βεβαια σε δωματιο εννοειτε πως δεν παιρνει 8ρια λογο του μικρου χωρου που θα συντονιζει χαμηλες κ θα μπουκωνει ο ηχος!

Εγω εκανα μια ερευνα σε ηχεια πριν 6 μηνες κ τελικα αγορασα τα krk rokit 6!! Πραγματικα τρομερα ηχεια.... 400€ το ζευγαρι κ στην ιδια τιμη οτι βγαινει απο m-audio behringer fostex κλπ απλα δεν συγκρινετε!

Δημοσ.

Λυπάμαι που θα στη χάλασω αλλά στα 400ε δε παίζουν καλλητερα από τα prodipe pro ribbon 8.. Με διάφορα κιόλας πάραυτα μια χαρα και τα rockit

Δημοσ.

Δεν τα εχω ακουσει! Εδω που ειμαι δεν ειχε τεραστια ποικιλια! απο ολα οσα ακουσα μεχρι 500€ ηταν μακραν καλυτερα... κ γενικως εχω κ 2 καθηγητες ηχοληψιαs που μου τα προτεινανε για τα λεφτα τους! Στην αρχη βεβαια μου λεγαν για genelec! Δε λεω τρομερα αλλα που 1500+++++ € για το ζευγος :P ?????

Δημοσ.

@atropa

Απο μικτη σε κονσολα = παραμορφωση ...

Δεν μας εβαλες να ακουσουμε την ηχογραφηση ...

Ενας επαγγελματιας μπορει να κανει οτι θελει αρκει να τον βολευει και να μενει ευχαριστημενος , το θεμα ειναι αυτος που ακουει την ηχογραφηση να μεινει ευχαριστημενος ... Καψε ενα cd απο κανενα live σου (δεν θα σε αφησει να συνδεσεις laptop) και πηγαινε σε κανενα "φιλο σου" με high-end ηχοσυστημα (λαμπατο) και ακου να δεις ποσο χαλια θα παιζει ...

Δημοσ.

Από τη στιγμή που το σήμα σου δε φεύγει παραμορφομενω από τη κάρτα ήχου σου (over 0db) δε θα έχεις παραμορφωση στη κονσόλα έχω παίξει πάνω από 50 φορές live kai δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και μιλάμε για p.a. Rigs με πολλά κιλά ηxo. Εξάλλου έχουν διάφορα τα live σύστηματα με τα studio. Και όσα live έχω ακούσει που γράφτηκαν την ώρα που έπαιζα ναι μεν δεν ήταν cd quality αλλά εξηπυρετουσαν Το σκοπό τους άψογα (και τα στο Studio μου έχω dynaudio με μια rme ff400 που δε θα μου πουν πολλά ψεματα)

Και είσαι off topic :)

Δημοσ.

Απο οτι ειδα , εφευγες απο τον μικτη (pioneer) στην κονσολα , δεν σου χρειαζεται η κονσολα , πας απευθειας απο τον μικτη , και αν φοβασαι τα db , βαζεις μια φετα κοφτη ή χαμηλωνεις απο τον μικτη (με κατσαβιδι) ...

*off topic ειναι το μισο forum :P

Δημοσ.

φενεται οτι δεν εχεις παιξει και πολλες φορες σε τετοιου ειδους καταστασης γιατι οταν εχεις ενα line array συστημα που περιλαμβανει τα ενυσχητικα eq, compressors, limiters, dj mixer kai live mixer το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι το σημα σου (laptop soundcard) να μην ειναι πολυ δυνατο στην εξοδο απο το μικτη (pioneer).

οταν μπαίνεις στα 0db με line σημα το output του μικτη ειναι παλι line με ρυθμιζόμενο το output volume οποτε δε μπαίνεις ζεστος στο μεγαλο mixer(live mixer) οποτε δεν εχεις και παραμόρφωση.

παραμορφωση εχεις οταν το σημα σου ειναι τοσο δυνατο οστε να αρχισει να δουλευει ο λιμιτερ του ηχοσυστηματος προσπαθοντας να κρατησει το σημα στα 0db.

οσα περρισοτερα db εισαι πανω απο τα 0db τοσο περισσοτερο ειναι το distortion.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...