laikos123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 χαχαχαχαχ... πληροφοριακά ρε παιδιά δεν προκειτε να κάνω ακόμα ηχογράφηση πρεπει πρωτα να πέσουν και λευτά απλα θελω να δω αν ειναι να αρχίσω τι εργαλεία θα χρησιμοποιήσω παιδιά η μόνη απορία που μου έμεινε είναι το μικρόφωνο.Τι μικρόφωνο να δω; στειλτε όλοι κανα λινκ
ThanosWF Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Για μικροφωνο μην κοιταξεις αλλου εκτος απο το Rode NT1-A. Συμβουλη απο ηχοληπτη: Δεν θα βρεις κατι καλυτερο στην τιμη.
artshadows Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ο τυπος λέει οτι ειναι ασχετος με το θεμα απο το να παει να σκασει τοσα λεφτα για επιτραπεζιο καλυτερα μια εξωτερικη καρτα ηχου να αρχισει και μετα αλλαζει το λαπτοπ καλυτρρα με ενα mac. εμεις και με νετμπουκ γραφαμε .(αποφητος τει τεχνολογιας ηχου) <με usb m-audio stereo 24/96khz)πενα με νετμπουκ λεμε φαντασου με το 2πυρινο? γνωμη μου τσεκαρισμενη 2γβ ραμ ακομα και μια εξωτερικη του 100€
laikos123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οκ βρε παιδιά μη μαλόνετε κιώλας ο καθένας ας πει απλα την γνώμη του μετά εγώ θα αποφασήσω
Lost1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ο τυπος λέει οτι ειναι ασχετος με το θεμα απο το να παει να σκασει τοσα λεφτα για επιτραπεζιο καλυτερα μια εξωτερικη καρτα ηχου να αρχισει και μετα αλλαζει το λαπτοπ καλυτρρα με ενα mac. εμεις και με νετμπουκ γραφαμε .(αποφητος τει τεχνολογιας ηχου) <με usb m-audio stereo 24/96khz)πενα με νετμπουκ λεμε φαντασου με το 2πυρινο? γνωμη μου τσεκαρισμενη 2γβ ραμ ακομα και μια εξωτερικη του 100€ Αδερφε η θεωρια με την πραξη πολλες φορες δεν εχει καμια σχεση ... Για να κανεις σωστη ηχογραφηση πρεπει να τα σκασεις , δεν γινεται με καρτα 100 ευρω κτλ ... Στην σχολη μπορει να ειχατε laptop αλλα η σωστη δουλεια δεν γινεται με ενα laptop+μια καρτα ηχου ... Αναλογως τι θελεις να κανεις ηχογραφηση και σε τι ποιοτητα , αν ειναι για την πλακα σου μπορεις , διαφορετικα θελεις κονσολα , ακριβη καρτα ηχου/μικροφωνο , δωματιο με ηχομονωση κτλ ...
laikos123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οπα χαλαρώστε απλες ηχογραφήσεις θέλω μονο να κάνω. όχι να κάνω το σπίτι μου heaven xD
jay_D Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Λοιπον επειδη ασχολουμε αρκετο καιρο με αυτα και ειναι κ το αντικειμενο που σπουδαζω μπορω να σου πω πως με ενα shure sm58 θα είσαι υπερευχαριστημένος! Για τα λεφτά του είανι πολύ καλό μικρόφωνο! Για κάρτα ήχου δεν θα σου πρότεινα m-audio αλα επειδή δεν την θες για επαγγελματικές ηχογραφήσεις τότε οκ! Αξίζει τα λεφτά της! Τωρα για ηχεία πάλι θα σου έλεγα μακρυά απο m-audio και behringer γιατί (εκτός απο την απόδοση του ήχου) βγάζουν προβλήματα με τον καιρο! Περίπου πόσα σκέφτεσαι να δώσεις για όλα αυτά??? Τι είδος μουσικής θα γράφεις? Επίσης το λάπτοπ σου είναι μια χαρά... εγω μέχρι πριν δυο χρόνια έβγαζα μια χαρα δουλεία για την σχολή με αυτό! Απλά δεν είναι για βαριά δουλεία! Edit: συμφωνώ απόλυτα με Δεινόσαυρο στο θέμα cubase γιατί πραγματικά με αυτα που έχεις θα δυσκολευτείς κ δεν θα έχει κ καλό αποτέλεσμα.... και επίσης θες Σίγουρα ακουστικά αλλα κ πάλι θα ξαναπώ όχι behringer για τους λόγους που προανέφερα!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Φίλε μου μόνο μία ερώτηση επειδή μπερδεύτηκα: Του λες ότι το λαπτοπ του είναι μια χαρά αλλά ταυτόχρονα του προτείνεις το cubase. Δούλεψες cubase σε τέτοιο μηχάνημα? Η δικιά μου εμπερία τουλάχιστον λέει ότι θα σέρνεται το σύμπαν όταν θα φορτώνει τα όργανα.
jay_D Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κοίτα ναι δούλεψα cubase απλά για να ηχογραφήσω κλπ κλπ εβαζα όλα τα όργανα σε ένα κανάλι (δηλαδή μπακαλοδουλειά αλλα ήταν για εργασίες οχι κάτι επαγγελματικό)!!! Αν θέλει να πάει πιο σοβαρά ο φίλος τότε Οπωσδήποτε σταθερό με πολύ ram , καλά ηχειά , αθόρυβο μηχάνημα κλπ κλπ κλπ αλλά πρέπει να ρίξει ένα καλό ποσό! Επειδή όμως ακόμα δν έχει μπει στο κλίμα κ το θέλει για να αρχίσει σιγά σιγά μια χαρά είναι αυτο που έχει , απλά άμα αρχίσουν κ ανεβαίνουν οι απαιτήσεις του θα αρχίσει να σέρνεται το λάπτοπ , να του σβήνει ή να του κολλάει το πρόγραμμα!!! Τέλος επειδή δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει το μηχάνιμα αυτα που θα κάνει καλό θα ήταν να κάνει ενα καλό crash test να σιγουρευτεί οτι αντέχει μην πάθει τπτ απο αυτα που ανέφερα παραπάνω και χαθεί η δουλειά του κλπ κλπ!!!
laikos123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 τα είδη που θα ηχογραφώ είναι απο έντεχνο μέχρι και κλασσική... τώρα όσο αναφορά για κάρτα και μικρόφωνο περίπου 200Ε.Τώρα για μηχάνημα δέν ξέρω αν πάρω και μηχάνημα για να σηκώνει το cubase θα δώσω αρκετά αλλα προς το μέλλον.Προς το παρόν θα δουλέψω με απλά προγραμματάκια όπως το audacity που το pc μου το παίζει χαλαρά και με 4-5 κανάλια που δοκίμασα...ευχαριστώ πάντως που έχω πολλές γνώμες η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!
laikos123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 απόφανση:ο συνδιασμός αυτού του μικροφώνου Link με την αρχική κάρτα που μου συνέστησε ο δεινόσαυρος Link είναι καλά για μια ηχογράφηση;
jay_D Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το μικροφωνο ειναι πολυ καλο! Η καρτα κ αυτη επισης ....αν στο μελλον το πας πιο σοβαρα θα θες αλλη καρτα! Για αρχη ειναι πολυ καλη! Sent from my iPhone using Insomnia Το rode ειναι σχεδον σαν το sm58 που σου ειχα προτεινει πιο πανω αλλα λιγο πιο καλο! Sent from my iPhone using Insomnia
artshadows Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 παλι θα προτεινω laptop mac αν ειναι για ηχο λογο φορητοτητας αξιοπιστιας δυνατοτητων και θορυβου αλλα πρωτα με το λαπτοπ που εχει + ραμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα