bill.rr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Στην αναζήτηση για κατάλληλο τροφοδοτικό σε στοκ κλπ κλπ βρήκα το silverstone olympia ! Εχω την Asrock 970 , fx 6100 + 6850 ATI. Θα παρακαλούσα να μου πείτε αν είναι ποιοτικό το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Ευχαριστώ !
κοκολινος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Στην αναζήτηση για κατάλληλο τροφοδοτικό σε στοκ κλπ κλπ βρήκα το silverstone olympia ! Εχω την Asrock 970 , fx 6100 + 6850 ATI. Θα παρακαλούσα να μου πείτε αν είναι ποιοτικό το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Ευχαριστώ ! Θα παρεις απο το πλαισιο μεταχειρο κιολας??Και 60ευρω κιολας???? http://www.skroutz.gr/s/342010/Corsair-Builder-Series-CX600-V2.html και εισαι αρχοντας...!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Όλα τα silverstone είναι ποιοτικά αλλά αυτό που δείχνεις είναι είτε μεταχειρισμένο, είτε ανακατασκευασμένο είτε επισκευασμένο (stock house του πλαισίου). Το μηχάνημά σου δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα ποιοτικό 500αρι τροφοδοτικο για να είναι υπεράνετο. Δες αυτό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX500-V2-500W-PSU-80-and-CMPS.htm και αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Gaming-Series-GS600-600W-PSU-80plus-Certified-CMPSU-600GEU-CMPSU-600GEU.htm αλλά μόνο στην περίπτωση που σκέφτεσαι να βάλεις και δεύτερη 6850. Αλλιώς είναι αχρείαστο overkill.
bill.rr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ, είχα την εντύπωση οτι το στοκ είναι μοντέλα που δεν έχουν πωληθεί !!
κοκολινος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ, είχα την εντύπωση οτι το στοκ είναι μοντέλα που δεν έχουν πωληθεί !! Οχι ειναι μεταχειρισμενα και ο θεος μονο ξερει τι επεμβασεις εχουν δεχτει..!!!!!
Thanos1972 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μπορει να ειναι στοκ,μπορει να ειναι μεταχειρισμενα....μπορει να ειναι κανενα απο αυτα που ειχαν βγει καποτε σε προσφορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι.κοινως κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι ειναι.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μπορει να ειναι στοκ,μπορει να ειναι μεταχειρισμενα....μπορει να ειναι κανενα απο αυτα που ειχαν βγει καποτε σε προσφορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι.κοινως κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι ειναι. Βασικά το πλαίσιο αναφέρει αυτά: 1. Tα προϊόντα με την ένδειξη “στο stock house” μπορεί να : (α) Είναι πλήρως επισκευασμένα μετά από κάποιο ελάττωμα το οποίο είχαν παρουσιάσει. (β) Εχουν αγορασθεί αλλά επιστραφεί από καταναλωτές χωρίς να έχουν παρουσιάσει ελάττωμα. (γ) Εχουν χρησιμοποιηθεί σε επιμέρους καταστήματά μας ως demo - δοκιμαστικά. (δ) Η συσκευασία τους είναι χαλασμένη (ε) Δεν έχουν παρελκόμενα (πχ.λείπει καλώδιο σύνδεσης από οθόνη Η/Υ) Το θέμα είναι ότι έχουν μόνο 6 μήνες εγγύηση συν τοις άλλοις. Τεσπα έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται 750 w τροφοδοτικό ώστε να ψάχνεις στα στοκ.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αρα τι μου λες με λιγα λογια?οτι ουτε αυτοι ξερουν τι ειναι τα τροφοδοτικα.οποτε???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αρα τι μου λες με λιγα λογια?οτι ουτε αυτοι ξερουν τι ειναι τα τροφοδοτικα.οποτε??? Ναι, το ίδιο λέμε. Δεν σου απάντησα, διευκρίνιση ήταν.
bill.rr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Έχω χαζέψει με την επιλογή του τροφοδοτικού, corsair cx500v2 ?? coolermaster gx550 ?? akasa es550 ?? Ο βασικός παράγοντας επιλογής είναι η τιμη, μη φάμε και κανα τηγάνι στο κεφαλί .. μερικοί μπορει να με καταλαβαινετε ... Δεν θα έπρεπε να τσιγγουνεύομαι στο θέμα τροφοδοτικού το ξέρω !!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μα το τηγάνι στο κεφάλι, θα το φας αν δώσεις 60 ευρά για μεταχείρο. Βέβαια λέει 60Α στα 12volt, αλλά τα χρειάζεσαι; Έχω και τα δύο corsair, είναι *αθόρυβα, και το GS έχει και μπλε φωτισμό. Το *CX κάνει αυτό τον γνωστό υψίσυχνο θόρυβο, αλλά το έχω εκτός κουτιού.
kirlian_camera Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Έχω χαζέψει με την επιλογή του τροφοδοτικού, corsair cx500v2 ?? coolermaster gx550 ?? akasa es550 ?? Ο βασικός παράγοντας επιλογής είναι η τιμη, μη φάμε και κανα τηγάνι στο κεφαλί .. μερικοί μπορει να με καταλαβαινετε ... Δεν θα έπρεπε να τσιγγουνεύομαι στο θέμα τροφοδοτικού το ξέρω !! Για αρχη θα σου πω οτι μακρια απο πλαισιο και τα silverstone του, υπαρχει ενα μεγαλο θεμα με αυτα αν εχεις υπομονη διαβασε http://www.insomnia.gr/topic/397502-psu-silverstone-op-650-4990e-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF/ Και δευτερον θα το corsair ειναι ενα πολυ αξιοπιστο τροφοδοτικο στα 57 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα