Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω 3G συνσδεση στον υπολογιστη μου και αντιμετωπιζω σημαντικο προβλημα με τη χρηση του skype. Εχω 9 στις 10 φορες σοβαρες διακοπες στον ηχο και φυσικα οχι βιντεο που κανουν αδυνατη τη χρηση του.

Τι θα μπορουσα να κανω? Αν επικοινωνισω με τον παροχο μπορουν να κανουν εκει τιποτα για το νουμερο μου ή ειναι θεμα μονο σηματος στην περιοχη που ειμαι?

ευχαριστω

Δημοσ.

Κατ αρχήν πρέπει να μας πεις αν έχεις καλό 3g σήμα και δεύτερον αν έχεις προβλήματα και με άλλα προγράμματα ή δραστηριότητες που χρησιμοποιούν internet. Π.χ. τα βιντεάκια στο Youtube παίζουν απροβλημάτιστα με τη σύνδεσή σου; Αν παίζουν σημαίνει ότι δεν φταίει η σύνδεση.

Σαν μια πρώτη συμβουλή θα σου συνιστούσα να κάνεις μια ενημέρωση το Skype μήπως λυθεί έτσι. Πολλές φορές τέτοια προβλήματα λύνωνται με τις ποιο καινούριες εκδόσεις.

Αν δεν λυθεί πόσταρε με ποια εταιρεία έχεις ασύρματο internet και σε ποια περιοχή είσαι για να τσεκάρουμε αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή περιοχή. Από εκεί και πέρα καμιά τηλεφωνική εταιρεία δεν υποστηρίζει επίσημα το Skype που τους κλέβει κέρδη οπότε δεν θα ήταν και το ποιο έξυπνο πράγμα να απευθυνθείς σε αυτούς.

Δημοσ.

Κατ αρχήν πρέπει να μας πεις αν έχεις καλό 3g σήμα και δεύτερον αν έχεις προβλήματα και με άλλα προγράμματα ή δραστηριότητες που χρησιμοποιούν internet. Π.χ. τα βιντεάκια στο Youtube παίζουν απροβλημάτιστα με τη σύνδεσή σου; Αν παίζουν σημαίνει ότι δεν φταίει η σύνδεση.

Σαν μια πρώτη συμβουλή θα σου συνιστούσα να κάνεις μια ενημέρωση το Skype μήπως λυθεί έτσι. Πολλές φορές τέτοια προβλήματα λύνωνται με τις ποιο καινούριες εκδόσεις.

Αν δεν λυθεί πόσταρε με ποια εταιρεία έχεις ασύρματο internet και σε ποια περιοχή είσαι για να τσεκάρουμε αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή περιοχή. Από εκεί και πέρα καμιά τηλεφωνική εταιρεία δεν υποστηρίζει επίσημα το Skype που τους κλέβει κέρδη οπότε δεν θα ήταν και το ποιο έξυπνο πράγμα να απευθυνθείς σε αυτούς.

Τα βιντεο απο YouTube παιζουν κανονικα. Μοντο το skype εχει προβλημα.

Χρησιμοποιω την portable version του skype διοτι το λαπτοπ ειναι εταιρικο και μπλοκαρισμενο γαι εγκατασταση προγραμματων. Αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτη διοτι οσες φορες συνδεομαι με wifi ή ενσυρματα σε ADSL, ολα ειναιμια χαρα.

Λες να φταιει οτι συνδεομαι χρησιμοποιοντας ενα προγραμμα το ipass?

Μπορει να μου δοσει καποιος οδηγιες πως θα μπορουσα να συνδεθω μεσω 3G απευθειας χωρις ipass? exw min xp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...