giannisosfp Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας, εγκατέστησα χθες το βράδι Arch στον σταθερό μου (Intel Core2Duo @2.13GHz, 3GB DDR2 533MHz, nVidia GT220) αλλά έχω πρόβλημα μετά την εγκατάσταση του KDE και των drivers της nvidia. Ενώ ξεκινάει κανονικά φορτώνει τον πυρήνα όταν είναι να φορτώσει τα γραφικά κολλάει και δεν δείχνει τίποτα. Πιστεύω να φταίει ο X αλλά δεν ξέρω και πολλά οπότε δεν ξέρω και πως να το διορθώσω. Παρακαλώ τα φώτα σας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 όταν βγεις στο grub πας πάνω στο arch και πατάς "e" στο μακρινάρι kernel-bla-bla πατάς πάλι "e" και προσθέτεις στο τέλος nomodeset πατάς "b" και θα μπει κανονικά αφού φορτώσει DE σαν root με >nano /boot/grub/menu.lst βάζεις πάλι στο τέλος της γραμμής του kernel το "nomodeset", σώζεις και reboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Να 'σαι καλά μπήκα αλλά φυσικά θα υπάρχουν κι άλλα προβλήματα γιατί είναι πρώτη μου εγκατάσταση οπότε να μείνει ανοιχτό το θέμα παρακαλώ ... Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 οτι χρειαστεις ποσταρε εδω : http://www.insomnia.gr/topic/397333-info-arch-linux-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisosfp Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ tritona, ο λόγος που ουσιαστικά πέρασα Arch ήταν οι φωτογραφίες από το δικό σου desktop ... Γραφικό περιβάλλον πέρασα KDE, εσύ χρησιμοποιείς LXDE; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν χρησιμοποιω DE, μονο WM. Openbox + lxpanel + conky + xcompmgr. Αλλα και παλι δεν χρειαζοταν να βαλεις arch.Σε οποιαδηποτε διανομη γινεται, ολες εχουν τα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα