Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για 2 λογους μπορει να γινεται αυτη η διαφορα των 6 Mbit.

α.ξαφνικαν χαλασαν τα ζευγαρια που το θεωρω χλωμο.

β.ο οτε να εχει ηδη χαμηλη ταχητητα λογω πχ καποιου προβληματος στο οριο η καποιου προβληματος στον γενικο κατανεμητη οποτε απο το αστικο κεντρο να μην φευγει σωστα οποτε και στο καφαο να μην φτανει σωστα και ας αλλαζει αυτος ζευγαρι.αν πχ το προβλημα ειναι σε ενα ραζιμι η ειναι στην καλωδιωση στο οριο στο dslam τοτε οτι και να αλλαξει μετα δεν εχει νοημα.κανονικα υποτιθεται οτι πρεπει να το μετρησει το οριο με το που ερθει στο γενικο κατανεμητη οπως και πριν φυγει απο το γενικο κατανεμητη και να εχει εκειμεσα 24 mbit.τωρα αν το εχουν κανει αυτο πιασε το αυγο και κουρεφτο.μπορει ναμην το εκαναν καν και εκειμεσα αντι για 24 να εχουν 17.τυγχαινουν τετοια προβληματα.σπανια μεν αλλα γινονται.μεχρι και το ραζιμ να μην παταει καλα.

μάλλον θα μείνω όπως είμαι και ας ελπίσουμε στο μέλλον να το φτιάξουν

τα νέα χαρακτηριστικά είναι αυτά εδώ :

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 10561 kbps 1022 kbps

Line Attenuation 16.5 db 6.2 db

Noise Margin 10.3 db 14.4 db

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε το κοβω αλλα οκ.επισης χανεις 1 με 1,5 mbit Τουλαχιστον που ο οτε σε εχει με profile 9 αντιγια 6 που ειχε η forthnet.και με τετοια χαρακτηριστικα αμα ειχες μεινει forthnet επαιζες και 2 mbit upload me annex m:P.βεβαια πρεπει να πληρωσεις για Static αλλα λεμε.το κακο ειναι οτι αντε να αποδειξεις και να πεισεις τον τεχνικο του οτε να τσεκαρει ποσο συγχρονιζει μεσα στο α/κ.anyway.αφησε το οπως ειναι απλα 6 mbit λιγοτερα = fu....

επισης αν σε εχουν σε fast ζητα interleave για να συγχρονιζεις παραπανω.αν και κανονικα interleave πρεπει να σε εχουν.και επισης ανχρειαστει να κανεις port forward στον οτε πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site Της οτενετ γιατι κοβει Ports.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω και πάλι το παλιό μου τόπικ :P

Πάλι μου μειώθηκε η ταχύτητα.. τώρα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 8565 kbps 929 kbps Line Attenuation 16.0 db 5.8 db Noise Margin 10.1 db 10.1 db

και το ερώτημα είναι .... αν τους ζητήσω να μου ανεβάσουν το Margin, θα μου το ανεβάσουν?

Θα καλυτερέψει η ταχύτητα?

Μπορεί να δημιουργήσει κανένα άλλο πρόβλημα?

Δημοσ.

Βασικά εάν ανεβάσεις το margin θα πέσει και άλλο η ταχύτητα. Εάν θέλεις να ανεβεί κάνε το αντίθετο.

δεν θα έχει όμως και πιο πολλές αποσυνδέσεις? (θα μου πεις ότι και τώρα μπορεί να χει καμια)

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια. το γυρισα και εγω απο forthnet σε connex και ενω η γραμμη πιανει τα 19 κλειδωνω στα 16 με margin 9 και attenuation 14-14.5. μπορει να γινει κατι καλυτερο? μπορω εγω να κανω κατι?

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω και γω μια ερώτηση σ όσους έχουν το πακέτο ΟΤΕ? Η προσφορα ειναι αυτή και οι τιμές αυτές είναι μαζί με το πάγιο? ή να υπολογίσω συν 18Ε το μήνα?

Δημοσ.

ρε παιδια μου αλλαζει και το attainable και το κλειδωμα καθε φορα και με μεγαλες διαφορες!

ειναι λογικο αυτο? δηλαδη παιζει το κλειδωμα απο 14.2 μεχρι 15.9 εχω δει. και το attainable παιζει απο 19 μεχρι 16 ξερω γω

τα margins και τα attenuation μενουν σταθερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...