PETROS13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Καλημέρα παιδιά. έχω τηλεφωνό από ΟΤΕ και ιντερνετ από forthnet. και από τα 2 είμαι ευχαριστημένος. απλά λόγω τη μείωσης που έκανε ο ΟΤΕ τώρα το Πάσχα συμφέρει οικονομικά να πάω ΟΤΕ. Όπως είπα και παραπάνω με forthnet internet δεν είχα πρόβλημα αν εξαιρέσουμε ότι ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν την πετυχαίνεις εύκολα σε σχέση με τον ΟΤΕ. τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου (24 ) είναι : ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 16970 kbps 1023 kbps Line Attenuation 16.5 db 7.7 db Noise Margin 6.1 db 12.7 db οι ερωτήσεις που έχω είναι : 1) υπάρχει περίπτωση να έχω πιο χαμηλή ταχύτητα από ότι τώρα ή να έχω αποσυνδέσεις? στη 4net ενώ είχα 24άρα συγχρόνιζε στην αρχή μόλις στα 14 και πριν από ένα μήνα πήγε μόνο του στα 16,9. βέβαια τη μια μέρα συγχρονίζει στα 16,9 αλλη στα 16,7 και άλλη στα 13! 2) Fast Path δίνει ο ΟΤΕ ? 3) η ρύθμιση του router με τους κωδικούς του ΟΤΕ πως γίνεται? έχω ήδη ένα router netgear που θέλω να το χρησιμοποιώ και σε περίπτωση που πάω ΟΤΕ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 1. Πιθανόν να εχεις πιο χαμηλό συγχρονισμό ναι και αυτο επειδή η forthnet χρησιμοποιεί profile 6ari (Noise Margin 6.1) ενω ο οτε αν δεν κανω λάθος απο 9 και πάνω. Για αποσυνδέσεις δεν νομίζω να έχεις θέμα αν εισαι εντάξει τώρα. 2.Απο οτι ξέρω δίνει ναι 3. θα πάρεις κωδικούς απο οτε και στην συνέχεια πρέπει να τους περάσεις μεσα απο το menu του router (οταν έρθει η ώρα αν δεν τα καταφέρεις ρώτα να σου πουμε) , και ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το netgear
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ για το netgear.Ο κολλητός μου έχει ΟΤΕ και router netgear και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
PETROS13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ για το netgear.Ο κολλητός μου έχει ΟΤΕ και router netgear και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. το λέω επειδή έχω δει ενεργοποίηση adsl ΟΤΕ με HUAWEI router και είχε από μόνο του κάποιος κωδικούς και μετά έβαζες τους άλλους.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 γενικως στο οτε υπαρχουν οι παρακατω κωδικοι κωδικοι για να μπεις στο ιντερνετ .δηλαδη Username px [email protected] και password poulinos.αυτα μονο θες για να μπεις ιντερνετ και τα εχεις ηδη. β.κωδικοι για να μπεις στο μενου του ρουτερ. γ.κωδικοι για να μπεις στο my.otenet.gr δ.κωδικοι για το wireless. εσενα σε νοιαζουν οι α κωδικοι που τους εχεις. κατα τα αλλα.ναι θα παιξει το Netgear απλα καντου ενα firmware update προληπτικα. β.ναι ο οτε εχει Fast path. γ.σκεψου οτι ισως θα ειναι πιο φτηνο απο οτι ειναι τωρα η απο οτι θα ειναι αμα πας στον οτε το να πας εξολοκληρου σε εναν Isp σε ιδιοκτητο δικτυο και το τηλεφωνο και το ιντερνετ.ειτε λεγεται Forthnet ειτε λεγεται cyta ειτε Hol. δ.ναι θεωρητικα θα πεσει λιγο ο συγχρονισμος σου λογω 9 margin του οτε.αμα παρεις και Ote tv νομιζω μετα βαζουν 14 margin
PETROS13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 γενικως στο οτε υπαρχουν οι παρακατω κωδικοι κωδικοι για να μπεις στο ιντερνετ .δηλαδη Username px [email protected] και password poulinos.αυτα μονο θες για να μπεις ιντερνετ και τα εχεις ηδη. β.κωδικοι για να μπεις στο μενου του ρουτερ. γ.κωδικοι για να μπεις στο my.otenet.gr δ.κωδικοι για το wireless. εσενα σε νοιαζουν οι α κωδικοι που τους εχεις. κατα τα αλλα.ναι θα παιξει το Netgear απλα καντου ενα firmware update προληπτικα. β.ναι ο οτε εχει Fast path. γ.σκεψου οτι ισως θα ειναι πιο φτηνο απο οτι ειναι τωρα η απο οτι θα ειναι αμα πας στον οτε το να πας εξολοκληρου σε εναν Isp σε ιδιοκτητο δικτυο και το τηλεφωνο και το ιντερνετ.ειτε λεγεται Forthnet ειτε λεγεται cyta ειτε Hol. δ.ναι θεωρητικα θα πεσει λιγο ο συγχρονισμος σου λογω 9 margin του οτε.αμα παρεις και Ote tv νομιζω μετα βαζουν 14 margin Οπότε και με 9 margin δεν νομίζω να είναι κάτω από 14 η ταχύτητα. άρα και πάλι θα είναι οκ.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 οχι υπολογισε 1 με 1,5 Mbit Κατω παντα εκτος παραξενιας.γιατι μπορει να δεις και τα ιδια μπορει και περισσοτερο .δεν ξερω αν τωρα ησουν alcatel η siemens dslam
PETROS13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Απίστευτο! έστειλα με fax σήμερα το πρωί αίτηση για να πάω ΟΤΕ και μου ήρθε μήνυμα το απόγευμα ότι ενεργοποιήθηκε το adsl! και περιμένω του κωδικούς που θα έρθουν με courrier
argirisparxas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Απίστευτο! έστειλα με fax σήμερα το πρωί αίτηση για να πάω ΟΤΕ και μου ήρθε μήνυμα το απόγευμα ότι ενεργοποιήθηκε το adsl! και περιμένω του κωδικούς που θα έρθουν με courrier Lucky!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 συνήθως θέλουν 1-2 εργάσιμες το πολύ
PETROS13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 συνήθως θέλουν 1-2 εργάσιμες το πολύ και ο υπάλληλος στον ΟΤΕ μου έλεγε καμιά βδομάδα! Αυτά είναι!
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Απίστευτο! έστειλα με fax σήμερα το πρωί αίτηση για να πάω ΟΤΕ και μου ήρθε μήνυμα το απόγευμα ότι ενεργοποιήθηκε το adsl! και περιμένω του κωδικούς που θα έρθουν με courrier Lucky!!!! και ο υπάλληλος στον ΟΤΕ μου έλεγε καμιά βδομάδα! Αυτά είναι! αν δεν ενεργοποιησει ο οτε τα δικα του σε μια μερα ποιος θα τα ενεργοποιησεις?ενω οταν ειναι για παροχο ξεκιναμε απο τις 10 ημερες μεχρι και μηνες εχω δει.αυτο θα πει μονοπολιο στην ελλαδα.yeaaaa.να γουσταρουμε
PETROS13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αν δεν ενεργοποιησει ο οτε τα δικα του σε μια μερα ποιος θα τα ενεργοποιησεις?ενω οταν ειναι για παροχο ξεκιναμε απο τις 10 ημερες μεχρι και μηνες εχω δει.αυτο θα πει μονοπολιο στην ελλαδα.yeaaaa.να γουσταρουμε πάντως το double play του ΟΤΕ σε σχέση με της forthnet είναι φθηνότερο 32 το μήνα. για απεριοριστα αστικα-υπεραστικά και 24 internet.
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 δεν δινει κινητα ομως και ουτε σε εξωτερικο.δεν ξερω αν η τιμη που λες ειναι με παγιο.και υπαρχουν και πιο φτηνες βεβαια και απο την forthnet.στην forthnet kαλη προσφορα ειναι αυτο που προπληρωνεις ενα χρονο η οταν παρεις Nova.μετα φτηνο βγαινει της cyta επισης.
PETROS13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 δεν δινει κινητα ομως και ουτε σε εξωτερικο.δεν ξερω αν η τιμη που λες ειναι με παγιο.και υπαρχουν και πιο φτηνες βεβαια και απο την forthnet.στην forthnet kαλη προσφορα ειναι αυτο που προπληρωνεις ενα χρονο η οταν παρεις Nova.μετα φτηνο βγαινει της cyta επισης. Το ποσό είναι με πάγιο μαζί, τελική τιμή. από εκεί και πέρα μου είπαν πως υπάρχουν προγράμματα προς κινητά ή προς εξωτερικό τα ξεκινάς όποτε θες και τα σταματάς όποτε θες χωρίς καμιά δέσμευση. Το να προπληρώσεις κάτι για ένα χρόνο στην περίοδο που βρισκόμαστε δεν είναι και ότι καλύτερο (πάντα προσωπική άποψη). της Cyta είναι το τηλ. μέσω του router κάτι που δεν νομίζω να με βολεύει (για αυτό και την απέρριψα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα