swtor Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 παιδια θελω να σιγουρευτω οτι το cpu μου κανει overclocking γιατι ενας φιλος επιμενει μεχρι αηδιας οτι δεν γινεται και κατι ασχετο πως μπορω να κανω φορματ στον σκληρο ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Πες στον φίλο σου να μπει να διαβάσει και για κανένα επεξεργαστή.. Όχι μόνο Facebook.. Τι μητρική έχεις ? και Format σε ποιον δίσκο των Windows η σε ενα εξωτερικό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swtor Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Πες στον φίλο σου να μπει να διαβάσει και για κανένα επεξεργαστή.. Όχι μόνο Facebook.. Τι μητρική έχεις ? και Format σε ποιον δίσκο των Windows η σε ενα εξωτερικό ? GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 αυτην εχω σε εναν εσωτερικο seagate barracuda sata 3 7200rpm 500 gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 παιδια θελω να σιγουρευτω οτι το cpu μου κανει overclocking γιατι ενας φιλος επιμενει μεχρι αηδιας οτι δεν γινεται και κατι ασχετο πως μπορω να κανω φορματ στον σκληρο ευχαριστω Στο πρωτο σκελος,οχι μονο μπορει να κανει overclocking,αλλα και γ@μ@ τα overclocking. Στο δευτερο σκελος,δεξι κλικ στον υπολογιστη,επιλογη->διαχειριση,επιλογη->διαχειριση δισκων,πας στον δισκο που θες, δεξι κλικ και κανεις format.(εχε υπ`οψιν σου, οτι θα χασεις οτι εχεις αποθηκευσει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Εάν ο σκληρός δίσκος (ή το partition) που θέλεις να κάνεις format έχει εγκατεστημένο το λειτουργικό που "τρέχει" εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να κάνεις format.Πρέπει να "bootareis" από CD windows (ή linux live-cd) και να κάνεις μέσω αυτού format και εν συνεχεία εγκατάσταση λειτουργικού μιας και το format θα το σβησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 παιδια θελω να σιγουρευτω οτι το cpu μου κανει overclocking γιατι ενας φιλος επιμενει μεχρι αηδιας οτι δεν γινεται και κατι ασχετο πως μπορω να κανω φορματ στον σκληρο ευχαριστω GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 αυτην εχω σε εναν εσωτερικο seagate barracuda sata 3 7200rpm 500 gb o φίλος σου δεν ξέρει τι λέει . οι επεξεργαστές με το k στο τέλος έχουν ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και είναι φτιαγμένοι για να ανεβαίνουν εύκολα.... εγώ είμαι στα 4,3ghz πολύ άνετα με τον 2500k (γύρισα στην εργοστασιακή συχνότητα γιατί είχα πρόβλημα με την ψήκτρα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). κάτσε διάβασε , ψάξε και μάθε και αν θες τον ανεβάζεις πολύ εύκολα για φορματ τώρα . έναρξη - πίνακας ελέγχου- σύστημα και ασφάλεια - δημιουγία και διαμόρφωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου διάλεξε τον σκληρό που θες να κάνεις φορματ δεξί κλικ στον σκληρό που θες να κάνεις φορματ και μετά και είσαι έτοιμος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ο 2500Κ που εχω ΧΩΡΙΣ αυξηση ρευματος και ΧΩΡΙΣ καμια επιλογη απο την φτηνη-μεσαια μητρικη μου (πανω κατω ιδιο επιπεδο με την δικια σου), απλα μονο παντωντας στο (user friendly με ποντικι ε...)BIΟS παει στο 4.33 μονος του . Με 2-3 ωρες που ασχοληθηκα και χωρις να τσιμπησω πολυ το ρευμα στο 4.7 αν και πιστευω οτι τα 5GHZ ειναι πολυ ευκολα σε PC με καλύτερες μητρικες. Οπου Κ == overclocKing.... Ψαξε για πλακα εναν οδηγο για OC στην συγκεκριμενη μητρικη να γελασεις ΚΑΛΟ OVERCLOCKING και μην ανεβεις πανω απο 4.3-4.4 με την στοκ ψυχτρα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα