good_religion Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ...ή κάπως έτσι είναι το σφάλμα που μου βγάζει στο tray όταν πάω να τρέξω ένα παιχνίδι ή το stress του GPU-Z. Τό τροφοδοτικό μου είναι force 600w ολοκαίνουργιο και η κάρτα μου Sapphire Radeon HD 6850, ελάχιστα χρησιμοποιημένη σε άλλο μηχάνημα, χωρίς πρόβλημα. Πριν είχα μία nVidia 7300SE και τους ανάλογους drivers. Την καινούργια κάρτα την έβαλα χωρίς να απεγκαταστήσω τους nVidia drivers αλλά τους έβγαλα πριν βάλω τους ATI. Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το θέμα; έψαξα στη σελίδα της AMD και έκανα σχεδόν όλα όσα έλεγε: αναβάθμιση BIOS αναβάθμιση οδηγών chipset Υ.Γ Το High Performance είναι ενεργοποιημένο... Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...
filip123go Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Την καινούργια κάρτα την έβαλα χωρίς να απεγκαταστήσω τους nVidia drivers αλλά τους έβγαλα πριν βάλω τους ATI. Πως ακριβώς το έκανες αυτό...?? Πες μας και τι windows φοράει το σύστημα.
good_religion Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πως ακριβώς το έκανες αυτό...?? Πες μας και τι windows φοράει το σύστημα. κούμπωσα την κάρτα και άνοπιξα το μηχάνημα με τους nvidia drivers. Στη συνέχεια τους έβγαλα και έβαλα τους ΑΤΙ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από το Speccy Operating System MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 2500K @ 3.30GHz 36 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 4,00 GB Single-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68P-DS3 (Socket 1155) 34 °C Graphics W2240 (1920x1080@60Hz) AMD Radeon HD 6800 Series (Sapphire/PCPartner) 35 °C Hard Drives 313GB Seagate ST3320820AS ATA Device (SATA) 33 °C Optical Drives DTSOFT Virtual CdRom Device MagicISO Virtual DVD-ROM0000 Optiarc DVD RW AD-7280S ATA Device Audio Realtek High Definition Audio
filip123go Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Για αρχή ακολούθησε τις οδηγίες από εδώ και κάνε καθαρή εγκατάσταση των driver..!! Αν κολλήσεις πουθενά πες
good_religion Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Για αρχή ακολούθησε τις οδηγίες από εδώ και κάνε καθαρή εγκατάσταση των driver..!! Αν κολλήσεις πουθενά πες έχω grub γιατί χρησιμοποιώ και ubuntu. πως θα κάνω safe mode;
filip123go Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 έχω grub γιατί χρησιμοποιώ και ubuntu. πως θα κάνω safe mode; Διαλέγεις να bootαρεις κανονικά απ τα win και μόλις το επιλέξεις πατάς f8
good_religion Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Χμ.... Με πιάνεις αδιάβαστο ... Περίμενε κανένα άλλο μέλος να σου απαντήσει.... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Ας κάνω κάτι και μόνος μου!
filip123go Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Ας κάνω κάτι και μόνος μου! Έλα, το βρήκα (διόρθωσα το παραπάνω post )
good_religion Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Διαλέγεις να bootαρεις κανονικά απ τα win και μόλις το επιλέξεις πατάς f8 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Έκανα ότι έλεγε το λινκ που μου έδωσες. Τώρα ξαναβάζω τους ΑΤΙ; Και αν ναι ποιούς; τους τελευταίους; (ρωτάω γιατί έψαξα στο φόρουμ και είδα μία περίπτωση που το πρόβλημα έφιαξε περνώντας παλιότερους drivers...)
filip123go Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Έκανα ότι έλεγε το λινκ που μου έδωσες. Τώρα ξαναβάζω τους ΑΤΙ; Και αν ναι ποιούς; τους τελευταίους; (ρωτάω γιατί έψαξα στο φόρουμ και είδα μία περίπτωση που το πρόβλημα έφιαξε περνώντας παλιότερους drivers...) Βάλε για αρχή τους τελευταίους..!!
good_religion Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Βάλε για αρχή τους τελευταίους..!! μετά από καθαρή επανεγκατάσταση των windows 7 μου πετάει ακόμα το ίδιο πρόβλημα ακόμα και στο GLtron...
sarpan Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 μετά από καθαρή επανεγκατάσταση των windows 7 μου πετάει ακόμα το ίδιο πρόβλημα ακόμα και στο GLtron... Μηπως αυτο παραπεμπει σε καποιο hardware problem?
giannisher Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Οχι δεν ειναι προβλημα hardware εμενα μου κανει το ιδιο στο λαπτοπ εχω αλλαξει οθονη,καρτοταινια,μητρικη αλλα παλι τα ιδια. Εχω βαλει τους νεους drivers με καθαρη εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια. Εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω το tdr που υποτιθεται πως το προκαλει αλλα δεν εγινε τιποτα. Σημερα θα το παω στον τεχνικο να δω τι θα μου πει και θα σου απαντησω το συντομοτερο. Εχω δοκιμασει και φορματ αλλα τπτ.
good_religion Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μηπως αυτο παραπεμπει σε καποιο hardware problem? Το θέμα είναι πως το μηχάνημα με την παλιά κάρτα λειτουργούσε άψογα. Επίσης είδα την κάρτα να παίζει σε άλλο μηχάνημα...
good_religion Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Αποδείχθηκε πως η κάρτα ήταν προβληματική... Αγορασμένη από το Πλαίσιο. Την έδωσα την Πέμπτη και σήμερα μου είπαν πως είναι έτοιμη η αντικατάσταση. Χωρίς πολλά-πολλά... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα