liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 χαχαχαχαχαχα Με το προηγούμενό μου φυσικά το οποίο κατάργησα και αντικατέστησα με αυτόν ,κατόπιν συνεννόησης με τους mods (χάρηκες πως θα πιάσεις λαβράκι πουλάκι μου?? :mrgreen: :devil: ) Ως γνωστών οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν να αλλάξουμε nickname. Μπορούμε όμως να κλειδώσουμε τον παλαιό λογαριασμό και να φτιάξουμε νέο εφόσον υπάρχει η καλή διάθεση από τους υπεύθηνους. Και απ ότι φαίνεται υπάρχει μπόλικη :-P Πφφφ, κρίμα, έθετε υποψηφιότητα για το suicide post της χρονιάς..
laikos123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα το πλαίσιο.. αν και δεν εχω ανακατευτή ποτέ με servise.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα το πλαίσιο.. αν και δεν εχω ανακατευτή ποτέ με servise. ξέρω να οδηγώ, αλλά δεν έχω μπει ποτέ στη θέση του οδηγού...
kostas_dr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα το πλαίσιο.. αν και δεν εχω ανακατευτή ποτέ με servise. Ε, τότε τι πρόβλημα να σου δημιουργήσει; Στο ταμείο όταν πληρώνεις;
iced Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εγω εχω προβλημα και στο ταμειο... Ειναι υπερβολικα ευγενικες οι κοπελες σε σημειο γλειψιματος... Εννοειται οτι ειναι αυστηρες οι οδηγιες ωστε να το πραττουν, γενικα προσπαθω να αποφευγω αυτη την αλυσιδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Εγω εχω προβλημα και στο ταμειο... Ειναι υπερβολικα ευγενικες οι κοπελες σε σημειο γλειψιματος... Ναι σωστά, έπρεπε να ρίχνουν κανα δυο μπινελίκια για καλύτερο greek customer service
laikos123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δίκιο έχετε^^^ ξέρω να οδηγώ αλλα δεν έχω μπεί ποτε στην θέση του οδηγού... πάντος οι τιμές είναι αρκετά καλες και έχω αγοράσει πάρα πολα πράγματα απο εκει...επειδή έχω ακουσει τα άπαντα στο φορουμ που λέτε να συνεχήσω τις ηλεκτρονικές μου αγορές;(εκτως απο ιντερνετ)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δίκιο έχετε^^^ ξέρω να οδηγώ αλλα δεν έχω μπεί ποτε στην θέση του οδηγού... πάντος οι τιμές είναι αρκετά καλες και έχω αγοράσει πάρα πολα πράγματα απο εκει... Καλες οι τιμες στο πλαισιο? Απο ποτε εχεις να τσεκαρεις τιμες σε αλλα καταστηματα?! επειδή έχω ακουσει τα άπαντα στο φορουμ που λέτε να συνεχήσω τις ηλεκτρονικές μου αγορές;(εκτως απο ιντερνετ) Τι θελει να πει ο ποιητης?
ennoeitai Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) επειδή έχω ακουσει τα άπαντα στο φορουμ που λέτε να συνεχήσω τις ηλεκτρονικές μου αγορές;(εκτως απο ιντερνετ) Τι θελει να πει ο ποιητης? αχαχααχχαχα. Στο άλλο συνέχισέ τις ρε, τις ηλεκτρονικές σου αγορές. Όχι στο ίντερνετ. Στο άλλο διαδίκτυο. edit: Μάλλον εννοείς τις αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2012 από ennoeitai
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ναι σωστά, έπρεπε να ρίχνουν κανα δυο μπινελίκια για καλύτερο greek customer service Δεν ειναι ετσι φιλε. Προτιμω 10 φορες να ειναι ο αλλος φυσικος και ευγενικος απο μονος του παρα να πιεζονται να το παιξουν οσο ποιο γλαστρες γινετε επειδη ετσι ειναι εντολες. Και που 'σαι, η πολυ ευγενεια κατανταει κουραστικη και εκνευριστικη. Απο το να μπω σε ενα καταστημα και το spam υπαλληλων που με ρωταει "χρειαζεστε κατι??", ρε φιλε μολις ΕΙΔΕΣ οτι περασαν απο πανω μου αλλοι τρεις συναδελφοι σου και τους εκανα περα, τι πεταγεσε σαν κλανια εσυ (και εσυ και οι αλλοι μετα απο εσενα)? Αμ στο ταμειο το αποκορυφωμα που οταν πας να πληρωσεις "ολα ενταξει, εξυπηρετηθηκατε καλα? Θα χαρουμε να σας ξαναδουμε στο πλαισιο...". Ειπαμε ευγενια αλλα οχι με τροπο Χατζιαβατη.
mchrisober Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά, μήπως το παρά κάνετε λίγο. Πηγαίνετε σε ένα μαγαζί και δεν σας μιλάνε καλά και έχετε πρόβλημα, πηγαίνετε σε άλλο και σας φέρονται με το γάντι και πάλι έχετε πρόβλημα. Μήπως κάτι δεν παει καλά? και ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι πωλητές και όχι ηθοποιοί. Αυτά πρέπει να λένε και αυτά λένε, από εκεί και πέρα η ευγένεια, έστω και τεχνιτη, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Φιλε γενικα οι υπερβολες ενοχλουν. Δεν ειπαμε να ριχνουν μπινελικια αλλα οχι να "γλυφουν" κιολας. Μια απλη τυπικη ευγενια αρκει. Ειναι καλο για ολους. Και μονο η ιδεα οτι θα μπω σε ενα καταστημα και θα ερθει το drone ευθυς αμεσως να μου "παρουσιαστει" πριν περασουμε στο παρασυνθημα ειναι κακιστη πρακτικη. Οταν παω σε ενα καταστημα θελω να νοιωσω οικεια και η ρομποτικη συμπεριφορα μονο αυτο δεν μου προκαλει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Περαν τουτου και γενικα μιλωντας, σε καθε καταστημα, οχι σωνει και καλα πλαισιο, αλλα και σε πολλα που πουλανε ρουχα/παπουτσια μου τη δινει με το που μπαινω μεσα να ερχεται υπαλληλος και να μου λεει "πως θελετε να σας εξυπηρετησουμε" χωρις να με αφηνει μεχρι να φυγω. Θελω να γυρισω μια βολτα να τσεκαρω με την ησυχια μου, ενιοτε να συζητησω με τον φιλο/φιλη/μανα/πατερα και μετα θα ζητησω βοηθεια απο υπαλληλο αν χρειαστει. Αυτο που ερχονται μπαστακες απο πανω μου δεν το βρισκω και τοσο θετικο!
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Περαν τουτου και γενικα μιλωντας, σε καθε καταστημα, οχι σωνει και καλα πλαισιο, αλλα και σε πολλα που πουλανε ρουχα/παπουτσια μου τη δινει με το που μπαινω μεσα να ερχεται υπαλληλος και να μου λεει "πως θελετε να σας εξυπηρετησουμε" χωρις να με αφηνει μεχρι να φυγω. Θελω να γυρισω μια βολτα να τσεκαρω με την ησυχια μου, ενιοτε να συζητησω με τον φιλο/φιλη/μανα/πατερα και μετα θα ζητησω βοηθεια απο υπαλληλο αν χρειαστει. Αυτο που ερχονται μπαστακες απο πανω μου δεν το βρισκω και τοσο θετικο! Εκτος απο αρνητικο ειναι και λαθος γιατι ετσι α) φερνεις τον πελατη σε αμυνα και β) (σε μικροτερα καταστηματα) δειχνεις πως κυνηγας τον πελατη με το δικανο και αυτος μπορει να το χρησιμοποιησει "κατα" σου για παζαρι στο τελος και/ή να χασεις την αξιπιστια σου. Η ορθοτερη πολιτικη κατα τη γνωμη μου ειναι το καλωσορισμα απο μικρη αποσταηση οταν περασει το κατωφλι του καταστηματος και απο κει και περα μολις φανει πως καθυστερει λιγο περισσοτερο σε ενα προιον (και ταυτοχρονα συνοδευεται απο κοιταγμα για εντοπισμο θεσης του πωλητη) η κυριως προσεγγιση. Γενικα παντως η σταση ντοπερμαν των πωλητων νομιζω πως (εξαιρεση το Πλαισιο και καποιες αλλες μεγαλες αλυσιδες) τεινει να θεωρειται και λαθεμενη απο τους εργοδοτες. Offtopic.
maxdore217 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 είδες φίλε μου ότι τελικά είναι λάθος η πολιτική του συγκεκριμένου μαγαζιού ( MiDi_MiLiZ) και το ξέρεις. Έχουμε ξανά μιλήσει σε άλλα θέμα γενικά δεν έκανα τίποτα εγώ προσωπικά μιας και ο ΣΥΝΉΓΟΣ, ΤΟ ΕΚΠΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΚΑ απλώνουν τραχανά και ακόμα και δίκιο να έχεις άκρη δεν βρίσκεται, αυτό το ξέρει η εν λόγω επιχείρηση και απλά κοροϊδεύει τον κοσμάκη. Αλλά αντί να ρίχνουμε άκυρο στο εν λόγω μαγαζί το διαφημίζουμε πολύ και εδώ μέσα ( ε καλά να πάθουμε) που για να ψωνίσεις από εκεί πρέπει να το έχει 50% μιας και ξέρεις ότι στο σέρβις έμπλεξες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα