liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2012 στις 11:50 ΠΜ, ThReSh είπε installαρε CrystalDiskInfo, διαβάζει πόσα Read/Write έχουν γίνει καθώς και τις ώρες που έχει λειτουργήσει Τα οποία γίνονται reset σε κάποια firmware updates. ;P edit: (τον πανπόστερ διόρθωσα, ούτε ένα thumbs up)! :/ Επεξ/σία 24 Απριλίου 2012 από liopyr
matsangos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μεγάλη δύναμη τελικά το internet... Πού πήγανε άραγε οι εποχές που τρέχανε τα σάλια μας λέγοντας "plaisio aftersales";Θα ξανάρθουν άραγε ποτέ; Τ΄ακούς Γεράρδο;
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Στις 24/4/2012 στις 11:54 ΠΜ, liopyr είπε edit: (τον πανπόστερ διόρθωσα, ούτε ένα thumbs up)! :/ Σωστός μεγάλε, +1 !
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Και ξέρεις πως θα είναι σφραγισμένο έτσι; Θα περάσουν το σακουλάκι από το μηχάνημα που λιώνει & κολλάει τις πλαστικές σακούλες και θα σου πουν "να το ρε, σφραγισμένο είναι!"
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Στις 24/4/2012 στις 2:15 ΜΜ, liopyr είπε Σωστός μεγάλε, +1 ! Χαχαχα, καλά τον εαυτό σου κάνεις quote, επειδή δεν κάνει κανένας άλλος;! Και καλά αυτό, το ξεπερνάω. Το +1 στο ποστ σου πώς το έβαλες;! Βύσμα του insomnia! Στις 24/4/2012 στις 3:30 ΜΜ, Manuel είπε Χαχαχα, καλά τον εαυτό σου κάνεις quote, επειδή δεν κάνει κανένας άλλος;! Και καλά αυτό, το ξεπερνάω. Το +1 στο ποστ σου πώς το έβαλες;! Βύσμα του insomnia! Πολύ καλά του τα είπες φίλε μου!
sarpan Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν βλεπω ακομα απαντηση και ανησυχω...Δοξα το Θεο εχω σταματησει να αγοραζω απο κει σοβαρα πραγματα.
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Στο θέμα συμπεριφοράς μου έχει τύχει να πάω να μπω μέσα να ρωτήσω τον πρώτο υπάλληλο που βρήκα για κάτι να με στίλει σε κάποιον άλλο αυτός να με στείλει στον παραδίπλα και εκεί να τσαντιστώ και να τους πω ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ.???? τότε ως δια μαγείας εμφανίστηκε ο υπεύθυνος στις οθόνες που βρισκόταν πιο δίπλα τόση ώρα και ρεμβαζε στο άπειρο και με εξυπηρέτησε. μια άλλη φορά παλιότερα ζήτησα μια κάρτα για wow και μου λέει ο υπάλληλος (ενας φουλ φλώρος εντομεταξί , σαν αυτούς που πείραζα οταν ημουν ανώριμος ) "γιατι δεν βρίσκεις καμια γκόμενα?" και μου γυρνάει λιγο το μυαλό και του λεω ρώτα την μάνα σου. Δεν ειπε τίποτα γιατι μάλλον κατάλαβε οτι δεν τον παίρνει να μιλήσει/νευριάσει . στο ταμείο μου αρέσει που με ρωτάνε πάντα "σας εξυπηρετήσαμε καλά?" ενώ σε άλλους δεν το λενε. :o :o επίσης ειναι σπαστικό να πας να ψωνίσεις κάτι και να εισαι ευγενικός με τους υπαλλήλους (χαμογελαστός/καλοπροαίρετος κλπ) και να έχουν ενα ήφος λες και τους σκότωσες την μάνα και λες και σου κάνουν χάρη που σου πουλάνε. κατα τα αλλα ακόμα ψωνίζω απο εκεί γιατι δεν έχω πολλές επιλογές η έτσι νόμιζα , τώρα πλεον θα αρχίσω να ψωνίζω ακόμα και απο amazon η γενικότερα οπου με συμφέρει , η εποχή των τυφλών αγορών έτσι και αλλιώς έχει περάσει εδω και καιρό. Αυτά!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Στις 25/4/2012 στις 5:08 ΠΜ, nicoc89 είπε Στο θέμα συμπεριφοράς μου έχει τύχει να πάω να μπω μέσα να ρωτήσω τον πρώτο υπάλληλο που βρήκα για κάτι να με στίλει σε κάποιον άλλο αυτός να με στείλει στον παραδίπλα και εκεί να τσαντιστώ και να τους πω ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ.???? τότε ως δια μαγείας εμφανίστηκε ο υπεύθυνος στις οθόνες που βρισκόταν πιο δίπλα τόση ώρα και ρεμβαζε στο άπειρο και με εξυπηρέτησε. μια άλλη φορά παλιότερα ζήτησα μια κάρτα για wow και μου λέει ο υπάλληλος (ενας φουλ φλώρος εντομεταξί , σαν αυτούς που πείραζα οταν ημουν ανώριμος ) "γιατι δεν βρίσκεις καμια γκόμενα?" και μου γυρνάει λιγο το μυαλό και του λεω ρώτα την μάνα σου. Δεν ειπε τίποτα γιατι μάλλον κατάλαβε οτι δεν τον παίρνει να μιλήσει/νευριάσει . στο ταμείο μου αρέσει που με ρωτάνε πάντα "σας εξυπηρετήσαμε καλά?" ενώ σε άλλους δεν το λενε. :o :o επίσης ειναι σπαστικό να πας να ψωνίσεις κάτι και να εισαι ευγενικός με τους υπαλλήλους (χαμογελαστός/καλοπροαίρετος κλπ) και να έχουν ενα ήφος λες και τους σκότωσες την μάνα και λες και σου κάνουν χάρη που σου πουλάνε. Αναλυθηκε παραπανω το θεμα, με 700 ευρω πληρωνονταν και με προοπτικη να εργαστουν εκει το πολυ μεχρι να ερθει η ωρα για υποχρεωτικη αυξηση μισθου. Οι πιο πολλοι, επειδη ειναι νεοι και συνηθως υπαρχουν και λεφτα του μπαμπα πισω, αρα δεν εχουν αυτοσκοπο την επιβιωση, ειναι στα τρυφερα τους, αν σου φερθουν περιεργα και φανε επιπληξη η απολυθουν. Τους εκμεταλλευονται και εκμεταλλευονται κι αυτη με τη σειρα τους οποια περιπτωση μπορουν, πχ μια ξεπετα ενος πελατη χωρις να χαλασουν και πολλη ενεργεια για να ασχοληθουν μαζι του. Οσο για την ταμεια που ρωτα "σας εξυπηρετησαν καλα", το ρωτανε σε ολους. Πχ εγω οποτε παω, καθε φορα με ρωτα. Και ειναι αστειο, διοτι κοπελια (η πιο σωστα βλαμενε που εβαλες την κοπελια να κανει ερωτησεις ΟΥΦΟ) αν δεν εξυπηρετουμουν καλα θα το ειχε μαθει ο προισταμενος σου. Συν οτι προσωπικα δεν τσιμπαω σε αυτο το μαρκετιστικο τρικ για γερους. Αντι να βαζετε παπαγαλους στα ταμεια, βαλτε κανα κονδυλι να βελτιωσετε το after sales σας πριν ακολουθησετε την πορεια του eshop και λοιπων μπακαλικων. ΥΓ. Ειπες σε υπαλληλο για τη μανα του?!
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Στις 25/4/2012 στις 5:08 ΠΜ, nicoc89 είπε (ενας φουλ φλώρος εντομεταξί , σαν αυτούς που πείραζα οταν ημουν ανώριμος ) Ευτυχώς μετά σοβαρεύτηκες και ωρίμασες.
Sorath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ρε εδώ είχα παραγγείλει από το site τους, καινούργιο επεξεργαστή bulk υποτίθεται, και παρέλαβα χύμα την cpu σε ένα σακουλάκι της κακιάς ώρας με ξεραμένη θερμική πάστα πάνω του. Μιλάμε δηλαδή για full μεταχειρισμένο προϊόν...
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οκ δεν ειπα να κάνουν και τούμπες ,μια τυπική απλή συμπεριφορά, τουλάχιστον όχι αρνητική , όμως όταν βγάζουν άσχημη συμπεριφορά προς εσένα (μιλάνε απότομα , επιθετικά η οτιδήποτε τέτοιο) σε προκαλούν να τους χτυπήσεις! άνθρωπος είσαι όχι μηχανάκι Στις 25/4/2012 στις 6:34 ΠΜ, liopyr είπε Ευτυχώς μετά σοβαρεύτηκες και ωρίμασες. ειμαι σε καλό δρόμο , μετά απο διαλογισμό και επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό μου μέσο υπνωτισμού και παραισθησιογόνων μερικές φορές νιώθω καλύτερος άνθρωπος
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Στις 25/4/2012 στις 9:11 ΠΜ, nicoc89 είπε ειμαι σε καλό δρόμο , μετά απο διαλογισμό και επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό μου μέσο υπνωτισμού και παραισθησιογόνων μερικές φορές νιώθω καλύτερος άνθρωπος Σε πιστεύω. (αλήθεια)!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καλά κάνει το πλαίσιο...κάτι λαμόγια σαν κι εμένα το είχαν βάλει πολλά €€€ μέσα. Στο τεχνικό τμήμα με είχαν μάθει με το όνομά μου!
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 και εγω που νόμιζα οτι σας ξέρουν σαν αριθμούς
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Στις 25/4/2012 στις 1:40 ΜΜ, ZAKKWYLDE είπε Καλά κάνει το πλαίσιο...κάτι λαμόγια σαν κι εμένα το είχαν βάλει πολλά €€€ μέσα. Στο τεχνικό τμήμα με είχαν μάθει με το όνομά μου! ??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα