Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ote δεν μου συγχρονιζε πανω απο 5500 wind συγχρονιζω σταθεροτατα στα 17500... Μην τους ακους για τον ΟΤΕ. Τα ιδια σκατα ειναι μονο που ειναι πιο ακριβα σκατα.

Wind παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος! είχα 1 Mbit, άλλαξα εταιρία και μου πήγε 452 Mbit. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.

Όποιος έχει μια βασική γνώση καταλαβαίνει ότι η ταχύτητα έχει ορισμένες βασικές παραμέτρους όπως:

καλωδιακή απόσταση (σημαντικότερος)

Dslam

Modem

Απο τη στιγμή που όλοι οι πάροχοι έχουν την ΙΔΙΑ καλωδιακή απόσταση ενώ ο ΟΤΕ έχει απο τα καλύτερα DSLAM, τότε το μόνο που μπορεί να παίζει ρόλο είναι ένα απαρχαιωμένο MODEM για τέτοιες διαφορές στην ταχύτητα. Ναι να δεχθώ +-1Mbit λόγω άλλων παραγόντων, αλλά όχι και παπάτζες του τύπου 12 Mbit διαφορά ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΑΛΚΟΥ!

Ιστορίες όμως του τύπου, πόσους μήνες χωρίς τηλέφωνο μένουν κάποιοι, που είναι σε παρόχους ενώ πολλές φορές είναι και επαγγελματίες, δεν βλέπω να λέτε! Γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν δίνεις λίγα, μάλλον όταν χρειαστείς υποστήριξη, δεν θα την έχεις. Αν θες απλά ιντερνετ και αν σου κάτσει, τότε μια χαρά είναι και ο οποιοσδήποτε πάροχος ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος! είχα 1 Mbit, άλλαξα εταιρία και μου πήγε 452 Mbit. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ.

Όποιος έχει μια βασική γνώση καταλαβαίνει ότι η ταχύτητα έχει ορισμένες βασικές παραμέτρους όπως:

καλωδιακή απόσταση (σημαντικότερος)

Dslam

Modem

Απο τη στιγμή που όλοι οι πάροχοι έχουν την ΙΔΙΑ καλωδιακή απόσταση ενώ ο ΟΤΕ έχει απο τα καλύτερα DSLAM, τότε το μόνο που μπορεί να παίζει ρόλο είναι ένα απαρχαιωμένο MODEM για τέτοιες διαφορές στην ταχύτητα. Ναι να δεχθώ +-1Mbit λόγω άλλων παραγόντων, αλλά όχι και παπάτζες του τύπου 12 Mbit διαφορά ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΑΛΚΟΥ!

Ιστορίες όμως του τύπου, πόσους μήνες χωρίς τηλέφωνο μένουν κάποιοι, που είναι σε παρόχους ενώ πολλές φορές είναι και επαγγελματίες, δεν βλέπω να λέτε! Γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν δίνεις λίγα, μάλλον όταν χρειαστείς υποστήριξη, δεν θα την έχεις. Αν θες απλά ιντερνετ και αν σου κάτσει, τότε μια χαρά είναι και ο οποιοσδήποτε πάροχος ;)

και ομως φιλε μου εισαι λαθος, εσυ λειτουργεις με απλη λογικη οπως θα επρεπε να λειτουργουν και οι παροχοι ... ελα ομως που δεν ειναι ετσι ....

κολλημενος στα 2 MBit με forthnet και συνεχεις αποσυνδεσεις , ειχα δωσει βλαβη απειρες φορες , ειχαν ερθει σπιτι τουλαχιστον 6-7 φορες απο το forthnet και 5-6 apo τον ΟΤΕ , το τελικο πορισμα ειναι οτι ετσι ειναι η γραμμη μου και δεν μπορει να γινει κατι και δηθεν οτι παροχο και αν βαλω δεν θα αλλαξει κατι οπως λες και εσυ.

Τι εκανα ; τους εγραψα ολους τους ανιδεους επειδη τη μυριστηκα τη δουλεια οτι ειναι αχρηστοι και ασχετοι , γυριζω σε WIND και ως δια μαγειας πιανω αμεσως 8 MBit (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΩΔΙΑ , ΟΥΤΕ ΜΟΝΤΕΜ, ΤΙΠΟΤΑ) και μαλιστα εβαλα και fastpath και η γραμμη παρολαυτα ειναι σταθεροτατη και καμια σχεση δεν εχει με πριν ...

το γιατι δεν το ξερω και ουτε θα το μαθω ... :D ενα ξερω μονο wind RULEZ

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη επιμένω στην άποψη μου. Αν ο πάροχος είχε σάπια DSLAM, τότε δεν φταίει κανείς. Γενικά και απλά, αυτά που σου γράφω ισχύουν.

Στην περίπτωση σου ο ΟΤΕ διαπίστωνε ότι ΔΕΝ έχει πρόβλημα η γραμμή (γιατί αυτή και μόνο αυτή δίνει ο ΟΤΕ), ενώ μόλις ερχόταν ο πάροχος έβλεπε λογικά οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί το DSLAM του είναι παλιό ή είναι υπερβολικά φορτωμένο. Οπότε φυσικά λύση δεν σου έδωσαν.

Εσύ μετά πήγες σε άλλο πάροχο. Ουσιαστικά τι έκανες? Άλλαξες DSLAM. Το ζευγάρι χαλκού που είχες (κομμάτι ευθύνης ΟΤΕ) έμεινε ακριβώς το ίδιο.Οπότε διόρθωσες το πρόβλημα στο DSLAM.

Απο κει και πέρα για να δεις τις ταχύτητες που παίζουν, βλέπεις τους γείτονες σου. Σημαντική απόκλιση δεν πρέπει να υπάρχει.

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη επιμένω στην άποψη μου. Αν ο πάροχος είχε σάπια DSLAM, τότε δεν φταίει κανείς. Γενικά και απλά, αυτά που σου γράφω ισχύουν.

Στην περίπτωση σου ο ΟΤΕ διαπίστωνε ότι ΔΕΝ έχει πρόβλημα η γραμμή (γιατί αυτή και μόνο αυτή δίνει ο ΟΤΕ), ενώ μόλις ερχόταν ο πάροχος έβλεπε λογικά οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί το DSLAM του είναι παλιό ή είναι υπερβολικά φορτωμένο. Οπότε φυσικά λύση δεν σου έδωσαν.

Εσύ μετά πήγες σε άλλο πάροχο. Ουσιαστικά τι έκανες? Άλλαξες DSLAM. Το ζευγάρι χαλκού που είχες (κομμάτι ευθύνης ΟΤΕ) έμεινε ακριβώς το ίδιο.Οπότε διόρθωσες το πρόβλημα στο DSLAM.

Απο κει και πέρα για να δεις τις ταχύτητες που παίζουν, βλέπεις τους γείτονες σου. Σημαντική απόκλιση δεν πρέπει να υπάρχει.

ναι προφανως ειχε προβλημα το dslam , αλλα αυτοι ελεγαν οτι ειναι ολα οκ μετα απο double και triple check, επισης ο ΟΤΕ ηταν κατηγορηματικος οτι εχει προβλημα δηθεν το ΚΑΦΑΟ της γειτονιας και οτι και αν κανω δεν προκειται να δω βελτιωση .... βλεπεις ποσο καραγκιοζηδες ειναι ολοι τους και ποσο ανακριβη ειναι αυτα που λενε ...

Δημοσ.

Δες αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις σύνδεση χωρίς να πάρεις modem και χωρίς να δεσμευτείς με συμβόλαιο οπότε αν δεν πετύχει η συνταγή bye bye love..

Δημοσ.

Δες αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις σύνδεση χωρίς να πάρεις modem και χωρίς να δεσμευτείς με συμβόλαιο οπότε αν δεν πετύχει η συνταγή bye bye love..

ε ναι αυτο ειναι το καλυτερο αλλα δεν το κανει κανενας παροχος .... γιατι αραγε :mad:

Δημοσ.

όπως σου είπαν παραπάνω, δες οι γείτονες σου τι πάροχο έχουν και πως τα πάει το δίκτυο τους.

καλά θα κάνεις να φύγεις από τον οτε, δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις τόσα λεφτά τέτοια περίοδο

Δημοσ.

όπως σου είπαν παραπάνω, δες οι γείτονες σου τι πάροχο έχουν και πως τα πάει το δίκτυο τους.

καλά θα κάνεις να φύγεις από τον οτε, δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις τόσα λεφτά τέτοια περίοδο

Συμφωνώ με το φίλο επίσης θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προσφορές εταιριών για πιο οικονομικά.Μία είναι αυτή..

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=846

Δημοσ.

θα συμφωνήσω και εγω με τον webber123. ημουν στον οτε μεχρι πριν ενα μηνα στα 2mbit με πολλεεεεες αποσυνδεσεις συν τα 150αρια καθε διμηνο. εεεε λεω και εγω δεν παει αλλο αυτη η κοροιδια. εκανα φορητοτητα στη wind στο double play S με 15ε το μηνα και βρηκα την υγεια μου. τωρα ενα μηνα αντε να μου εχει κανει 1 αποσυνδεση.! πραγματικα δεν το περιμενα αυτο απο τη wind|!!!!!

Δημοσ.

bye bye οτε και καλά κάνεις. τώρα με την κρίση, είναι υπερβολικό να δίνει πάνω από 100 ευρώ για internet τηλεφωνια

Δημοσ.

και ομως φιλε μου εισαι λαθος, εσυ λειτουργεις με απλη λογικη οπως θα επρεπε να λειτουργουν και οι παροχοι ... ελα ομως που δεν ειναι ετσι ....

κολλημενος στα 2 MBit με forthnet και συνεχεις αποσυνδεσεις , ειχα δωσει βλαβη απειρες φορες , ειχαν ερθει σπιτι τουλαχιστον 6-7 φορες απο το forthnet και 5-6 apo τον ΟΤΕ , το τελικο πορισμα ειναι οτι ετσι ειναι η γραμμη μου και δεν μπορει να γινει κατι και δηθεν οτι παροχο και αν βαλω δεν θα αλλαξει κατι οπως λες και εσυ.

Τι εκανα ; τους εγραψα ολους τους ανιδεους επειδη τη μυριστηκα τη δουλεια οτι ειναι αχρηστοι και ασχετοι , γυριζω σε WIND και ως δια μαγειας πιανω αμεσως 8 MBit (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΛΩΔΙΑ , ΟΥΤΕ ΜΟΝΤΕΜ, ΤΙΠΟΤΑ) και μαλιστα εβαλα και fastpath και η γραμμη παρολαυτα ειναι σταθεροτατη και καμια σχεση δεν εχει με πριν ...

το γιατι δεν το ξερω και ουτε θα το μαθω ... :D ενα ξερω μονο wind RULEZ

Με Wind είδα και εγώ βελτίωση, ωστόσο η περιοχή που μένω δεν επέτρεξε κάτι καλύτερο από 1Mbps αύξηση σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο. Το σίγουρο είναι ότι γλύτωσα από αποσυνδέσεις και συνεχή restarts που μου είχαν σπάσει τα νεύρα.

Φίλε adekastoss δεν έχω προσωπική εμπειρία από την περιοχή της Τούμπας, ωστόσο κάνε μια βόλτα και από το adslgr.com που έχουν γραφτεί σχετικά θεμάτα μήπως βρεις απαντήσεις. Πιστεύω πάντως ότι η Wind γενικά προσπαθεί να έχει ικανοποιημένους τους πελάτες της ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CYTA. Αν και το τηλέφωνο είναι πάνω στο router και πρέπει να το έχεις συνέχεια ανοιχτό. Αν και δεν είναι πρόβλημα. Φτηνά και καλά, σε κάτι κάνεις παραχώρηση. Εγώ γλίτωσα ένα κάρο λεφτά. Ας πούνε φίλοι για την περιοχή σου αν και εμένα γνωστοί από τα Βόρεια με παρότρυναν.

Επεξ/σία από pafrag
Δημοσ.

μακριαασσασσσς εχω περιπου 3 μηνες κ δεν δουλεβη με τιποτα τεχνικη περασαν αλλα με γραψαν απαντηση τις wind "ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ σερβερ 1500μετρα το τηλεφ δεν δουλεβη κ το ιντερνετ 0,26 σπαστο καθε 1 λεπτο κοβετε

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...