adekastoss Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή γνωρίζω ότι έχετε κάνει διατριβή στο θέμα των συνδέσεων είπα να σας ρωτήσω, τώρα που φεύγω από τον ΟΤΕ γιατί 80 ευρώ το δίμηνο μου φαίνονται μάλλον υπερβολικά, που ακριβώς να πάω; Από ότι έψαξα στο ίντερνετ η Wind είναι σίγουρα η πιο φτηνή, όμως είναι καλή ποιοτικά; Είχα σύνδεση ΟΤΕ στα 24mbs και σε αντίθεση με τον τόπο καταγωγής μου (Ξάνθη όπου έπιανα 1,5Μb το λιγότερο) τώρα εδώ πιάνω 300Κb στις καλές μου (Θεσσαλονίκη). Θέλω να πάω σε μια σίγουρα πιο φτηνή εταιρεία η οποία όμως να μη πετάει έξω όλη την ώρα. Αλλιώς καλύτερα να μη φύγω γιατί είναι τζάμπα κόπος. Υπάρχει καμία; (Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν τα πάγια που γράφουν στο site είναι ακριβώς αυτά και δεν κρύβουν σαν τον ΟΤΕ τα διάφορα άλλα που υπάρχουν και με τα οποία με είχαν δουλέψει πέρσι)
mentorxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή γνωρίζω ότι έχετε κάνει διατριβή στο θέμα των συνδέσεων είπα να σας ρωτήσω, τώρα που φεύγω από τον ΟΤΕ γιατί 80 ευρώ το δίμηνο μου φαίνονται μάλλον υπερβολικά, που ακριβώς να πάω; Από ότι έψαξα στο ίντερνετ η Wind είναι σίγουρα η πιο φτηνή, όμως είναι καλή ποιοτικά; Είχα σύνδεση ΟΤΕ στα 24mbs και σε αντίθεση με τον τόπο καταγωγής μου (Ξάνθη όπου έπιανα 1,5Μb το λιγότερο) τώρα εδώ πιάνω 300Κb στις καλές μου (Θεσσαλονίκη). Θέλω να πάω σε μια σίγουρα πιο φτηνή εταιρεία η οποία όμως να μη πετάει έξω όλη την ώρα. Αλλιώς καλύτερα να μη φύγω γιατί είναι τζάμπα κόπος. Υπάρχει καμία; ναι η wind και εγω εκανα την αλλαγη προσφατα, απλα περασα απο forthnet σε wind οχι απο OTE σε wind. ειχα 2-3 MBit με forthnet και επεφτε συνεχεια η γραμμη, γυρναω σε wind και εχω σταθεροτατα 8 MBit με fastpath και η πλακα ειναι οτι πληρωνω και τα μισα λεφτα απο πριν wind rulez
adekastoss Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αφού παντού βλέπω ότι λένε ότι η Wind κάνει διακοπές και τώρα εσύ μου λες ότι είναι και καλύτερη από την forthnet?
mentorxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αφού παντού βλέπω ότι λένε ότι η Wind κάνει διακοπές και τώρα εσύ μου λες ότι είναι και καλύτερη από την forthnet? μακραν καλυτερη συγκεκριμενα δεν κανει ΠΟΤΕ disconnect , σου εκανα επι τοπου ενα γρηγορο screenshot, εχω ανοιχτο το ρουτερ 2 μερες σερι αυτη τη στιγμη και οπως βλεπεις απο το uptime δεν εχει κανει disconnect ουτε μια φορα σε 42 ωρες ... και σιγουρα αν το αφησω θα μεινει ως εχει για αρκετες μερες ακομα
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ζήτα πληροφορίες για την περιοχή σου καλύτερα,το παλικάρι είναι στην Ροδο έχει αποδειχτεί ότι οι εταιρίες πονάνε ανά περιοχή. Εγώ στην Forthnet έχω καλύτερη ταχύτητα από οτε αλλά κάθε τόσο παίρνω ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών γιατί όλο τα πειράζουν.
adekastoss Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δηλαδή διαφέρει από περιοχή σε περιοχή και από εταιρεία σε εταιρεία; Μου γίνεται η ζωή δύσκολη..
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αν δεν πεις την περιοχή σου δεν θα σε βοηθήσει κανείς και θα γίνει ακόμα δυσκολότερη. Δες και εδώ > http://www.insomnia.gr/topic/442395-%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7/page__view__findpost__p__4696516
adekastoss Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μένω στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.. (Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν τα πάγια που γράφουν στο site είναι ακριβώς αυτά και δεν κρύβουν σαν τον ΟΤΕ τα διάφορα άλλα που υπάρχουν και με τα οποία με είχαν δουλέψει πέρσι)
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Καλύτερα να την αποφύγεις την wind , εχει πολύ κόσμος προβλήματα
marios32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ναι η wind και εγω εκανα την αλλαγη προσφατα, απλα περασα απο forthnet σε wind οχι απο OTE σε wind. ειχα 2-3 MBit με forthnet και επεφτε συνεχεια η γραμμη, γυρναω σε wind και εχω σταθεροτατα 8 MBit με fastpath και η πλακα ειναι οτι πληρωνω και τα μισα λεφτα απο πριν wind rulez Από πότε δίνει fastpath η WIND ; Αφού μόνο ο ΟΤΕ δίνει.. Εκτός από αυτό, ο ΟΤΕ είναι ο πιο σταθερός και σίγουρος πάροχος στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα όλα είναι τυχαία με όλες τις εταιρίες και έχουν, θα μπορούσε να πει κανείς τα ίδια χάλια.
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το ίδιο τυχαία έχουν γίνει και με τον Οτε και πληρώνεις τα διπλά και δεν έχεις κ κανέναν να μιλήσεις να δει την γραμμή σου και να την τεστάρει.Γι'αυτο άλλωστε μετά τον πρώτο χρόνο ελάχιστοι παραμένουν. Fastpath είχα κ εγώ στην Forthnet. Όπως όμως έχουμε γράψει χιλιάδες φορές οι υπηρεσίες ΟΛΩΝ στην Ελλάδα είναι χείριστες, ακριβές,και εξαπατούν τον κόσμο αν είσαι λίγο άπειρος. Αλλά αν δεν έχεις νοσοκομεία σε ένα κράτος θα έχεις Internet ?
adekastoss Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 με σκοτώνεται με αυτά που μου λέτε. δηλαδή να μη φύγω από τον ΟΤΕ; έρχονται κι εκλογές και μ έχουν πιάσει τα νεύρα μου
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Επειδή μάλλον δεν θα βρεις άκρη ρώτα κανένα γείτονα.Παντος η πραγματικότητες είναι 2 στην Wind υπάρχουν πολλά παράπονα,και ο Ote είναι ακριβός και τα παράπονα γίνονται όλο και περισσότερα..
mentorxxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ναι συμφωνω, απλα ρωτα καποιον γειτονα: 1. τι συνδεση εχει. 2. στα ποσα ΜΒit συγχρονιζει. αμα αρχισεις να ρωτας για attenuation κτλ θα τους μπερδεψεις και ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει ιδεα απο αυτα , γνωμη μου απλα βαλε την εταιρεια που οι γειτονες σου λενε κατα μεσο ορο οτι συγχρονιζει πιο ψηλα, απο εκει και μετα στο χερι σου ειναι να σταθεροποιησεις τη γραμμη με ενα καλο μοντεμ , καλα καλωδια, settings κτλ κτλ ... Από πότε δίνει fastpath η WIND ; Αφού μόνο ο ΟΤΕ δίνει.. η WIND δινει fastpath δωρεαν, αρκει να το ζητησεις
dragonver Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Έχουμε wind στο σπίτι στη Βέροια. 25 το μήνα με απεριόριστα σταθερά. Πάει μπάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα