kostask1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 μια χαρά παίζει αλλα σε 2 κανάλια(national geographic και history channel) μετά απο 5 λεπτά διακόπτετε
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ισως να ειναι το θεμα με το dhcp.οσους εχω δει να το εχουν κανει με bridge client ειχαν κατι θεματακια.και καποιος ειχε ανοιξει και ενα θεμα πριν λιγες ημερες παρομοιο οσο θυμαμαι .δεν τους παιζει σωστα για καποιο λογο.δεν ξερω αν εδινες καρφωτα ip στο iptv αν θα επαιζε.δηλαδη να δεις αν παιρνει καποια ip ο δεκτης ή να βαλεις ενα pc στην stb να δεις αν θα παρει ip και μετα να εμπαινε στον δεκτη αν μπορεις να πειραξεις κατι βεβαια.αλλα οσο θυμαμαι νομιζω η stb δεν δινει ip.ισως να παιζει με διαφορετικο τροπο.Και στον αποκωδικοποιητη δεν θυμαμαι να μπορεις να πειραξεις πολλα.της hol το iptv δεν το εχω δει μηπως παιζει διαφορετικα απο αλλον παροχων πχ ote.καποιοι το ειχαν κανει να παιξει αλλιως.απο την stb πηγαιναν με καλωδιo σε access point και απο την αλλη πλευρα εβαζαν κατι σαν το δικο σου γιανα δωσει με καλωδιο στον αποκωδικοποιητη.αλλα και εκει καποιος ειχε κατι θεματα σε ενα πολυ παλιο topic πριν χρονια.stb θυρα δεν χρησιμοποιεις κανονικα στην Hol?εκτος αν της Hol δεν εχει stb οποτε εκει παμε αλλου.το κουμπωνεις σε συγκεκριμενη lan τον αποκωδικοποιητη ή οχι? συνυθως η θυρα γραφει stb τουλαχιστον στον οτε.αν το βαζεις σε οποιαδηποτε ethernet τοτε ή παιζει διαμεσω του pvc 8/35 που δυσκολο ή περνανε 2 pvc σε ολες τις θυρες????δυσκολο.
kostask1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ναι αυτό μου έβγαζε..dhcp... και μου έδινε την επιλογή αν ήθελα να βάλω στατική ip(στο μενού του δέκτη)...να το δοκιμάσω λες?
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πρεπει να δεις τι Ip παιρνει πρωτα χωρις τα vonets και μετα να δωσεις καρφωτα ip.δηλαδη δες τι Ip παιρνεις με καλωδιο απο την stb.και ακομα δεν μου ειπες αν παιρνεις απο stb ή οχι. το λεω διοτι τωρα μπορει να σου δινει Ip το internet interface pvc 8/35 Οποτε και να βαλεις αυτην καρφωτα δεν λεει κατι.για αυτο ειπα μπες με καλωδιο στην stb να δουμε απο εκει τι ip θα παρει μπας και βγαλουμε ακρη
kostask1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Πρεπει να δεις τι Ip παιρνει πρωτα χωρις τα vonets και μετα να δωσεις καρφωτα ip.δηλαδη δες τι Ip παιρνεις με καλωδιο απο την stb.και ακομα δεν μου ειπες αν παιρνεις απο stb ή οχι. το λεω διοτι τωρα μπορει να σου δινει Ip το internet interface pvc 8/35 Οποτε και να βαλεις αυτην καρφωτα δεν λεει κατι.για αυτο ειπα μπες με καλωδιο στην stb να δουμε απο εκει τι ip θα παρει μπας και βγαλουμε ακρη θα δω μέσα απο τις ρυθμίσεις του ρουτερ τι ip παίρνει.πως θα δώσω καρφωτή ip?τώρα παίρνω απο τη θύρα 1 ethernet.σαν stb πρέπει να λειτουργεί η θυρα 4(αν κατάλαβα σωστά τι ειναι η stb )
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 δεν ξερω αν μπορεις να δωσεις καρφωτη στον αποκωδικοποιητη.μια φορα εχω σεταρει του οτε αλλα πανε 10 χρονιακαι δεν θυμαμαι τιποτα.αν η stb ειναι η 4 λογικα θα το γραφει και εκει αυτη η θυρα τουλαχιστον στον οτε παιζει σε 8/36 αντι για 8/35 και ειναι τελειως διαφορετικα σεταρισμενη για αυτο σου λενε παρε απο εκει.αν εσυ παρεις απο την 1 τοτε ειναι σαν να ζητας ιντερνετ οποτε ισως για αυτο και τα προβληματα..βεβαια εδω http://www.cyta.gr/el/support/supportmaterial/~/media/Files/CYTA/PDF/support_material/odigoi_egatastasis/manual_adb_broadband_solutions.pdf δεν βλεπω να γραφουν για συγκεκριμενη stb οποτε μπορει να παιζει σε οποιαδηποτε θυρα και μπορει να το περνανε απο το 8/35.τωρα γιατι σου κανει αυτα τα θεματα δεν ξερω.θεμα delay μηπως μετα του vonet?τιποτα με igmp και ολα αυτα που μπορει να θελει το stb?το παραξενο ειναι οτι εχεις εστω και για λιγο τηλεοραση.στο vonet ελπιζω να παιζει σαν απλα client χωρις nat ή κατι αλλο.επισης δες για firmware update και δοκιμασε και αλλο καναλι στο wireless ή σε κοντινη αποσταση για να δεις αν ειναι κολληματα λογω bandwidth.τωρα γιατι το κανει στα συγκεκριμενα καναλια δεν ξερω.δηλαδη σε ολα τα αλλα καναλια παιζεις χωρις θεμα?επισης γιατι δεν χρησιμοποιεις powerlines?
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 μόλις βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ θα γράψω... οκ παντως το powerline συνηθως ειναι η πιο απλη λυση που προτεινουν.δεν εχω και iptv για να κανω δοκιμες για να σου ελεγα. απλα εχω ξαναδει τετοια cases να μην παιζει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα