Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολον τον καλο κοσμο.

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα τις τελευταιες 2 μερες και τα νευρα μου ειναι πανω απο το κεφαλι μου.

εχω otetv αλλα οπως καταλαβαινετε το καλωδιο που σουρνεται απο το ρουτερ εως τον αποκωδικοποιητη ειναι 5-6 μετρα.

για να αποφυγω τη γκρινια της γυναικας μου και δεν θελει να τα βλεπει ουτε ζωγραφιστα τα καλωδια ουτε στο πατωμα ουτε με καναλια στο σπιτι κλπ κλπ ρωτησα στο eshop ποια ειναι η καλυτερη λυση...εκτος ta powerline....

η απαντηση ηταν να παρω to vonets wifi bridge.

καλα ως εδω.

το πηρα το συνδεσα αλλα ...καπουτ εικονα και ηχος...

το μονο που με βγαζει στην οθονη ειναι wrong dhcp answer check stb connection.....

τι κανουμε λοιπον???

Δημοσ.

δεν ειναι τοσο ευκολο να παιξει.εχω δει απειρα ατομα να προσπαθουν και να μην τα εχουν καταφερει γιατι το τελευταιο ethernet εχει παραξενο config.οποτε λες της γυναικας σου οτι δεν αποφασιζει αυτη και οτι η καλυτερη λυση ειναι ενα καλωδιο σε καναλι χαμηλα στο πατωμα.εχω βαρεθει να ακουω χωρις παρεξηγηση τις γυναικες μια ζωη να γκρινιαζουν για καλωδια κτλ.αμα ηταν να τις περασεις καλωδια για κανα πιστολακι για τα μαλλια και εναεριο θα το ηθελε και ας ηταν στην μεση

Δημοσ.

δεν ειναι τοσο ευκολο να παιξει.εχω δει απειρα ατομα να προσπαθουν και να μην τα εχουν καταφερει γιατι το τελευταιο ethernet εχει παραξενο config.οποτε λες της γυναικας σο οτι δεν αποφασιζει αυτη και οτι η καλυτερη λυση ειναι ενα καλωδιο σε καναλι χαμηλα στο πατωμα.εχω βαρεθει να ακουω χωρις παρεξηγηση τις γυναικες μια ζωη να γκρινιαζουν για καλωδια κτλ.αμα ηταν να τις περασεις καλωδια για κανα πιστολακι για τα μαλλια και εναεριο θα το ηθελε και ας ηταν στην μεση

και τι να το κάνω τότε? 40 ευρωπουλακια να πανε χαμένα τη σήμερον εποχή δεν είναι και λίγα...

Δημοσ.

επειδη δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε

α,ας δουμε αν θα απαντησει κανας αλλος.

β.τι επιλογες εχουν μεσα να ρυθμισεις/?

γ,το εχεις συνδεσει με την Stb?

d.δες και για firmware update και για αυτα προληπτικα

Δημοσ.

επειδη δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε

α,ας δουμε αν θα απαντησει κανας αλλος.

β.τι επιλογες εχουν μεσα να ρυθμισεις/?

γ,το εχεις συνδεσει με την Stb?

d.δες και για firmware update και για αυτα προληπτικα

οι μονη επιλογή που έχει είναι να επιλέξω δίκτυο και να βάλω τον κωδικό του.τιποτα άλλο!

αν εννοείς να το συνδέσω με την stb του ρουτερ όχι δεν το σύνδεσα γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού ο αποκωδικοποιητής δεν συνδέεται ασύρματα.

είδα για firmware update και έχει πάνω το τελευταίο

Δημοσ.

α οκ νομιζα πως επαιζε με 2 pairs αυτο.δηλαδη εχεις μια συσκευη τετοια την οποια την βαζεις στον αποδικοποιητη με καλωδιο και αυτη συνδεεται αυτοματα με το ρουτερ?αν ναι ξεχασε το δεν θα παιξει.στην ουσια αναμεταδιδει να το πω ετσι αλλα με καλωδιο το ασυρματο δικτυο δηλαδη το 8/35 που ειναι το ιντερνετ.εσυ στην ουσια δεν θες χυμα ιντερνετ αλλα εσυ θες με καποιο τροπο να παρεις απο την stb θυρα που ειναι σεταρισμενη διαφορετικα

Δημοσ.

α οκ νομιζα πως επαιζε με 2 pairs αυτο.δηλαδη εχεις μια συσκευη τετοια την οποια την βαζεις στον αποδικοποιητη με καλωδιο και αυτη συνδεεται αυτοματα με το ρουτερ?αν ναι ξεχασε το δεν θα παιξει.στην ουσια αναμεταδιδει να το πω ετσι αλλα με καλωδιο το ασυρματο δικτυο δηλαδη το 8/35 που ειναι το ιντερνετ.εσυ στην ουσια δεν θες χυμα ιντερνετ αλλα εσυ θες με καποιο τροπο να παρεις απο την stb θυρα που ειναι σεταρισμενη διαφορετικα

όχι δεν είναι με 2 pairs

δεν μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω 8/36?

μου είπαν ότι με dreambox παίζει κανονικά

όταν ρώτησα για οτε tv μου είπαν ότι είναι το ίδιο πράγμα.

λες να πάει τζάμπα?

Δημοσ.

το dreambox οσο ξερω θελει ιντερνετ και παιζει.παιζει με ιντερνετ οχι με stb θυρα οσο ξερω.το ote tv ναι μεν παιζει απο το ιντερνετ αλλα παιζει απο stb θυρα οχι απο μια οποιαδηποτε οπως το dreambox.οποτε δεν ειναι το ιδιο πραγμα και απλα το πας πισω.εκτος αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο που δεν το νομιζω.

Δημοσ.

το dreambox οσο ξερω θελει ιντερνετ και παιζει.παιζει με ιντερνετ οχι με stb θυρα οσο ξερω.το ote tv ναι μεν παιζει απο το ιντερνετ αλλα παιζει απο stb θυρα οχι απο μια οποιαδηποτε οπως το dreambox.οποτε δεν ειναι το ιδιο πραγμα και απλα το πας πισω.εκτος αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο που δεν το νομιζω.

φτου ρε...δεν ήξερα ότι το dreambox παίζει χωρίς stb.....

θα το δεχτούν πίσω όμως? από www.ebw.gr το πηρα. άσχετα που μου το προτειναν από το eshop

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα το δεχτουν πισω.κανονικα εχεις 15 μερες για να επιστρεψεις κατι.τωρα οσο ξερω dreambox κτλ απλα ζητανε ιντερνετ και δεν παιρνουν απο stb.αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας το πει γιατι εγω δεν ειναι πολυ φαν τηλεορασης αποδικοποιητων κτλ.οποτε για να παιξει αυτο που λες πρεπει να υπαρχει και σαν access point απο την πλευρα του router αλλα και παλι οσοι το δοκιμασαν ειχαν διαφορα θεματα

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα το δεχτουν πισω.κανονικα εχεις 15 μερες για να επιστρεψεις κατι.τωρα οσο ξερω dreambox κτλ απλα ζητανε ιντερνετ και δεν παιρνουν απο stb.αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας το πει γιατι εγω δεν ειναι πολυ φαν τηλεορασης αποδικοποιητων κτλ.οποτε για να παιξει αυτο που λες πρεπει να υπαρχει και σαν access point απο την πλευρα του router αλλα και παλι οσοι το δοκιμασαν ειχαν διαφορα θεματα

επειδή πηρα απόφαση να το επιστρέψω τελικά....να ρωτήσω ποιο καλώδιο πρέπει να πάρω (ethernet)? FTP Η UTP?

Δημοσ.

utp cat5e ειναι το πιο απλο καλωδιο που μπορεις να παρεις.το ftp απλα εχει μια εξτρα προστασια για οταν περναει κοντα απο ρευματα η ειναι εκτεθειμενο κτλ.για μεσα στο σπιτι ενα cat5e θα κανει μια χαρα την δουλεια του.απλα αν παρεις ετοιμο οκ.αν δεν παρεις ετοιμο και το φτιαξεις εσυ προτιμησε μονοκλονο.φτιαχνεται πιο ευκολα και ειναι λιγο πιο σκληρο .το πολυκλωνο ειναι λιγο πιο χαλια και λιγο σπασιμο νευρων επειδη ειναι πιο λεπτο και πιο ευκαμπτο.αν θες να το περασεις ωραια αγοραζεις και πλαστικο αυτοκολλητο καναλι εκτος αν εχεις κανα φιλο ηλεκτρολογο και στο περασει με καμια πατεντα μεσα απο τον τοιχο απο τους ηδη υπαρχοντες σωληνες που περνανε τα τηλεφωνικα.αν γινεται και αμα υπαρχει και τηλεφωνικο πριζακι εκει κοντα.απλα πεστους οτι δεν κανει για την χρηση που το ηθελες.πακεταρε το τελειως καντο ενα hard reset και back.το πολυ η να παρεις κατι αλλο η πιστωτικο η επιστροφη χρηματων

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

πρόσφατα έβαλα τον δέκτη της cyta και λόγω αποφυγής του καλωδίου ethernet 
και μη μπορώντας να χρησιμοποιήσω powerline ξέθαψα απο το συρτάρι ενα Vonets wifi bridge.
το σέταρα στο δίκτυο μου και το σύνδεσα στο δέκτη. 
βλέπω οτι παίρνει ip αλλα μετά απο 5 λεπτά 2-3 συγκεκριμένα κανάλια διακόπτονται τελείως. 
μου έβγαζε σφάλμα dhcp και μπορούσα να επιλέξω αν ήθελα να βάλω static ip υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ή είναι θέμα 
κωδικοποίησης καναλιού και αναγκαστικά θα υποστώ το καλώδιο 20 μέτρων?

το bridge σε vu, dream και spiderbox έπαιζε μια χαρά...

Δημοσ.

πρόσφατα έβαλα τον δέκτη της cyta και λόγω αποφυγής του καλωδίου ethernet 

και μη μπορώντας να χρησιμοποιήσω powerline ξέθαψα απο το συρτάρι ενα Vonets wifi bridge.

το σέταρα στο δίκτυο μου και το σύνδεσα στο δέκτη. 

βλέπω οτι παίρνει ip αλλα μετά απο 5 λεπτά 2-3 συγκεκριμένα κανάλια διακόπτονται τελείως. 

μου έβγαζε σφάλμα dhcp και μπορούσα να επιλέξω αν ήθελα να βάλω static ip υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ή είναι θέμα 

κωδικοποίησης καναλιού και αναγκαστικά θα υποστώ το καλώδιο 20 μέτρων?

το bridge σε vu, dream και spiderbox έπαιζε μια χαρά...

αν καταλαβα καλα αυτο παιρνει ασυρματα και δινει ενσυρματα.αν το κανεις ομως αυτο εσυ δεν θα παρεις απο το pvc 8/36 ή 8/37 που ειναι της τηλεορασης αλλα θα παρεις απο το Pvc του ιντερνετ που ειναι το 8/35 οποτε λογικα για αυτο δεν παιζει.και δεν ξερω αν μπορεις να περασεις και το δευτερο Pvc μεσα απο το wireless ή αν παιζει καποιο vlan οποτε μου φαινεται λογικο που δεν παιζει.πχ το Powerline δεν το βαζεις σε οποιαδηποτε ethernet στο ρουτερ αλλα στην stb.το wireless οσο ξερω δεν ειναι μερος της stb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...