olympiakosgate7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Γειά σας παιδιά. Θέλω να μου πείτε ωραίες ταινίες να δώ με θέμα ΚΑΡΑΤΕ-BOX και γενικά πολεμικές τέχνες. Έχω δεί τα Undisputed 2,3 | Rock n rolla | Ροκυ 4 | IP MAN 1,2 καθως και μια άλλη την οποία δεν θυμάμαι πως λέγεται. Εχετε να μου προτείνετε κάποια καλή ταινία με ωραίο ξύλο και οσο μπορεί να φαίνεται αληθινό ??? Ξέρετε καμια καλή ταινία που βγήκε τα τελευταία χρόνια ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 καποια ειναι περισσοτερο σχετικα απο καποια αλλα Ong-Bak Tom-Yum-Goong taken kung fu hustle Banlieue 13 warrior BROTHERHOOD OF THE WOLF little big soldier transporter trilogy
ikskarda Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δες καμια ταινια του Τζετ Λι οπως το Fearless για παραδειγμα .
star12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 και μη ξεχναμε και την κλασσικη των 80ς καρατε κιντ.αν και το 3 ηταν μαπα και το 4 ακομα πιο μαπα
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Φίλε τα καρατε κιντ τα έχω δει τουλάχιστον 4 φορές το καθένα. Το 4ο το ειδα πολυ λιγο γιατι ηταν το ιδιο με τα προηγουμενα.
christhegreat Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 όλα τα κλασικά είπατε παιδιά...φίλε δες YIP MAN..έπος η ταινία με διαφορά η καλύτερη...
xavier Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 όλα τα κλασικά είπατε παιδιά...φίλε δες YIP MAN..έπος η ταινία με διαφορά η καλύτερη... αφου ειπε οτι τα ειδε...
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 αφου ειπε οτι τα ειδε... Ακριβώς φίλε τα έχω δει. Θέλω να μου προτείνετε κάποια που να είναι περισσότερο σε box παρα σε καρατε. Αλλα απ' οτι φαινεται θα κατεβασω αγωνες να βλεπω.
olympiakosgate7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παιδιά βρήκα και τα Never Back Down 1,2 και απόσα διάβασα είναι ωραίες ταινίες. Όποιος έχει κάποιες ή κάποια κατα νού ας την/τις γράψει. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα