Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως να μην γίνεις είρωνας ρε συ όταν ο καθενας εδώ μεσα έχει δεν εχει γνώσεις γράφει ότι του κατεβει στο κεφάλι...

Ελεος πια με το παραμικρο προτείνουμε φορματ... το φορματ είναι η ύστατη λύση όταν πλεον δεν εχει αποτελεσμα οποιαδήποτε αλλη κίνηση... δεν είναι και ότι πιο ευχαριστο ειδικα για ένα οχι και τοσο εμπειρο χρήστη να στεινει καθε τρεις και λίγο το λειτουργικό του απο την αρχή!

Φίλε, εσύ δεν ήσουν της προάλλες, που έλεγες ότι με 800 ευρώ δεν παίρνεις gaming pc και Intel ; Και ευτυχώς που βγήκε η Καρμεν και κάποια άλλα παιδιά, και με 800 ευρω πήρα ι5 2500, Nvidia GTX560 OC και 8GB Ram... Οπότε μην τρελαίνεσαι και τόσο που ο καθένας γράφει την γνώμη του.. (Γιατί στην τελική οι υπόλοιποι γράφουν την γνώμη τους, ενώ εσύ παραπλανούσες κόσμο.)

Δημοσ.

Φίλε, εσύ δεν ήσουν της προάλλες, που έλεγες ότι με 800 ευρώ δεν παίρνεις gaming pc και Intel ; Και ευτυχώς που βγήκε η Καρμεν και κάποια άλλα παιδιά, και με 800 ευρω πήρα ι5 2500, Nvidia GTX560 OC και 8GB Ram... Οπότε μην τρελαίνεσαι και τόσο που ο καθένας γράφει την γνώμη του.. (Γιατί στην τελική οι υπόλοιποι γράφουν την γνώμη τους, ενώ εσύ παραπλανούσες κόσμο.)

Μαλλον δεν καταλαβες τον τροπο που το ειχε πει εαν το ειπε.επισης μαλλον παει πολυς καιρος απο τοτε γιατι η Καρμεν εχει πολυ καιρο να μπει.

και στο κατω κατω με την 560 εαν δεν ειναι η Ti ειναι λαθος επιλογη για εμενα προσωπικα.

Δημοσ.

Wtf...??? μαλλον κατι δεν είχες καταλαβει καλά...

Για δώσε λιγο λινκ να δουμε τι ακριβως ειπωθηκε!!

Οκ αστο το βρήκα...

Ημουν με το κινητο και το διαβασα στα γρήγορα και νομιαζ οτι ηθελες και οθόνη για αυτο ειπα οτι ειπα... μετα απλα δεν παρακολουθησα πως εξελιχθηκε το θεμα!!

Δημοσ.

και στο κατω κατω με την 560 εαν δεν ειναι η Ti ειναι λαθος επιλογη για εμενα προσωπικα.

Φίλε Θάνο η συγκεκριμένη GTX 560 είναι αντίστοιχων επιδόσεων μιας απλής Τi και τρέχει ότι game εχω δοκιμάσει σε Max settings άνετα. Και όσο για το θέμα του επεξεργαστή Phenom ΙΙ vs i5 θα μου κρατήσει πολύ περισσότερο απ' ότι θα κρατούσε μια λύση σε amd.

Δημοσ.

Φίλε Θάνο η συγκεκριμένη GTX 560 είναι αντίστοιχων επιδόσεων μιας απλής Τi και τρέχει ότι game εχω δοκιμάσει σε Max settings άνετα. Και όσο για το θέμα του επεξεργαστή Phenom ΙΙ vs i5 θα μου κρατήσει πολύ περισσότερο απ' ότι θα κρατούσε μια λύση σε amd.

Ασε που γενικοτερα γινανε αρκετες υποχωρήσεις που δεν θα επρεπε να γινουν για μπει ο Ιντελ.

Δημοσ.

Ασε που γενικοτερα γινανε αρκετες υποχωρήσεις που δεν θα επρεπε να γινουν για μπει ο Ιντελ.

Φίλε μου τζάμπα το συζητάμε τώρα, αλλά δεν έγινε καμιά υποχώρηση πουθενά. Απλά η cpu δεν ήταν η έκδοση 2500(κ) και δεν βάλαμε ψήκτρα εξτρά. Υποχώρηση μπορεί να θεωρείς ότι δεν μπόρεσα να πάρω μια 6950 2GB (η οποία κόστιζε 270 ευρώ, και χώρεσε μια άλλη με τιμή 215 ευρώ) και ότι το κουτί μου κόστιζε 45 ευρω.

Δημοσ.

Φίλε μου τζάμπα το συζητάμε τώρα, αλλά δεν έγινε καμιά υποχώρηση πουθενά. Απλά η cpu δεν ήταν η έκδοση 2500(κ) και δεν βάλαμε ψήκτρα εξτρά. Υποχώρηση μπορεί να θεωρείς ότι δεν μπόρεσα να πάρω μια 6950 2GB (η οποία κόστιζε 270 ευρώ, και χώρεσε μια άλλη με τιμή 215 ευρώ) και ότι το κουτί μου κόστιζε 45 ευρω.

Εννοείται τζαμπα το συζητάμε αλλα για μενα το κουτι και η καρτα ειναι πιο σημαντικες υποχωρησεις απο το να πηγαινες σε τετραπυρηνο AMD... o επεξεργαστής δεν έχει πολλα περισσοτερα να σου προσφέρει απο τον AMD στο gaming.. ενω μια 6950 προσφέρειπολλά περισσοτερα απο την 560 την απλή. Οσο για το κουτι ειναι κατι που μενει.. σε αντιθεση με οποιοδηποτε αλλο κομματι Hardware οποτε καλο είναι να πεφτουν λιγα χρηματα παραπανω εκει! !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...