grouspen Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 για το σύστημα της υπογραφής μου . και για αναλύσεις 1920χ1080 με τα πάντα όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα settings( δεν έχω πρόβλημα να τα ρίξω λίγο βέβαια). είδα ότι έπεσαν οι τιμές λίγο στις 7950 κάτω από τα 400 σε μερικές υλοποιήσεις (sapphire και gigabyte) αξίζει να μπει μια τέτοια ή να πάω πχ σε μια 7870 σχεδόν 70 ευρώ κάτω απο την 7950. ή να κάνω κάτι άλλο? έχω 20 μέρες ακόμα για να αποφασίσω πάνω κάτω . (μέχρι να βγεί το diablo 3 (χωρίς να σημαίνει ότι το d3 θα είναι το μοναδικό παχνίδι που θα μπει στο pc))
8elwADSL Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Διαθέτεις μέχρι 400€ max απ'ότι καταλαβαίνω, σε αυτά τα λεφτά καλύτερη επιλογή αυτό το καιρό είναι η 7950 και στα 1080p θα τα παίζεις όλα άνετα και αν θες περισσότερη δύναμη σηκώνει και καλό o/c και φτάνεις την 7970. Αυτή απο μένα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28497&cat=5
grouspen Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Διαθέτεις μέχρι 400€ max απ'ότι καταλαβαίνω, σε αυτά τα λεφτά καλύτερη επιλογή αυτό το καιρό είναι η 7950 και στα 1080p θα τα παίζεις όλα άνετα και αν θες περισσότερη δύναμη σηκώνει και καλό o/c και φτάνεις την 7970. Αυτή απο μένα http://www.visionstu...?id=28497&cat=5 αυτή σκεφτόμουν και εγώ. θα μπορούσα να χαλάσω μια 500αρα για κάρτα αλλά ξέρεις πιο είναι το θέμα. δεν τα αξίζει για 5-10 fps παραπάνω να βάλω 100+ ευρώ ακόμα. το θέμα για εμένα είναι να είμαι σταθερός πάνω από τα 60fps και να το απολαμβάνω και όχι αν θα έχω 100 ή 110 fps. θα ήθελα να ακούσω και τι πιστεύουν άλλοι συμφορουμιτες αλλά λογικά αυτή θα πάρω.
shinigami Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Φιλε εφυγες για την 7950 παρε αυτη της gigabyte και θα εισαι κομπλε. Εχει μακραν το καλυερο OC απο ολες της καρτες,δλδ σε ποσοστο της % κανει ακομα περισσοτερο απο την 7970 και εννοειται την φτανει σε επιδοσεις,τωρα επεσε κιαλλο η τιμη της ειναι μακραν το καλυτερο VFM σε αυτο το ευρος τιμης. Παρε και μερικα benches να πειστεις λιγο παραπανω http://www.techspot.com/review/496-amd-radeon-7950/page10.html http://www.guru3d.com/article/his-radeon-hd-7950-review/24 <----!!!!+13
grouspen Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Φιλε εφυγες για την 7950 παρε αυτη της gigabyte και θα εισαι κομπλε. Εχει μακραν το καλυερο OC απο ολες της καρτες,δλδ σε ποσοστο της % κανει ακομα περισσοτερο απο την 7970 και εννοειται την φτανει σε επιδοσεις,τωρα επεσε κιαλλο η τιμη της ειναι μακραν το καλυτερο VFM σε αυτο το ευρος τιμης. Παρε και μερικα benches να πειστεις λιγο παραπανω http://www.techspot....950/page10.html http://www.guru3d.co...-7950-review/24 <----!!!!+13 η παραγγελία εγίνε
grouspen Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μια ερώτηση ακόμα . χρησιμοποιώ την intel hd3000 του 2500κ τώρα. όταν έρθει η 7950 πρέπει να κάνω απεγκατάσταση τους drivers τις ενσωματωμένης πριν την βάλω πάνω στο pc και περάσω τους καινούριους από το site της amd ή της gigabyte ή κατευθείαν πάνω στο pc την κάρτα και τους νέους drivers? πρέπει να προσέξω τπτ άλλο όταν θα "προετοιμάζω" το pc για να μπει η κάρτα?
sobi1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μια ερώτηση ακόμα . χρησιμοποιώ την intel hd3000 του 2500κ τώρα. όταν έρθει η 7950 πρέπει να κάνω απεγκατάσταση τους drivers τις ενσωματωμένης πριν την βάλω πάνω στο pc και περάσω τους καινούριους από το site της amd ή της gigabyte ή κατευθείαν πάνω στο pc την κάρτα και τους νέους drivers? πρέπει να προσέξω τπτ άλλο όταν θα "προετοιμάζω" το pc για να μπει η κάρτα? κανε απεγκατασταση τους παλιους και περνα τους καινουργιους...αν και καυλτερο απο ολα θα ηταν ενα φορματ και τοτε 1000%δεν θα αντιμετωπισεις το παραμικρο προβλημα... καλο παιχνιδι
Lost1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μια ερώτηση ακόμα . χρησιμοποιώ την intel hd3000 του 2500κ τώρα. όταν έρθει η 7950 πρέπει να κάνω απεγκατάσταση τους drivers τις ενσωματωμένης πριν την βάλω πάνω στο pc και περάσω τους καινούριους από το site της amd ή της gigabyte ή κατευθείαν πάνω στο pc την κάρτα και τους νέους drivers? πρέπει να προσέξω τπτ άλλο όταν θα "προετοιμάζω" το pc για να μπει η κάρτα? Δεν χρειαζεται να κανεις απεγκατασταση τους drivers της onboard , μονο αν ειχες κανει εγκατασταση αλλη καρτα γραφικων τοτε πρεπει να κανεις απεγκατασταση τους drivers της καρτας γραφικων πριν βαλεις την επομενη καρτα ..
κοκολινος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αν είχεΣ αλλη κάρτα,κάνε φορματ.... Η μόνη λύση Γ ν δουλέψει σωστά
stm00192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αν είχεΣ αλλη κάρτα,κάνε φορματ.... Η μόνη λύση Γ ν δουλέψει σωστά Ναι γτ αλλιως θα παρεξηγηθει η παλιά καρτα και θα του κάνει ναζια και γκρινιες... Τι ειναι αυτα που λετε ρε?? Αμα καθε φορά που καναμε καποια αλλαγη hardware χρειαζόταν και φορματ ζητω που καήκαμε... Τπτ δεν χρειαζεται περα απο μια σωστή απεγκατασταση των παλιών driver.
astrobalos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλά και εμένα αυτά μ.έκανε....έκανα φορματ κ τελείωσαν όλα....!!! Είχα nvidia gt 440 όμως!! Έχουμε γίνει όλοι ειρωνες έλεος πια!!!
stm00192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλά εμένα αυτά μ.έκανε....έκανα φορματ κ τελείωσαν όλα....!!! Είχα nvidia όμως!! Έχουμε γίνει όλοι ειρωνες έλεος πια!!! Πως να μην γίνεις είρωνας ρε συ όταν ο καθενας εδώ μεσα έχει δεν εχει γνώσεις γράφει ότι του κατεβει στο κεφάλι... Ελεος πια με το παραμικρο προτείνουμε φορματ... το φορματ είναι η ύστατη λύση όταν πλεον δεν εχει αποτελεσμα οποιαδήποτε αλλη κίνηση... δεν είναι και ότι πιο ευχαριστο ειδικα για ένα οχι και τοσο εμπειρο χρήστη να στεινει καθε τρεις και λίγο το λειτουργικό του απο την αρχή!
nodas_21greek Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Υπάρχουν κι άλλες λύσεις καλύτερες από το φορμάτ. Μου φαίνεται τα 7αρια το παρακάνανε εύκολο (κ γρήγορο) σαν διαδικασία και πλέον όλοι με το παραμικρό λένε φορμάτ... Μετάβαση από phenom x4 am2+ σε i5 2500k s1555, το μόνο που χρειάστηκε ήταν αλλαγή των onboard συσκευών. Ούτε φορμάτ ούτε τπτ, όχι να αλλάξεις κάρτα γραφικών...
grouspen Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εγώ πάντως μια φορά η ερώτηση μου ήταν τι κάνω με τους drivers της ενσωματωμένης κάρτας του 2500k που χρησιμοποιώ τώρα και όχι για φορματ. και αυτό το ρώτησα γιατί πχ από ati σε nvidia θα χρειαζόντουσαν οπωσδήποτε βγάλσιμο οι drivers της ατι για να μπει h nvidia πάνω. με την ενσωματωμένη δεν ήξερα τι γίνεται. φορμάτ εννοείται πως δεν θα κάνω. όχι λόγω έλλειψης εμπειρίας αλλά εκτός του ότι δεν χρειάζεται είναι και βαρετό-χρονοβόρο ( και ολα τα updates , drivers , προγράμματα , παιχνίδια και άλλα 1002)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα