Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Γιατί δεν λέτε αφού ξέρετε αντί να ειρωνεύεστε? Ενδεχομένως να θέλει λέω εγώ. Πείτε λοιπόν να φωτιστούμε όλοι.
kosegdit Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Όντως παιδιά αν μπορείτε πείτε μου αν θα χρειαστώ overclocking. :cool:
hawkpilot Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ρωτατε τωρα τον Δεινοσαυρο για το Overclock??????? Κακό είναι??? Έκανα λάθος που ρώτησα?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κακό είναι??? Έκανα λάθος που ρώτησα? Επειδή είμαι κατά και δεν ασολούμαι με το χόμπι γι αυτό το είπαν τα παιδιά. Αλλά δεν μας είπαν τι ισχύει τελικά. Η αίσθησή μου είναι ότι πρέπει να ανέβει αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
hawkpilot Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Επειδή είμαι κατά και δεν ασολούμαι με το χόμπι γι αυτό το είπαν τα παιδιά. Αλλά δεν μας είπαν τι ισχύει τελικά. Η αίσθησή μου είναι ότι πρέπει να ανέβει αλλά δεν είμαι και σίγουρος. οκ, δεν το γνώριζα ή δεν το είχα προσέξει ούτε εγω ασχολουμαι με o/c, απλά με ενδιαφέρει να μάθω - τελικά κάποιος guru θα μας απαντήσει?
stm00192 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Οχι ο 920 δεν θα εχει προβλημα μπουκαλιου ακομη και στα εργοστασιακα 2,6. Αλλα παρολαυτα αυτα ειναι κριμα να μην παει τουλαχιστον στα 3.6 - 3.8 που ενας καλος D0 σε συνδιασμο με μια σωστη μητρικη τα εχει ακομη και με στοκ ρευματα. Μονη προυποθεση η βαρβατη ψυξη αφου ακομη και στοκ οι 1366 ειναι θερμαστρες!
hawkpilot Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Οχι ο 920 δεν θα εχει προβλημα μπουκαλιου ακομη και στα εργοστασιακα 2,6. Αλλα παρολαυτα αυτα ειναι κριμα να μην παει τουλαχιστον στα 3.6 - 3.8 που ενας καλος D0 σε συνδιασμο με μια σωστη μητρικη τα εχει ακομη και με στοκ ρευματα. Μονη προυποθεση η βαρβατη ψυξη αφου ακομη και στοκ οι 1366 ειναι θερμαστρες! thank you
kosegdit Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Οχι ο 920 δεν θα εχει προβλημα μπουκαλιου ακομη και στα εργοστασιακα 2,6. Αλλα παρολαυτα αυτα ειναι κριμα να μην παει τουλαχιστον στα 3.6 - 3.8 που ενας καλος D0 σε συνδιασμο με μια σωστη μητρικη τα εχει ακομη και με στοκ ρευματα. Μονη προυποθεση η βαρβατη ψυξη αφου ακομη και στοκ οι 1366 ειναι θερμαστρες! Δυστυχώς εγώ έχω πέσει σε C0/C1. Η μητρική είναι αυτή της υπογραφής μου, τώρα δεν ξέρω αν θεωρείται καλή ή όχι. Έχω ένα πρόχειρο profile στο bios στα 3.3Ghz, αλλά δεν το χρησιμοποιώ γιατί οι εργασίες που κάνω δεν το απαιτούν. Θα προχωρήσω λοιπόν σε αναβάθμιση gpu και μετά μπορεί να κάνω δοκιμές με oc να δω αν θα έχει διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα