Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα μου αποτελείται από τα εξής:

CPU: E5200 (o/c @ 3ghz

M/B: G31 (κάποια Αsus που δε θυμάμαι μοντέλο...)

Ram: Geil 4gb @ 800mhz

Vga: Asus Radeon 4670 512mb

Psu: CORSAIR GAMING SERIES GS600 600W PSU 80+ CERTIFIED CMPSU-600GEU

Oθόνη: Dell U2311

H σκέψη μου είναι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών με κάποια καινούρια μιας και το Diablo 3 έρχεται και δε βλέπω τη 4670 να τραβάει... Σκεφτόμουν κάποια στην κατηγορία της ati 7770 αλλά είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις υπό την προπόθεση ότι δε θα ξεπεραστεί το budget των 130€.

Η βασική απαίτηση μου είναι να παίζει το πολυαναμενόνο παιχνιδάκι σε όσο το δυνατό πιο αξιοπρεπή ανάλυση.

Τα ερωτήματα μου τώρα είναι τα εξής:

1) Αξίζει να ασχοληθώ ή θα έχω τρελό bottleneck από τη cpu οπότε και πάμε για νέο σύστημα;

2) Υπάρχει περίπτωση να έχω θέματα συμβαατότητας με τη μητρική;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας

Δημοσ.

Τα ερωτήματα μου τώρα είναι τα εξής:

1) Αξίζει να ασχοληθώ ή θα έχω τρελό bottleneck από τη cpu οπότε και πάμε για νέο σύστημα;

2) Υπάρχει περίπτωση να έχω θέματα συμβαατότητας με τη μητρική;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας

1) Όχι, δεν θα έχεις.

2) Λογικα όχι, αλλά δες λίγο ποιά είναι η μητρική.

Η 7770 δεν αξίζει τουλάχιστον σε αυτήν την τιμή. Με 130 ευρώ παίρνεις 6850 που είναι καλύτερη. Θα παίζεις παραπάνω από αξιοπρεπώς.

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν οπότε πάμε για Ati. Βλέποντας προχείρως κάποια test έχω καταλάβει ότι ισχύει 5850>6850>7770. Οπότε επειδή δε βλέπω να βρίσκω καινούρια 5850 μάλλον με βλέπω για καμία 6850...

Δημοσ.

Οk με τη μητρική. Ναι θα παιζεις και σε 1920 χ 1080 με κάποιες παραχωρήσεις.

Καινούρια ξέχασέ το.

Μιας και μιλαει για diablo 3 , σε μια παλια 9800gtx+ η οποια ειναι περιπου αντιστοιχη με μια 250-450-4850 η Beta εκδοση επαιζε ανετα σε 1920*1080 με τα παντα πανω(σε εξαπυρηνο 960T @3.7 ghz)..Αν καταφερω να ξανασυνδεθω :)(επειδη γινεται χαμος στους server) ισως κανω και ενα benchmark.Η αισθηση παντως ηταν οτι εβγαζε πάνω απο 35 fps..

Οποτε οποιαδηποτε απο τις παραπανω και αν παρει το παιχνιδακι θα πεταει..

Θα μπορουσες να τσιμπησεις και την 6870 απτο ιταλικο αμαζον που αναφερετε στο θεμα με τις προσφορες,καρτα η οποια ειναι καλη περιπτωση σε αυτη τη τιμη(αν και μαλλον επεσε και στην ελλαδα η τιμη της στα 145 ευρω http://www.skroutz.gr/s/343118/Sapphire-Radeon-HD6870-1GB.html ..)

Δημοσ.

Το μεγαλο προβλημα με τις μεταχειρισμενες ειναι η τιμη τους..

Κανεις δε δινει μεταχειρισμενη σε καλές τιμές οπότε δεν αξιζει..

Μια ματια στις αγγελιες και φαινεται τι παιζει..

Στις ελαχιστες περιπτωσεις που κατι δινεται σε καλη τιμη οκ παω πασο ..εκει συμφερει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...