sintalkas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Παιδιά ποια κάρτα μου προτείνετε να βάλω στο psp μου για να παίζω παιχνίδια?
p8grs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Το psp το έχεις "πειράξει" για να τρέχεις τα backup παιχνίδια σου ή κατεβάζεις παιχνίδια απο το psp-store? Αν ναι τότε φυσικά να πάρεις καλή μάρκα για να μην σου κολλάει το παιχνίδι λόγο κακής ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων και αξιοπιστίας. Εγώ θα σου προτείνω πάνω απο 4GB γιατί κάθε παιχνίδι είναι περίπου 1,3GB.
mtzs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 τουλαχιστον 8GB ΓΝΗΣΙΑ Sony με οποιαδηποτε αλλη μαρκα θα εχεις θεμα να τρεχουν τα παιχνιδια κανονικα
sintalkas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 οκ παιδιά ευχαριστώ ,έλεγα να του βάλω αυτή τη κάρτα http://www.skroutz.g...ro-Duo-8GB.html εσείς λέτε πως θα κολά πολύ με αυτή τη κάρτα,αυτή πως τα πάει από θέματα ταχύτητας? Επίσης όταν λέτε πως θα έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια ,θα κολάνε τα βίντεο και θα φορτώνουν πολύ πιο αργά ή δεν θα παίζουν καθόλου?
p8grs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οταν λεω θα κολλαει εννοω θα κολλαει τοσο λιγο που δεν θα το καταλαβαινεις απλα αν ειναι καποιο βαρυ παιχνιδι μπορει να κολλαει πιο πολυ (εγω ειχα παρει παντως μια χαλια καρτα αγνωστη μαρκα και ακομα και god of war 3 που επαιζα δεν ειχε θεμα) καλο ειναι να εχεις μια καρτα καλη μαρκα οχι απαραιτητα sony για αξιοπιστια. Αυτη που εδειξες καλουτσικη ειναι αν εχεις τα παιχνιδια και τα save σου backup στο η/υ αγορασε την. Παντως με 20+κατι ευρω μπορεις να βρεις sandick 8gb
mtzs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 δεν ειναι σονυ αυτη Για του λογου το αληθες πηγαινε εδω http://www.getitnow....8gb/prod403180/ αλλα κοιτα τις αξιολογησεις του προιοντος Το gow στο δικο μου πσπ δεν παιζοτανε με αυτη τη καρτα Πολυ λαγκαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα