Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το psp το έχεις "πειράξει" για να τρέχεις τα backup παιχνίδια σου ή κατεβάζεις παιχνίδια απο το psp-store? Αν ναι τότε φυσικά να πάρεις καλή μάρκα για να μην σου κολλάει το παιχνίδι λόγο κακής ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων και αξιοπιστίας. Εγώ θα σου προτείνω πάνω απο 4GB γιατί κάθε παιχνίδι είναι περίπου 1,3GB.

Δημοσ.

τουλαχιστον 8GB ΓΝΗΣΙΑ Sony

με οποιαδηποτε αλλη μαρκα θα εχεις θεμα να τρεχουν τα παιχνιδια κανονικα

Δημοσ.

οκ παιδιά ευχαριστώ ,έλεγα να του βάλω αυτή τη κάρτα http://www.skroutz.g...ro-Duo-8GB.html εσείς λέτε πως θα κολά πολύ με αυτή τη κάρτα,αυτή πως τα πάει από θέματα ταχύτητας?

Επίσης όταν λέτε πως θα έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια ,θα κολάνε τα βίντεο και θα φορτώνουν πολύ πιο αργά ή δεν θα παίζουν καθόλου?

Δημοσ.

Οταν λεω θα κολλαει εννοω θα κολλαει τοσο λιγο που δεν θα το καταλαβαινεις απλα αν ειναι καποιο βαρυ παιχνιδι μπορει να κολλαει πιο πολυ (εγω ειχα παρει παντως μια χαλια καρτα αγνωστη μαρκα και ακομα και god of war 3 που επαιζα δεν ειχε θεμα) καλο ειναι να εχεις μια καρτα καλη μαρκα οχι απαραιτητα sony για αξιοπιστια. Αυτη που εδειξες καλουτσικη ειναι αν εχεις τα παιχνιδια και τα save σου backup στο η/υ αγορασε την. Παντως με 20+κατι ευρω μπορεις να βρεις sandick 8gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...