paokfever Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, δεν βρήκα παρόμοιο θέμα, στις 3-4 σελίδες που έψαξα, οπότε ακούστε το πρόβλημα. "Έχω" αυτό το λάπτοπ (βασικά του πατέρα μου είναι). Λοιπόν, το είχε αγοράσει πριν αποοοο, 5 χρόνια? Δεν θυμάμαι, καπου κει... Τους τελευταίους 24 μήνες περίπου, το λαπτοπ δεν μπορούσες να το αφήσεις στα πόδια σου για 2 λεπτά. Έπαιρνες φωτιά. Έ, έβλεπα κ γω κάτι βάσεις ψύξης που κυκλοφορούν και έλεγα να πάρουμε μιά βρε παιδί μου. Τέλως πάντων, δεν έκατσε η βάση. Σήμερα που λέτε είπα (μιας και το θυμήθηκα) να δω τι παίζει με τις θερμοκρασίες. Κατεβάζω το κορ τεμπ, και βλέπω, max 102, min 89. Δηλαδή κρίμα θα πάει το λαπτοπακι, και λευτά για καινούργιο δεν υπάρχουν. Μιλάμε με το που το ανοίξεις, παιρνάνε 10 λεπτά και τηγανίζεις αυγά. Έρχεται και καλοκαίρι. Ψιλιάζεται κανείς τι παίζει?
liakjim Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θελει ανοιγμα και καθαρισμα +πιθανη αντικατασταση παστας στο συστημα ψυξης της cpu.
De_la_sol Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Γεια σου παοκι Ρωτα τον πατερα σου το εχει ανοιξει?.. το καθαρισε ποτε?. Αν ειναι 5 χρονια οπως λες... εισαι και εκτος εγγυηση (εννοειτε αυτο). Και βαση ψυξης να επαιρνες σ αυτη την κατασταση που εισαι... τιποτα δεν θα εκανες, δεν θα εβλεπες διαφορα.. το μονο σιγουρο. Ανοιξε το εσυ με λιγη προσοχη και καθαρισε τις ψυκτρες. Να προσεξεις να κρατησεις τ ανεμιστιρακια με κατι σταθερα να μην γυριζουν τρελά με τον αερα που θα ριξεις για να καθαρισεις την σκονη (η ολη διαδικασια αυτη ειναι σχετικα ευκολη) τωρα οσο αφορα την παστα που σου λεει ο φιλος, εκει αν δεν ξερεις καλυτερα να ρωτησεις να μαθεις,.. η σε καποιο τεχνιτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα