Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο διακομιστής SMTP απαιτεί ασφαλή σύνδεση ή δεν έγινε έλεγχος ταυτότητας του υπολογιστή-πελάτη. Η απάντηση του διακομιστή ήταν: 5.5.1 Authentication Required

αυτό μου λέει ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω...;

Δημοσ.

Ο διακομιστής SMTP απαιτεί ασφαλή σύνδεση ή δεν έγινε έλεγχος ταυτότητας του υπολογιστή-πελάτη. Η απάντηση του διακομιστή ήταν: 5.5.1 Authentication Required

Προσπαθείς να στείλεις mail με ρυθμίσεις άλλου provider ίσως? Πχ έχεις laptop και σπίτι σου έχεις τον provider A. Στέλνεις μια χαρά mail. Μόλις όμως πας σπίτι του κολλητού σου που έχει provider B προσπαθείς να στείλεις και βλέπεις αυτό το μνμ.

Αν είσαι σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ρυθμίσεις το mail client να κάνει authentication (στον outgoing mail server) για να μπορείς να στέλνεις μηνύματα απ' όποιο δίκτυο κι αν συνδέεσαι.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια ήθελα να δοκιμάσω ενα cheat για ένα παιχνιδάκι...και όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει αυτό...το έχω παρατηρήσει και σε άλλα cheat αλλά μάλλον κάτι πρέπει να παίζει ρόλο και το mail γιατί δίνω username και password αρα μαλλον κατι γινεται οταν παει να συνδεθει στο mail...ισχυει αυτο που μ ειπες στην περιπτωση μου;

Δημοσ.

Για την ακρίβεια ήθελα να δοκιμάσω ενα cheat για ένα παιχνιδάκι...και όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει αυτό...το έχω παρατηρήσει και σε άλλα cheat αλλά μάλλον κάτι πρέπει να παίζει ρόλο και το mail γιατί δίνω username και password αρα μαλλον κατι γινεται οταν παει να συνδεθει στο mail...ισχυει αυτο που μ ειπες στην περιπτωση μου;

Έτρεξες cheat και σου έβγαλε μήνυμα για mail authentication?! Νομίζω ότι δε θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά και το cheat που χρησιμοποίησες μάλλον κάνει κι άλλα πράγματα και όχι καλά.

Κατέβασε το antimalware bytes και κάνε scan σε safe mode.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει σχεση με το email απλα...ρωτησα...να δες τι λεει δεν αναφερει που θενα τιποτα για mail.

http://prntscr.com/8cy8x

Το κατεβασα το malwarebytes εκανα scan και μου το εβγαλε ενταξει...ειχα ηδη κανει και scan με το αωαστ και παλι δεν βρηκε τιποτα...

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει σχεση με το email απλα...ρωτησα...να δες τι λεει δεν αναφερει που θενα τιποτα για mail.

http://prntscr.com/8cy8x

Το κατεβασα το malwarebytes εκανα scan και μου το εβγαλε ενταξει...ειχα ηδη κανει και scan με το αωαστ και παλι δεν βρηκε τιποτα...

Αυτό το παράθυρο εμφανίζεται όταν παρουσιάζεται μη καταστροφικό σφάλμα σε εφαρμογή dotNET. Στη θέση σου δε θα χρησιμοποιούσα ξανά το συγκεκριμένο cheat και θα φρόντιζα να τσεκάρω το σύστημά μου για ιούς και malware. Θα σου πρότεινα επίσης να κατεβάσεις το autoruns και να ελέγξεις τα προγράμματα που ξεκινούν μαζί με τα windows.

Δημοσ.

παρολο που μ λες να μην το τρέξω υπάρχει λύση;;

γιατί δεν μου το βγάζει μόνο σε αυτό το πρόγραμμα...

Δημοσ.

παρολο που μ λες να μην το τρέξω υπάρχει λύση;;

γιατί δεν μου το βγάζει μόνο σε αυτό το πρόγραμμα...

Αν θες οπωσδήποτε να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα χωρίς να σε απασχολεί αν είναι επικίνδυνο ή όχι, μπορείς να το κάνεις είτε σε virtual (virtual box, xp mode) είτε σε sandbox περιβάλλον (πχ sandboxie ή κάποιο firewall σαν το comodo).

Προσωπικά χρησιμοποιώ και τις δύο λύσεις.

Δημοσ.

Tsarou εχω την υποψία οτι το cheat που χρησιμοποιείς ειναι malware. Χρησιμοποιείς κάποιο antivirus;

Μπορεις να πατήσεις το κουμπί Λεπτομέρειες και να ανεβάσεις screenshot;

Εναλλακτικά μπορεις να ανεβάσεις το cheat στο filedropper.com και να μου στείλεις το Link;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...