mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:03 πμ Just now, Ukforthemoment said: Αλλο κινητό δεν θα βρεθεί για να βάλεις την σιμ να κάνει την επιβεβαίωση; Μπορει ναι, μπορει και οχι. Ακριβως επειδη δεν προκειται να λειτουργησω το 2ο viber account απο κινητο, θα προσπαθησω να αποφυγω τη μανουρα, αλλα θελω να εχω εναλλακτικη γιατι δεν ξερω σε τι φαση μπορει να με βρει ολο αυτο.
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:00 μμ 15 hours ago, mindreader said: Πρωτη φορα ακουω για dual apps. Πως παει αυτο, τι θα πρεπει να κανω εγω; αν googlares για dual viber θα βρεις 100000 θεματα για ολα τα κινητα 13 hours ago, Alexhsupra said: Και εγω κάθε μήνα λαμβάνω μια χρέωση με όνομα Προμηθεια τηλε/σεων Viber 6.80 και "Προμηθεια τηλε/σεν Sms 0,40.Τι είναι αυτο; Ξέρεις κανείς πως το απενεργοποιώ ; μπορεις να βαλεις δωρεαν σε ολες τις τραπεζες το να σου στελνουν email 15 hours ago, AntiCambeR said: Αν διαγράψουμε τις επαφές που τις έχουμε κάνει block στο Viber, παραμένουν block; θα το κανα δοκιμη με κανα φιλο.φιλη. ή σβησε μια επαφη και πηγαινε στο viber να δεις αν ειναι block.λογικα εκει θα πρεπει να ειναι ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα