Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με username Mary λίγο δύσκολο να μαι φίλος :P

μην το λες, βαζει ο αλλος username της κοπελας του, της γυναικας του, της κορης του κλπ, τιποτα δεν ειναι σιγουρο :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Υπάρχει κάποια πιθανότητα, κάποιος τρόπος, να μπορεί να φαίνεται κάποιος μόνιμα "σε σύνδεση"?

2) Αν προσθέσω έναν αριθμό κάποιου/κάποιας, αλλά εκείνος δε με προσθέσει, θα εμφανιστεί στο κινητό/υπολογιστή του ότι τον πρόσθεσα?

Δημοσ.

Μονιμα σε συνδεση θα φαινεσαι αν εισαι συνεχεια σε μερος με WiFi ή αν εχεις μονιμα ανοιχτα τα δεδομενα.

Τωρα για το 2, δε το γνωριζω

Δημοσ.

1) Υπάρχει κάποια πιθανότητα, κάποιος τρόπος, να μπορεί να φαίνεται κάποιος μόνιμα "σε σύνδεση"?

2) Αν προσθέσω έναν αριθμό κάποιου/κάποιας, αλλά εκείνος δε με προσθέσει, θα εμφανιστεί στο κινητό/υπολογιστή του ότι τον πρόσθεσα?

προσωπικα πιστευω πως ναι

Δημοσ.

Εκτός του ότι wifi δε γίνεται να βρίσκεις πάντα, και τα δεδομένα ακόμα και ανοιχτά να τα έχεις επίσης δεν είναι πάντα διαθέσιμα. 

Γι'αυτό αναρωτιέμαι...

Ευχαριστώ όπως και να 'χει.

Κι αν κάποιος ξέρει πιο σίγουρα να μας απαντήσει και να μας διαφωτίσει, ευπρόσδεκτος!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς σας παρακαλώ τι ακριβώς είναι όταν στη γραμμή κατάστασης του τηλεφώνου εμφανίζει ότι "έχετε 40 νέες εγγραφές"?

Για Viber μιλάω φυσικά.

Επίσης, ψάχνω πως γίνεται να μην φαίνεται στα μηνύματα που λαμβάνω, από ποιον τα λαμβάνω (κατεβάζοντας τη γραμμή κατάστασης δεν κάνει προεπισκόπηση μηνύματος, αναφέρει όμως ποιος το έστειλε)

Αυτό συμβαίνει όταν λέει "έχετε 40 νέες εγγραφές"? Εννοεί 40 νέα μηνύματα, στα οποία απλώς δεν μπορείς να δεις ούτε αποστολέα παρά μόνο αν διαβάσεις το μήνυμα?

Και πως μπορώ να το κάνω και στο δικό μου τηλέφωνο αυτό???

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 

Δημοσ.

οπως καταλαβες δυστυχως με τα πακετα δεδομενων που εχουμε εδω στην ελλαδα ουτε τα sms συμφερουν πια ουτε το ιντερνετ δυστυχως.(πονεμενη ιστορια :-D)

κ να σκεφτεις οτι πριν 3 χρονια δινανε sms,MB,Ομιλια για πλακα... :-(

Δεν είναι αλήθεια μπορείς να πετύχεις καλή προσφορά. Εγώ πληρώνω στην Κοσμοτέ 25 ευρώ το μήνα τελική τιμή για 1500 λεπτά προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους και 2 γίγα ίντερνετ (έτυχα όταν έληξε το συμβόλαιό μου να σκάσει μια καλή προσφορά από βόνταφον και έκανα αίτηση φορητότητας και η κοσμοτέ τα έκανε λίμπα στην τιμή για να κάτσω χαχα)

Δημοσ.

Ακριβώς όπως τα λέει η Μαριλίνα, δωροεπιταγές δίνουν, μειώσεις, προσφορές....μόλις τους πεις οτι την έκανα....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, καινουργια στο ειδος viber pc και θελω να ρωτησω κατι το οποιο αν και βρηκα ιδια ερωτηση δεν βρηκα απαντηση.

1.Μπορω στο viber pc να εχω 2 η και 3 κινητα ενεργοποιημενα ωστε να μπορω να εχω αμεση επικοινωνια μεσω viber? Κατα την εγκατασταση του μου ζητηθηκε κινητο και εβαλα το πρωτο. Θα με ενδιεφερε να ενεργοποιησω και αλλο 1. Γινεται και πως?

2. Αν και εφοσων δεν θελω ενεργο το viber pc πως το απενεργοποιω??

Ευχαριστω θερμα για οποια βοηθεια σας..

Δημοσ.

Καλησπερα, καινουργια στο ειδος viber pc και θελω να ρωτησω κατι το οποιο αν και βρηκα ιδια ερωτηση δεν βρηκα απαντηση.

1.Μπορω στο viber pc να εχω 2 η και 3 κινητα ενεργοποιημενα ωστε να μπορω να εχω αμεση επικοινωνια μεσω viber? Κατα την εγκατασταση του μου ζητηθηκε κινητο και εβαλα το πρωτο. Θα με ενδιεφερε να ενεργοποιησω και αλλο 1. Γινεται και πως?

απενεργοποιησα το viber στον pc και οταν το ξανα ενεργοποιησα που ζητησε παλι κινητο , αρα ετσι μπορω να περασω καποιο αλλο νουμερο , να στειλει μηνυμα και οκ εχω το αλλο σε ενεργεια. Το θεμα ειναι αν γινεται να εχω και τα 2 νουμερα ενεργα στον pc!! Ξερει κανενας??? Ευχαριστω ...

Δημοσ.

απενεργοποιησα το viber στον pc και οταν το ξανα ενεργοποιησα που ζητησε παλι κινητο , αρα ετσι μπορω να περασω καποιο αλλο νουμερο , να στειλει μηνυμα και οκ εχω το αλλο σε ενεργεια. Το θεμα ειναι αν γινεται να εχω και τα 2 νουμερα ενεργα στον pc!! Ξερει κανενας??? Ευχαριστω ...

οχι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην Παρέα.

Απενεργοποίησα στο Viber κατά λάθος την Επιλογή "Κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης" την περασμένη εβδομάδα  29/08/2015 αν και έχουν περάσει 4 24ώρα η επιλογή δεν έχει επανέλθει ούτε έχει έλθει κάποιο μήνημα για επανενεργοποίηση του.

Τι μπορώ να κάνω για αυτό ??

Ευχαριστώ πολύ .

Δημοσ.

το γυρνάς εσύ πάλι.δεν το κάνει μόνο του

Δεν Νομίζω,  σου έρχεται μνμ μετα απο 24 ωρες για επανενεργοποίηση  . Σε εμένα εχουν περάσει 4 24ωρα

Δημοσ.

Προχθές το έκανα για πολοστη  φορά ... δεν ήρθε κανένα μήνυμα  ποτέ, πας ρυθμίσεις - ιδιωτικό απόρρητο και τσεκάρεις το Κοινή χρήση κατάστασης σύνδεσης  και έτοιμο  απλά μπορείς να κάνεις αλλαγή μια φορά στις 24 ώρες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...