poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 5 hours ago, infini said: Στο settings->notifications->notification sound,αν επιλέξω silent απενεργοποιεί τον ήχο ακόμα και αν σε ομαδική είναι μήνυμα για όλους (π.χ. @all); σιγουρα μπορεις να κανεις mute οποιος διαλογο θες., αν κλεισεις ήχουν οπως το εχω κανει εγω τοτε κλεινει ήχο και στο mention
mindreader Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Απο που, με ποια επιλογη, μπορω να απαγορευσω να με προσθετουν σε ομαδες που κανουν αλλοι, χωρις να ερωτηθω;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, mindreader είπε Απο που, με ποια επιλογη, μπορω να απαγορευσω να με προσθετουν σε ομαδες που κανουν αλλοι, χωρις να ερωτηθω; Τέρμα κάτω δεξιά τρεις τελίτσες,settings,privacy,Control who can add you to groups.Και σου δίνει επιλογές όλοι ή μόνο οι επαφές σου. 1
mindreader Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 13 minutes ago, Ukforthemoment said: Τέρμα κάτω δεξιά τρεις τελίτσες,settings,privacy,Control who can add you to groups.Και σου δίνει επιλογές όλοι ή μόνο οι επαφές σου. Δεν θελω ουτε ολοι ουτε οι επαφες μου. Θελω, να ερωτωμαι. Γινεται; Ή απαξ και εισαι στις επαφες καποιου, μπορει να σε βαλει σε ομαδα χωρις καν να σε ρωτησει;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, mindreader είπε Δεν θελω ουτε ολοι ουτε οι επαφες μου. Θελω, να ερωτωμαι. Γινεται; Ή απαξ και εισαι στις επαφες καποιου, μπορει να σε βαλει σε ομαδα χωρις καν να σε ρωτησει; Δεν έχει άλλη επιλογή,τουλάχιστον σε εμένα. 1
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 3 hours ago, mindreader said: Δεν θελω ουτε ολοι ουτε οι επαφες μου. Θελω, να ερωτωμαι. Γινεται; Ή απαξ και εισαι στις επαφες καποιου, μπορει να σε βαλει σε ομαδα χωρις καν να σε ρωτησει; οσο ξερω δεν εχει αλλη επιλογη για να μην σε βαζουν καθολου.αν τωρα ειναι καποιος ενοχλητικος που σε βαζει συνεχεια σκεφτομαι 2 λυσεις. α.βγαινεις καπακια απο το group. β.σβηνεις τον φιλο σου απο το τηλεφωνο σαν επαφη οποτε δεν θα θεωρειται πλεον φιλος και δεν θα τον αφησει να σε βαλει σε group. 1 1
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 08:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:25 πμ Πειτε μου σας παρακαλω, πρακτικα και αν καποιος το εχει κανει στην πραξη, οχι απο γκουγκλαρισμα (δεν ευτυχησα με οσα δοκιμασα απο οδηγιες, γιατι μαλλον το viber το αλλαζει συνεχεια, ή το android παιζει με τα security options), θελω, να βρω που αποθηκευει το viber τα καθε media, και να τα σβηνω απο εκει, με file explorer. Στο παραπανω @#$%^&* channel που με προσθεσε πολυ δικο μου ατομο, και δεν ειναι κοσμιο να του πω 'σβησε με', και ΔΕΝ υπαρχει chat info στο channel να σβηνω απο το μενου τα media και το History, θελω χειροκινητα να τα σβηνω ως αρχεια, οταν εμφανιζονται στο channel. Το channel δεν δεχεται πειραγμα απο εντος viber, ειναι σχεδον εντελως κλειδωμενο. Το android δεν μου δινει πληρη προσβαση εντος 'android/data' folder. Δεν εχω δοκιμασει με καλωδιο απο υπολογιστη. Πως μπορω λοιπον, ξερει καποιος;
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 πμ 1 ώρα πριν, mindreader είπε Πειτε μου σας παρακαλω, πρακτικα και αν καποιος το εχει κανει στην πραξη, οχι απο γκουγκλαρισμα (δεν ευτυχησα με οσα δοκιμασα απο οδηγιες, γιατι μαλλον το viber το αλλαζει συνεχεια, ή το android παιζει με τα security options), θελω, να βρω που αποθηκευει το viber τα καθε media, και να τα σβηνω απο εκει, με file explorer. Στο παραπανω @#$%^&* channel που με προσθεσε πολυ δικο μου ατομο, και δεν ειναι κοσμιο να του πω 'σβησε με', και ΔΕΝ υπαρχει chat info στο channel να σβηνω απο το μενου τα media και το History, θελω χειροκινητα να τα σβηνω ως αρχεια, οταν εμφανιζονται στο channel. Το channel δεν δεχεται πειραγμα απο εντος viber, ειναι σχεδον εντελως κλειδωμενο. Το android δεν μου δινει πληρη προσβαση εντος 'android/data' folder. Δεν εχω δοκιμασει με καλωδιο απο υπολογιστη. Πως μπορω λοιπον, ξερει καποιος; Μια χαρά κόσμιο είναι να του το πεις αφού το έκανε χωρίς την έγκρισή σου.Μπορείς να βγεις μόνος σου απο γκρουπ.Φωτό σου εμφανίζει;Τότε με file manager τα σβήνεις.Αλλιώς μπορείς απο το τίτλο του γκρουπ να επιλέξεις να μην αποθηκευει στο gallery ,επίσης απο εκεί μπορείς να επιλέξεις να αποχωρήσεις απο το γκρουπ.
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 πμ 13 minutes ago, Ukforthemoment said: Μια χαρά κόσμιο είναι να του το πεις αφού το έκανε χωρίς την έγκρισή σου.Μπορείς να βγεις μόνος σου απο γκρουπ.Φωτό σου εμφανίζει;Τότε με file manager τα σβήνεις.Αλλιώς μπορείς απο το τίτλο του γκρουπ να επιλέξεις να μην αποθηκευει στο gallery ,επίσης απο εκεί μπορείς να επιλέξεις να αποχωρήσεις απο το γκρουπ. Με file manager, πρεπει πρωτα ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ως φυσικα αρχεια για να τα σβησεις. Αν δεν εχεις προσβαση σε φακελους, ΠΩΣ θα τα σβησεις; Εγω καταληγω οτι μαλλον ειναι καπου μες το Android/Data, αλλα με file manager στο κινητο, ΔΕΝ σε αφηνει να δεις. Οπως ειπα, μενει να δω τι στην ευχη δειχνει με καλωδιο σε pc. Το 'save to gallery' ειναι disabled οπως βλεπω. Αυτο ομως δεν εμποδιζει το να εχει το chanel (chanel το λεει οχι group) διαφορες φωτο.
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 10:43 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:43 πμ 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Με file manager, πρεπει πρωτα ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ως φυσικα αρχεια για να τα σβησεις. Αν δεν εχεις προσβαση σε φακελους, ΠΩΣ θα τα σβησεις; Εγω καταληγω οτι μαλλον ειναι καπου μες το Android/Data, αλλα με file manager στο κινητο, ΔΕΝ σε αφηνει να δεις. Οπως ειπα, μενει να δω τι στην ευχη δειχνει με καλωδιο σε pc. Το 'save to gallery' ειναι disabled οπως βλεπω. Αυτο ομως δεν εμποδιζει το να εχει το chanel (chanel το λεει οχι group) διαφορες φωτο. files from google.Εχει κατηγορίες με αρχεία,πχ σου βγάζει όλες τις φωτό όπου και να είναι,οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις να τις βρεις.Αν θες βγάζει μόνο τις φωτό απο viber ή απο whatsApp. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files&hl=en_GB Kαι αφού δεν θες να συμμετέχεις απλά βγες απο το τσάνελ/γκρουπ/γουατέβερ . 1
infini Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 πμ Μπορώνα κάνω αναζήτηση σε ομαδική με κριτήριο είτε την ημερομηνία, είτε να αναζητήσω δικές μου προηγούμενες αναρτήσεις;
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ 23 minutes ago, Ukforthemoment said: files from google.Εχει κατηγορίες με αρχεία,πχ σου βγάζει όλες τις φωτό όπου και να είναι,οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις να τις βρεις.Αν θες βγάζει μόνο τις φωτό απο viber ή απο whatsApp. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.nbu.files&hl=en_GB Kαι αφού δεν θες να συμμετέχεις απλά βγες απο το τσάνελ/γκρουπ/γουατέβερ . Την εγκατεστησα. Επειδη και παλι, δεν βλεπω τις φωτο του viber, που μπορω να δω εικονες ανα εφαρμογη;
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ 18 λεπτά πριν, mindreader είπε Την εγκατεστησα. Επειδη και παλι, δεν βλεπω τις φωτο του viber, που μπορω να δω εικονες ανα εφαρμογη; images και μετά επάνω πάνω θα γράφει All,camera ,viber κλπ 1
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 11:39 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:39 πμ 11 minutes ago, Ukforthemoment said: images και μετά επάνω πάνω θα γράφει All,camera ,viber κλπ Και ομως αγαπητε, viber εκει πανω στο ribbon δεν γραφει. Μονο τα folders που δειχνει και στο gallery δειχνει. Οχι ανα εφαρμογη. Δεν εχει καμια εφαρμογη, στην κατηγορια images. Τι κανω λαθος; Μες το viber channel εχει εικονα, αφισα.
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:42 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:42 πμ 3 hours ago, mindreader said: Πειτε μου σας παρακαλω, πρακτικα και αν καποιος το εχει κανει στην πραξη, οχι απο γκουγκλαρισμα (δεν ευτυχησα με οσα δοκιμασα απο οδηγιες, γιατι μαλλον το viber το αλλαζει συνεχεια, ή το android παιζει με τα security options), θελω, να βρω που αποθηκευει το viber τα καθε media, και να τα σβηνω απο εκει, με file explorer. Στο παραπανω @#$%^&* channel που με προσθεσε πολυ δικο μου ατομο, και δεν ειναι κοσμιο να του πω 'σβησε με', και ΔΕΝ υπαρχει chat info στο channel να σβηνω απο το μενου τα media και το History, θελω χειροκινητα να τα σβηνω ως αρχεια, οταν εμφανιζονται στο channel. Το channel δεν δεχεται πειραγμα απο εντος viber, ειναι σχεδον εντελως κλειδωμενο. Το android δεν μου δινει πληρη προσβαση εντος 'android/data' folder. Δεν εχω δοκιμασει με καλωδιο απο υπολογιστη. Πως μπορω λοιπον, ξερει καποιος; θα γινω κακος αλλα αυτο το με προσθεσε αλλο ατομο και δεν μπορω μα του πω τιποτα με ξεπερναει.εσβησα groups μεχρι και απο την δουλεια. εννοειται σε group φιλων κτλ που δεν ξερουν τι να σσχοληθουν κτλ δεν θα μπαινα καν.απλα ελευθερα συναρπαστικα. σε group παντα μπορειε να βαλεις να μην σωζει τις φωτο και ακομα να τις κανεις delete for myself
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα