Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 42 λεπτά πριν, micos000 είπε Είχε απαντήσει πιο πάνω ο φίλος σε αυτό. σωστός . Μήπως δεν έχει βάλει τον drive λογαριασμό στο viber ?( ή το έχει γράψει και αυτό; )
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Όχι, αυτό δεν το έγραψε. Δηλαδή μπορεί να έχει βάλει λάθος τα στοιχεία ή να έχει συνδέσει άλλο λογαριασμό. Ας το δει οπότε και αυτό ο @Vasilis T 92 1
gousias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Tι θα γίνει με double number σε macOS & iOS Viber επιτέλους, ακόμη τίποτα να υποθέσω;
geokass1982 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε. Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα. Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή; Κ μένα μου έχει έρθει 0,2 κ μια χρέωση 2,5 χωρίς να έχω βάλει στοιχεία κάρτας κτλ.;όλα δεν έβγαλα άκρη,αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι παίζει. 1
infini Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Έγινε βίντεοκλήση στο viber από άτομο που έχει τον αριθμό μου αλλά δεν ξέρει οτι έχω viber. Έχει τη δυνατότητα να ψάξει στο viber και να δει αν έχω κάνει λογαριασμό;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, infini είπε Έγινε βίντεοκλήση στο viber από άτομο που έχει τον αριθμό μου αλλά δεν ξέρει οτι έχω viber. Έχει τη δυνατότητα να ψάξει στο viber και να δει αν έχω κάνει λογαριασμό; Και την βιντεοκλήση στο viber την κάνατε.Δεν ξέρει αν έχεις λογαριασμό ;
Sherlock_7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, infini είπε Έγινε βίντεοκλήση στο viber από άτομο που έχει τον αριθμό μου αλλά δεν ξέρει οτι έχω viber. Έχει τη δυνατότητα να ψάξει στο viber και να δει αν έχω κάνει λογαριασμό; Κάνει αναζήτηση τον αριθμό σου μέσω της εφαρμογής και εμφανίζεται εκεί ότι το χρησιμοποιείς.
Centurion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 32 λεπτά πριν, infini είπε Έγινε βίντεοκλήση στο viber από άτομο που έχει τον αριθμό μου αλλά δεν ξέρει οτι έχω viber. Έχει τη δυνατότητα να ψάξει στο viber και να δει αν έχω κάνει λογαριασμό; Από την στιγμή που έχει τον αριθμό σου, μπορεί εύκολα να δει ότι έχεις Viber. Είτε πάει να στείλει μήνυμα, είτε κλήση - βιντεοκλήση. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, infini είπε Δεν έγραψα οτι απάντησα στην κλήση. Οταν γράφεις ότι έγινε βιντεοκλήση δεν σημαίνει ότι ήταν αναπάντητη.Σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε βιντεοκλήση. Αλλωστε αν σε εσένα χτύπησε τότε είδε ότι χτυπάει και υπάρχει ο αριθμός.
teot Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, infini είπε Έγινε βίντεοκλήση στο viber από άτομο που έχει τον αριθμό μου αλλά δεν ξέρει οτι έχω viber. Έχει τη δυνατότητα να ψάξει στο viber και να δει αν έχω κάνει λογαριασμό; Απο την στιγμή που σ εχει περασμένο σαν επαφή στο κινητό του βλέπει αν έχεις viber
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, teot είπε Απο την στιγμή που σ εχει περασμένο σαν επαφή στο κινητό του βλέπει αν έχεις viber Και να μην τον έχει αποθηκευμένο πάλι μπορεί να ξέρει αν έχει viber. Απλά ξεκινάει νέα συνομιλία και γράφει τον αριθμό. Θα του εμφανίσει αν έχει viber και με τι όνομα το έχει. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από micos000 1
mindreader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Που υπαρχει η ρυθμιση, να μην εμφανιζει στους αλλους, ποτε ημουν τελευταια φορα online;
giorgolavos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου On 31/01/2025 at 09:21, mindreader said: Που υπαρχει η ρυθμιση, να μην εμφανιζει στους αλλους, ποτε ημουν τελευταια φορα online; Για android --> More --> Settings --> Privacy --> Online Status / Read receipts Για iPhone --> Δεν γνωριζω --> Δεν απαντω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα