Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κράτησα πατημένο και μου εμφανίζει "mark all chats as read" και την επιλογή "mark all". Δεν εμφανίζει προεπισκόπηση.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, phanispal είπε

micos, για το iOS γνωρίζεις κάτι;

Από ios δε γνωρίζω πολλά αλλά απ' ότι ξέρω το viber συγχρονίζει με το store από το οποίο έχει κατέβει. Δηλαδή αν το κατεβάσεις από google store θα συγχρονίζει με gdrive, αν το κατεβάσεις από appstore (huaweii) τότε συγχρονίζει με heaweii cloud και στην περίπτωση σου που θα το κατεβάσεις από apple store θα συγχρονίζει με icloud.

Αυτή η μαλακία που έχει το viber είναι πολύ εκνευριστική και δεν γνωρίζω τρόπο να το παρακάμψεις και να του πεις να συγχρονίσει με την υπηρεσία που θέλεις εσύ. Σε android έχει κάποια wordaround με το να κατεβάσεις το apk από apk pure σε xiaomi και huaweii για να συγχρονίσει με gdrive αλλά για ios δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Δες λίγο εδώ αν σου δίνει αυτές τις επιλογές.-> https://mobi.easeus.com/whatsapp-transfer/how-to-transfer-viber-messages-from-android-to-iphone.html

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
Στις 2/1/2025 στις 12:29 ΜΜ, Vasilis T 92 είπε

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θα ήθελα μάθω γιατί δεν μου κάνει αντίγραφο ασφαλείας 

Messenger_creation_FFF468C1-D3CA-40D5-884C-7099C2E338F6.jpeg

Δοκίμασε και με απενεργοποιημένο wifi, να δεις μήπως ολοκληρώσει τη διαδικασία. Μου είχε τύχει, και με δεδομένα ήταν εντάξει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

εχεις  google drive?Eίναι ενεργό;Εχει χώρο;

Είχε απαντήσει πιο πάνω ο φίλος σε αυτό.

Στις 3/1/2025 στις 2:43 ΠΜ, Vasilis T 92 είπε

Messenger_creation_E869EE01-0F62-4B0E-941C-8D1F45CBB746.jpeg

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...