infini Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Τα extrapin όταν κάνω αγορές με κάρτα της Πειραιώς έρχονται στο Business inbox του viber. Πως μπορώ να το αλλάξω και να έρχονται στα sms; 1
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, infini είπε Τα extrapin όταν κάνω αγορές με κάρτα της Πειραιώς έρχονται στο Business inbox του viber. Πως μπορώ να το αλλάξω και να έρχονται στα sms; Θα μπεις στη συνομιλία pireaus alerts και θα πατήσεις πάνω στο "i". Μετά θα κατέβεις τέρμα κάτω και θα ξετσεκάρεις την επιλογή για παραλαβή μηνυμάτων. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από micos000 1
GREGORYMO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Έχω τα δεδομένα πάντα ανοιχτα. Όμως άλλες φορές μου έρχεται ενημέρωση για κάποιο μύνημα και άλλες φορές ΟΧΙ. Το βλέπω δηλαδή μόνο άμα μπω στο Viber. Υπάρχει κάποιο κριτήριο για αυτό τον διαχωρισμό? 1
Makis38 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ομοίως το κάνει και σε μένα τις τελευταίες μέρες. Και να πεις ότι έχω αργή σύνδεση, 500 Mbps. Και παλιότερα έχει τύχει. Υποδεέστερο το viber σε πολλά σε σχέση με την άλλη πασίγνωστη πλατφόρμα. 16 hours ago, Ukforthemoment said: Επειδή έχω δει πόσο καλή και απροβλημάτιστη εφαρμογή λολολολ είναι το viber δεν θα εμπιστευόμουν με τίποτα ότι δικό της τραπεζικό. Σωστό. Και κάτι διαγωνισμούς που λέει, βάζοντας κανά 5ευρω στο πορτοφόλι, ούτε αναφέρει πότε γίνονται οι κληρώσεις, ούτε ονόματα (έστω και τρόπον τινά καλυμμένα) κλπ. Μπακαλέ. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από Makis38
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχω τα δεδομένα πάντα ανοιχτα. Όμως άλλες φορές μου έρχεται ενημέρωση για κάποιο μύνημα και άλλες φορές ΟΧΙ. Το βλέπω δηλαδή μόνο άμα μπω στο Viber. Υπάρχει κάποιο κριτήριο για αυτό τον διαχωρισμό? Τι κινητό έχεις;Αν Χιαομι δεν ειναι παράξενο.Τραβάνε κόλλημα με τις ειδοποιήσεις. 7 λεπτά πριν, Makis38 είπε Υποδεέστερο το viber σε πολλά σε σχέση με την άλλη πασίγνωστη πλατφόρμα. Whatapp all the way.Επιτέλους κατάφερα την σύζυγο να το χρησιμοποιούμε αντί για το σάπιο viber. 1
Makis38 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Σωστά. Εκτός βέβαια από το viber out. Με έχει σώσει στο εξωτερικό. Να μη σου πω χιλιάδες ευρώ για κλήσεις κινητά σταθερά Ελλάδα με τεράστιες αναμονές σε εταιρείες συνήθως! 1
infini Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Για να στείλω σε μια ομαδική στο viber μια φωτογραφία που έχω τραβήξει και αποθηκεύσει στο κινητό, μέσα από την φωτογραφία επιλέγω share και μετά στις εφαρμογές επιλέγω το viber; Χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον;
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, infini είπε Για να στείλω σε μια ομαδική στο viber μια φωτογραφία που έχω τραβήξει και αποθηκεύσει στο κινητό, μέσα από την φωτογραφία επιλέγω share και μετά στις εφαρμογές επιλέγω το viber; Χρειάζεται να κάνω κάτι επιπλέον; Ναι, να επιλέξεις τον ή τους παραλήπτες μόλις μεταφερθεί η φώτο στο viber. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2024 από micos000
infini Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 1) Μπορώ να κάνω μεγένθυση στο κινητό σε μια φωτογραφία που μου έστειλαν στο viber (δηλ. να το κάνω μέσα στην εφαρμογή) ή πρέπει να την μεταφέρω στο pc; 2) Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί ο ήχος που ακούγεται κάθε φορά που έρχεται ένα μήνυμα στην ομαδική;
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, infini είπε 1) Μπορώ να κάνω μεγένθυση στο κινητό σε μια φωτογραφία που μου έστειλαν στο viber (δηλ. να το κάνω μέσα στην εφαρμογή) ή πρέπει να την μεταφέρω στο pc; 2) Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί ο ήχος που ακούγεται κάθε φορά που έρχεται ένα μήνυμα στην ομαδική; 2) βάζεις την ομαδική στο mute.Πατάς επάνω στην ομαδική απο την αρχική οθόνη που ειναι και οι άλλες συνομιλίες και γράφει mute chat. 1) αν πατήσεις πάνω στην φωτό ανοίγει σε πιο μεγάλη ανάλυση
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το thread έχει καταντήσει viber training course ή μου φαίνεται; 🤔 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 2) βάζεις την ομαδική στο mute.Πατάς επάνω στην ομαδική απο την αρχική οθόνη που ειναι και οι άλλες συνομιλίες και γράφει mute chat. Δε θέλει mute απ΄ ότι κατάλαβα, απλά να μην χτυπάει ο ήχος νέου μηνύματος για την ομαδική, αλλά να στέλνει ειδοποίηση. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από micos000 2
Centurion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, micos000 είπε thread έχει καταντήσει viber training course ή μου φαίνεται; 🤔 Να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει "πάρα πολλές απορίες για Viber" 😋 1
infini Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Είαι μικρά και δεν φαίνονται ούτε στην πιο μεγάλη ανάλυση
pp6210 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! πως απενεργοποιούμε το animation που μπαινει αυτοματα στις λεξεις κλειδια οπως καλα Χριστουγεννα, χρονια πολλα, μεχρι και στο "με υγεια" το εβαλε.. ενα φιλι και λιπστικ μαρκας nyx... πως σκατα να στειλω επαγγελματικες ευχες με αυτο;;; προφανως αν γραψω λαθος ορθογραφια το ξεγελαω, αλλιως δεν... κοιτα που θα γυρισουμε σε sms χρονιαρες μερες! 1
Centurion Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, pp6210 είπε Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! πως απενεργοποιούμε το animation που μπαινει αυτοματα στις λεξεις κλειδια οπως καλα Χριστουγεννα, χρονια πολλα, μεχρι και στο "με υγεια" το εβαλε.. ενα φιλι και λιπστικ μαρκας nyx... πως σκατα να στειλω επαγγελματικες ευχες με αυτο;;; προφανως αν γραψω λαθος ορθογραφια το ξεγελαω, αλλιως δεν... κοιτα που θα γυρισουμε σε sms χρονιαρες μερες! 😄 Τι βλακεία είναι αυτή που έβαλαν. Μπορείς να βγάλεις τον τόνο "Χριστουγεννα" και θα το στείλει κανονικά. Ή να κολλήσεις ένα emoji στην αρχή ή στο τέλος. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2024 από Centurion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα