Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει η δυνατότητα πχ να γράψεις μνμ και να το στείλεις σε προγραμματισμένη μέρα κ ώρα?

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα (Android κινητό) το κάνει και σε σας; 

Όταν έχω μηνύματα από πολλαπλές επαφές, το ονοματεπώνυμό τους αναγράφεται 2 φορές στα notifications.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
12 hours ago, stark said:

Καλησπέρα παιδιά.

Αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα (Android κινητό) το κάνει και σε σας; 

Όταν έχω μηνύματα από πολλαπλές επαφές, το ονοματεπώνυμό τους αναγράφεται 2 φορές στα notifications.

Screenshot_1.png

Από ότι φαίνεται το έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα και δεν αφορά μόνο το Viber

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1) Πως μπορώ να βάλω το εικονίδιο του viber σε αυτά που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη και να μην χρειάζεται κάθε φορά αν το ανοίγω από το apps
2) Μου είπαν οτι με έβαλαν σε μια ομαδική στο viber αλλά εγώ δεν βλέπω την ομαδική. Χρειάζεται να κάνω κάποια επιπλέον ενέργεια για να δω την ομαδική;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, infini είπε

1) Πως μπορώ να βάλω το εικονίδιο του viber σε αυτά που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη και να μην χρειάζεται κάθε φορά αν το ανοίγω από το apps
2) Μου είπαν οτι με έβαλαν σε μια ομαδική στο viber αλλά εγώ δεν βλέπω την ομαδική. Χρειάζεται να κάνω κάποια επιπλέον ενέργεια για να δω την ομαδική;

1. Κρατάς πατημένο το εικονίδιο μέχρι να εστιάσει και μετά το σέρνεις προς τα πάνω για να βγει στην αρχική οθόνη (αν κατάλαβα καλά τι θέλεις).

2. Καμιά ενέργεια δεν κάνεις θα έπρεπε να την βλέπεις την ομάδα. Δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση με το όνομα της ομάδας να δεις αν στην φέρει.

Δημοσ.

To viber to ανοίω μέσα από το settings->apps, και θέλω να το ανοίγω από την αρχική οθόνη που έχει και το play store. Αυτό που μου έγραψες (να το σύρω προς τα επάνω) δεν μου επιτρέπει να το κάνω. Έχω κινητό ομε android. (edge 40 neo)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, infini είπε

To viber to ανοίω μέσα από το settings->apps, και θέλω να το ανοίγω από την αρχική οθόνη που έχει και το play store. Αυτό που μου έγραψες (να το σύρω προς τα επάνω) δεν μου επιτρέπει να το κάνω. Έχω κινητό ομε android. (edge 40 neo)

Απο που το ανοίγεις;Δεν το έχεις μαζί με τις άλλες εφαρμογές;

Δημοσ.

Με το viber pay εχει ασχοληθει κανεις να μας πει αν αξιζει, τι παραπανω εχει απο αλλες επιλογες, γιατι να το προτιμησει καποιος, αν ειναι αξιοπιστο ή προβληματικο κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, infini είπε

Κράτα το δάχτυλο πατημένο σε ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη και επέλεξε ρυθμίσεις αρχικής οθόνης.

Εκεί έχει επιλογή για κλείδωμα διάταξης. Αν είναι επιλεγμένο, κλείσε το και δοκίμασε να μεταφέρεις ξανά το εικονίδιο όπως σου είπαν πριν.

Επεξ/σία από Centurion
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mindreader είπε

Με το viber pay εχει ασχοληθει κανεις να μας πει αν αξιζει, τι παραπανω εχει απο αλλες επιλογες, γιατι να το προτιμησει καποιος, αν ειναι αξιοπιστο ή προβληματικο κλπ;

Επειδή έχω δει πόσο καλή και απροβλημάτιστη εφαρμογή λολολολ είναι το viber δεν θα εμπιστευόμουν με τίποτα ότι δικό της τραπεζικό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, infini είπε

Άσε τα settings. Στην αρχική και ξεκλείδωτη οθόνη (εκεί που έχει και το εικονίδιο του τηλεφώνου) πάτα σε έναν κενό χώρο και σύρε την οθόνη προς τα πάνω. Λογικά θα εμφανιστούν όλα τα εικονίδια με τις εφαρμογές. Εκεί βρες το viber και κράτα πατημένο για 2-3 δευτερόλεπτα στο εικονίδιο του viber.

Εναλλακτικά μπορείς να πας από τις ρυθμίσεις της οθόνης και να βρεις που έχει επιλογή για το στυλ ή κάπως έτσι θα πρέπει να έχει δύο επιλογές και η επιλεγμένη να είναι το "συρτάρι". Επέλεξε το κλασσικό ή τυπικό στυλ όπου θα λέει ότι όλες οι εφαρμογές θα εμφανίζονται στην αρχική οθόνη.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Οκ, ευχαρισώ, το έκανα με την τελευταία μέθοδο, αν και αρχικά μου εμφάνισε ακριβώς πάνω από το εικονίδιο του viber, όταν ήταν σε όλες τις εφαρμογές, 3 μυνήματα του viber ακι μετά όταν ξαναπάτησα το έβγαλε στην κεντρική οθόνη.
Πως επιλέγω να διαγράψω ένα μήνυμα; (π.χ. mgames, ή άλλα μυνήματα);
Μου είπαν οτι με έχουν προσθέσει σε μια ομαδική. Πως μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ισχύει; Θα πρέπει σε κάποιο menu του viber να μου εμφανίσει το όνομα της ομαδικής;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, infini είπε

Πως επιλέγω να διαγράψω ένα μήνυμα; (π.χ. mgames, ή άλλα μυνήματα);

Κρατάς πατημένο στο μήνυμα για να το επιλέξει και μετά επιλέγεις όσα θέλεις και τα διαγράφεις.

38 λεπτά πριν, infini είπε

Μου είπαν οτι με έχουν προσθέσει σε μια ομαδική. Πως μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ισχύει; Θα πρέπει σε κάποιο menu του viber να μου εμφανίσει το όνομα της ομαδικής;

Όταν κάποιος από την ομάδα στείλει ένα μήνυμα θα πρέπει να το δεις στις συνομιλίες. Αλλιώς, αν ξέρεις το όνομα της ομάδας μπορείς να την αναζητήσεις και αν σου την βγάλει θα μπορείς να μπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...