mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 On 06/10/2024 at 16:25, LthIX said: Το backup γίνεται για όλες τις συνομιλίες Ολες, εννοεις απο ολες τις επαφες, ή μπορω να κανω export ολη τη συνομιλια που εχω μονο με μια συγκεκριμενη επαφη; Απο που γινεται το export;
Centurion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 8 ώρες πριν, mindreader είπε Ολες, εννοεις απο ολες τις επαφες, ή μπορω να κανω export ολη τη συνομιλια που εχω μονο με μια συγκεκριμενη επαφη; Απο που γινεται το export; Γίνεται backup για όλες τις συνομιλίες. Δεν υπάρχει δυνατότητα για ξεχωριστό backup. Export επίσης δεν γίνεται. 1
gousias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μέσω iOS, η εφαρμογή Viber έχει δυνατότητα συνδρομής και του πρώτου μήνα δωρεάν. Ωστόσο, επειδή αντλεί στοιχεία του Apple ID πράγμα που δεν επιθυμώ, δεν έχω εντοπίσει αν υπάρχει άλλος τρόπος σύναψης της συνδρομής και του πρώτου μήνα δωρεάν, με πρoσθήκη όμως κάποιου άλλου email. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2024 από gousias
Rebelos2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 8/10/2024 στις 6:12 ΜΜ, Centurion είπε Γίνεται backup για όλες τις συνομιλίες. Δεν υπάρχει δυνατότητα για ξεχωριστό backup. Export επίσης δεν γίνεται. Γίνεται export, έχω γράψει στο παρόν νήμα πως γίνεται. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2024 από Rebelos2018 1
ss13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2024 Υπάρχει ρυθμιση που όταν παιρνει στο Viber κάποιος να φαίνεται διαφορετική φωτογραφία, από αυτή του Profile ; Ευχαριστώ για την οποια βοήθεια 😎
mindreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 ΧΩΡΙΣ SIM; Μαλλον δεν γινεται αυτο που θα ηθελα, αλλα ας ρωτησω, καμια φορα δεν ξερεις, ισως καμια πατεντα... Υπαρχει τροπος, υπαρχει καποια third party υπηρεσια ισως, που να συνεργαζεται με viber, που να δινει καποιο online virtual αριθμο κινητου, και να μπορεις να το εχεις για χρηση με viber; Γιατι ρωταω: Εχει δημιουργηθει ενα επαγγελματικο γκρουπ, απο ανθρωπους του δικου μου χώρου, στο viber. Ανταλλασουν εκει χρησιμες πληροφοριες, βοηθα ο ενας τον αλλο κλπ. Το θεμα ειναι, οτι εγω εχω τον ενα και μοναδικο προσωπικο μου αριθμο κινητου, και το τονιζω το 'προσωπικο', και δεν εχω καμια διαθεση, οταν φευγω απο τη δουλεια, να βλεπω μηνυματα απο το τι του εσκασε του καθενος να ποσταρει ως πληροφορια και ερωτηση, ανα πασα ωρα και στιγμη. Προσπαθω, τις ωρες που δεν ειμαι στη δουλεια, να ειμαι οσο το δυνατον απερισπαστος, να μπορω να τρεξω τις αλλες υποχρεωσεις μου, να ηρεμησω κλπ Η λυση βεβαια θα ηταν η παροχη sim για επαγγελματικες υποχρεωσεις απο τη δουλεια, αλλα οπως πολυ καλα ξερετε, αλλου αυτα γινονται και αλλου οχι, και για την πλειοψηφια των εργαζομενων θα ελεγα μαλλον οχι... Το θετικο ειναι οτι δεν με πιεζει κανεις, να γραφτω στο viber group. Και πως θα μπορουσε αλλωστε, εγω θα εβαζα σοβαρο βετο, σε κατι τετοια θεματα, το παω μεχρι τελους. Απλα εγω, δεν νιωθω και τοσο καλα, και θα ηθελα να ειμαι στο group και να ειμαι σε ολη αυτη την ομαδα αλληλουποστηριξης. Βεβαια, προσωπικα, θα προτιμουσα ολο αυτο να γινεται σε καποια πλατφορμα μεσω web, ελεος με ενα κινητο στο χερι, αλλα ο κοσμος εχει μαθει viber, για τα παντα ολα. Επισης και το skype θα βολευε, να ενας ακομη λογος που συμπαθω skype, οτι δεν θελει αναγκαστικη χρηση sim, αλλα και παλι, δεν μπορω εγω να επηρεασω την επιλογη των πολλων. Υπαρχει καποια λυση;
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Αν το πρόβλημα είναι ότι σου αποσπάται η προσοχή από τις συνεχόμενες ειδοποιήσεις, γιατί δε βάζεις απλά τη συνομιλία σε σίγαση, και όποτε και αν θες μπαίνεις και διαβάζεις; Εγώ έτσι έχω κάνει με κάποιες που στέλνουν όλη την ώρα ό,τι να 'ναι.
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 31 λεπτά πριν, phanispal είπε Αν το πρόβλημα είναι ότι σου αποσπάται η προσοχή από τις συνεχόμενες ειδοποιήσεις, γιατί δε βάζεις απλά τη συνομιλία σε σίγαση, και όποτε και αν θες μπαίνεις και διαβάζεις; Εγώ έτσι έχω κάνει με κάποιες που στέλνουν όλη την ώρα ό,τι να 'ναι. Κι εγώ έτσι το έχω στο γκρουπ του γραφείου.
mindreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 27 minutes ago, phanispal said: Αν το πρόβλημα είναι ότι σου αποσπάται η προσοχή από τις συνεχόμενες ειδοποιήσεις, γιατί δε βάζεις απλά τη συνομιλία σε σίγαση, και όποτε και αν θες μπαίνεις και διαβάζεις; Εγώ έτσι έχω κάνει με κάποιες που στέλνουν όλη την ώρα ό,τι να 'ναι. Σιγαση = Mute; Αλλα παλι, η ανανεωση με νεα μηνυματα σε μια συνομιλια, δεν θα 'καρφωσει' ολη την επαφη και τη συνομιλια πανω στο chat, εννοω οπτικα, οταν θα μπεις στο viber να δεις τις φιλικες/προσωπικες συνομιλιες, αλλα θα ειναι και το 'επαγγελματικο' εκει και θα περιμενει; Το ζητημα δεν ειναι μονο οι ηχητικες/οπτικες ειδοποιησεις. Γιατι εγω ετσι κι αλλιως, κλεινω το wifi οταν δεν κανω χρηση. Αλλα οταν θα μπω, βλεπω τι υπαρχει, και δεν θα ηθελα να ειναι ορατο. Και ειναι χαλασμα να ειναι γεματη η επαγγελματικη συνομιλια μπροστα στα ματια μου, κι εγω να υποκρινομαι οτι δεν την βλεπω. Το θεμα θα ηταν, πχ, να γινεται scheduled mute, συγκεκριμενες ωρες της ημερας, μη σου πω, να εξαφανιζεται εντελως η συνομιλια, και να εμφανιζεται πχ απο το πρωι στις 8 μεχρι το απογευμα συγκεκριμενη ωρα. Αλλα γινεται κατι τετοιο;
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Αν έχει και άλλα group στο viber μπορείς να τα κάνεις pin to top ώστε αυτά να βγαίνουν πάντα ψηλά. Τώρα, αν εσύ δε θέλεις να βλέπεις καθόλου το νούμερο με τις απαντήσεις (θα είναι σε γκρι και όχι σε μπλε) τότε στείλε μήνυμα στην εταιρεία με αυτό που θέλεις μήπως το προσθέσουν σε επόμενη ενημέρωση. Τις μαγκιές με εικονικά και προσωρινά νούμερα άστες γιατί θα χρειαστείς και 2ο τηλέφωνο και αν απεγκαταστήσεις το viber και θελήσεις να το ξαναεγκαταστήσεις θα ψάχνει το νούμερο αυτό και δεν θα μπορέσεις να το κάνεις αν δεν το έχεις ενεργό και λειτουργικό. 1
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Νομίζω μπορείς να την κάνεις και κρυφή, να μη φαίνεται. 1
ArisKaras1986 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Παίδες καλημέρα, μιας και είναι σχεδόν 01.00 όταν γράφω. Με αφορμή όλα τα παραπάνω έχω μια απορία. Πήγα να κοινοποιήσω ένα βίντεο από το facebook σε επαφή στο viber. Επιλέγοντας την επαφή και κατεβαίνοντας προς τα κάτω, παρατήρησα ότι φαινόταν επιλεγμένη και μια ομαδική συνομιλία. (Βάζω σχετική φωτογραφία). Ωστόσο, έχει πάνω από 1 χρόνο που μ' έχουν αφαιρέσει από αυτή την ομάδα, χωρις ομως να έχω επιλέξει Διαγραφή της Συνομιλίας απο τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά. Το ερώτημα είναι, τελικά αυτό το σημαδάκι δηλώνει οτι ό,τι προωθώ σε κάποια επαφή, προωθείται αυτόματα ως προεπιλογή και σε αυτή την ομαδική? Ή δηλώνει ότι δεν μπορώ να προωθήσω στην συγκεκριμένη ομαδική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Έχω κι εγώ την ίδια κατάσταση και μου έχει μόνιμα τσεκαρισμένη μια ομάδα η οποία είναι κλειδωμένη και δεν την έχω σβήσει για να βλέπω το ιστορικό. Όταν πάω να κάνω προώθηση στο viber κάτι, μου την έχει τσεκαρισμένη αλλά το τσεκ είναι πιο ...θαμπό από ότι στις επαφές που τσεκάρω εγώ. Δεν προωθείται βέβαια τίποτα στην ομάδα αυτήν, απλά φαίνεται σαν επιλεγμένη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα