Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, hawkpilot είπε

Σε android έχω παρατηρήσει κάποιες σπάνιες φορές αυτό το φαινόμενο αλλά όχι τώρα τελευταία.

Αν εννοείς "σκρινσοτ" = στιγμιότυπο οθόνης (σε android power & vol-) δε νομίζω ότι το viber το αντιλαμβάνεται γιατί είναι λειτουργία σε επίπεδο OS και όχι εφαρμογής.

Το έχω σε κινητό EMUI όχι Android. Είναι Huawei. Αλλά μάλλον λογικά το ίδιο πρέπει να ισχύει.

3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όχι, δεν ειδοποιείται. 

Άσχετα που είναι EMUI και όχι Android, ε;

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν μια επαφή με έχει μπλοκ μπορώ να δω την φωτογραφία προφίλ του και τα μωβ εικονίδια της κλήσης και βιντεοκλησης; 

Γιατί νομίζω ότι η φωτογραφία τουλάχιστον δεν φαίνεται μετά το μπλοκ.

Επίσης αν αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις από ταμπλετ θα τις πάρει και το viber του κινητού; Αλλαγές στις ρυθ ειδοποιησεων πχ.

Επεξ/σία από lek88
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα, καμια βδομάδα τώρα όταν κάνω βιντεοκληση στο viber στον υπολογιστή δεν βλέπω τον συνομιλητή μου αλλά μαύρη εικόνα, αυτός με βλέπει κανονικά, σε βιντεοκληση viber απο το τηλέφωνο είναι ολα καλά. Επίσης στο skype τον βλεπω κανονικα. Οπότε το πρόβλημα είναι μόνο στο viber. Έκανα απεγκατασταση της εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση αλλά το ίδιο.. Καμιά ιδέα πως μπορεί να διορθωθεί ρε παιδιά; 

Δημοσ.
58 minutes ago, micos000 said:

Είδες στις άδειες εφαρμογών στις ρυθμίσεις μήπως κόπηκε η άδεια του viber για την κάμερα.

Αν έχω καταλάβει καλά, δε βλέπει το συνομιλητή του. Αυτό δεν έχει να κάνει με τα δικαιώματα της δικής του κάμερας. Ίσα - ίσα, ο συνομιλητής του τον βλέπει, άρα η κάμερα του @lek88 δουλεύει σωστά.

Δημοσ.

Ναι ο συνομιλητής με βλέπει κανονικά, οπότε η δική μου κάμερα λειτουργεί, εγω βλέπω μαύρη οθόνη. Εχω κάνει οτιδήποτε ρύθμιση υπάρχει αλλά τίποτα. 

Δημοσ.
On 03/09/2024 at 13:08, lek88 said:

Όταν μια επαφή με έχει μπλοκ μπορώ να δω την φωτογραφία προφίλ του και τα μωβ εικονίδια της κλήσης και βιντεοκλησης; 

Γιατί νομίζω ότι η φωτογραφία τουλάχιστον δεν φαίνεται μετά το μπλοκ.

Επίσης αν αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις από ταμπλετ θα τις πάρει και το viber του κινητού; Αλλαγές στις ρυθ ειδοποιησεων πχ.

Υπαρχει επιλογη στο viber πχ να μην βγαινει η φωτογραφια μου σε εσενα αν δεν σε εχω σαν επαφη. δεν το εχω δοκιμασει αυτο με το block αλλα ναι θα μπορουσα να το δοκιμασω

νομιζω οτι αμα βαλεις wallpaper πχ σε ενα διαλογο στο κινητο οτι δεν στο περναει και στο tablet.

Δημοσ.
Στις 10/11/2023 στις 9:03 ΠΜ, AndVal είπε

Πρόσφατα ήρθε στη χρεωστική μου κάρτα μια χρέωση "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕ/ΣΕΩΝ VIBER" 0.20ε.

Στο viber δεν έχω βάλει ποτέ τα στοιχειά της κάρτας, ούτε θυμάμαι να έκανα κάποια τηλεδιάσκεψη πρόσφατα.

Ξέρει κάποιος τι χρέωση είναι αυτή;

Το ίδιο κι εμένα πριν λίγο. 

Μονό εικόνες, μηνύματα, βίντεο και σπάνια βιντεοκλιση 

Δημοσ.

δεν εχει σχεση με το βαιμπερ αυτη η χρεωση αλλα με την τραπεζα σας, η τραπεζα σας χρεωσε για τις ειδοποιησεις που σας στελνει μεσω βαιμπερ

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια απορία όταν κάνουμε αντιγράφω ασφαλείας στο Viber και μετά εφόσον έχει ολοκληρωθεί το backup πάντα διαγράψουμε η εμείς είτε ο συνομιλητής μας κάτι από  μια συνομιλία αυτο κρατιέται στο ήδη υπάρχο backup που έχει δημιουργηθεί;;; Η σβήνετε και αυτο μετά στο επόμενο αντίγραφο ασφαλείας που κάνουμε γενικά πως δουλεύει όλο αυτό;;;

Screenshot_20241004_140400_Viber.jpg

Δημοσ.

8.9gb backup???!!! Μπράααβο; Εγώ ξετσεκάρω τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Το backup της εφαρμογής, λογικά θα είναι η τελευταία κατάσταση. Τα πολυμέσα μάλλον θα παραμένουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, micos000 είπε

8.9gb backup???!!! Μπράααβο; Εγώ ξετσεκάρω τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Το backup της εφαρμογής, λογικά θα είναι η τελευταία κατάσταση. Τα πολυμέσα μάλλον θα παραμένουν.

Μου κάνει εντύπωση και εμένα γιατί στα μέσα Viber λέει μόνο 906.2,mb  τα 8.9gb από πού προκύπτουν;;;

35 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εγώ ξετσεκάρω τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Γιατί;; Αν επιτρέπεται 

Screenshot_20241004_144603_Viber.jpg

Επεξ/σία από Vasilis T 92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...