Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, gate6 είπε

Αν μπορει να με βοηθησει καποιος.....εκανα χθες τη παραπανω τη διαδικασια σε κινητο android και ελαβα στο email μου ενα αρχειο zip.

Σημερα  αλλαξα κινητο και πηρα iphone. Εκανα instal το viber και ειναι κενο......πως θα μπορεσω να κανω import το παραπανω αρχειο zip στο iphone? Ευχαριστω εκ των προτερων την οποιαδηποτε βοηθεια.

Η διαδικασία αυτή που περιέγραψα, αποσκοπεί στο να αποθηκεύσει κάποιος τις συνομιλίες του, εξωτερικά από το viber, να τις προβάλλει σε excel κλπ κλπ. 

Δεν νομίζω να γίνεται να κάνεις import το zip αρχείο. Ή τουλάχιστον, δεν το γνωρίζω εγώ 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 10/6/2024 στις 5:59 ΜΜ, gate6 είπε

Αν μπορει να με βοηθησει καποιος.....εκανα χθες τη παραπανω τη διαδικασια σε κινητο android και ελαβα στο email μου ενα αρχειο zip.

Σημερα  αλλαξα κινητο και πηρα iphone. Εκανα instal το viber και ειναι κενο......πως θα μπορεσω να κανω import το παραπανω αρχειο zip στο iphone? Ευχαριστω εκ των προτερων την οποιαδηποτε βοηθεια.

Αυτό με ενδιαφέρει πολύ και μένα διότι αλλάζω συσκευή στη σύζυγο και από Android την παω σε iphone.

Αλλά δεν έχω βρει τρόπο (ούτε με πληρωμένο λογισμικό) να μεταφέρω τις συνομιλίες του viber απο Android σε iphone.

Δημοσ.
On 20/06/2024 at 10:33, soc_h said:

Αυτό με ενδιαφέρει πολύ και μένα διότι αλλάζω συσκευή στη σύζυγο και από Android την παω σε iphone.

Αλλά δεν έχω βρει τρόπο (ούτε με πληρωμένο λογισμικό) να μεταφέρω τις συνομιλίες του viber απο Android σε iphone.

Καλημερα!

Ποιο λογισμικο πληρωσες και τελικα δε δουλεψε?

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει τρόπος οι φωτόγραφίες -  video  από τiς συνομιλίες στο viber να μην αποθηκεύονται στο google photos , αλλά δεν μπορώ να βρω πως να το αποκλείσω. Καμιά βοήθεια ?

Δημοσ.
Στις 25/6/2024 στις 11:15 ΠΜ, gate6 είπε

Καλημερα!

Ποιο λογισμικο πληρωσες και τελικα δε δουλεψε?

UltFone Transfer

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2024 στις 10:33 ΠΜ, soc_h είπε

μια απο τα ιδια, εσπασε την οθονη η γυναικα , και στο νεο κινητο στο βιμπερ δεν υπαρχει τιποτα, καμμια επαναφορα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, makiss8 είπε

μια απο τα ιδια, εσπασε την οθονη η γυναικα , και στο νεο κινητο στο βιμπερ δεν υπαρχει τιποτα, καμμια επαναφορα..

στο προηγούμενο κινητό, είχε ενεργοποιήσει να κάνει το viber, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας;

Παρακάτω είναι η απάντηση της τ.ν. 

Η τοποθεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο Viber εξαρτάται από το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας τηλεφώνου:

Android:

• Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας:
    • Τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται στο Google Drive, συνδεδεμένα με το λογαριασμό Gmail που χρησιμοποιείτε στο τηλέφωνό σας.
    • Μπορείτε να βρείτε το αντίγραφο ασφαλείας Viber στον φάκελο "Viber" στο Google Drive.
  • Χειροκίνητη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας:
    • Μπορείτε να αποθηκεύσετε αντίγραφα ασφαλείας στη μνήμη του τηλεφώνου σας ή σε εξωτερική κάρτα SD.
    • Τα αντίγραφα ασφαλείας που αποθηκεύονται στη μνήμη του τηλεφώνου βρίσκονται συνήθως στον φάκελο "Viber" στην εσωτερική αποθήκευση.

iPhone:

• Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας:
    • Τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται στο iCloud, συνδεδεμένα με το λογαριασμό Apple ID που χρησιμοποιείτε στο iPhone σας.
    • Μπορείτε να βρείτε το αντίγραφο ασφαλείας Viber στις ρυθμίσεις iCloud, επιλέγοντας "iCloud Drive" και μετά "Viber".
  • Χειροκίνητη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας:
    • Δεν είναι δυνατή η δημιουργία χειροκίνητου αντιγράφου ασφαλείας στο iPhone.

Σημαντικές σημειώσεις:

• Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Viber για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
  • Συνιστάται να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας τακτικά, ιδανικά πριν από σημαντικές αλλαγές στο τηλέφωνό σας, όπως ενημερώσεις λογισμικού ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  • Μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς του τηλεφώνου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Viber, μπορείτε να ανατρέξετε στις επίσημες οδηγίες της Viber:

Επεξ/σία από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα ένα λάθος. 

Εγκατέστησα και δούλεψε,  σε δεύτερο κινητό Samsung A20, δίχως κάρτα sim, την εφαρμογή viber.

Ο σκοπός μου ήταν να έχω ένα δεύτερο κινητό, έτοιμο προς χρήση αν χρειαστεί.

Όμως από την ώρα εκείνη και μετά, με εξαίρεση το βασικό μου κινητό, επίσης Samsung S21FE, δεν μου συγχρονίζει το viber σε κανέναν από τους υπολογιστές και τάμπλετ που το είχα εγκατεστημένο.

Έκανα απεγκατάσταση αρκετές φορές, την εφαρμογή και επανεκκίνηση, τους υπολογιστές και τάμπλετ, όμως δεν κατάφερα να τα κάνω να συγχρονίσουν.

Μπορούσα μόνο να ξεκινήσω συνομιλίες από το σημείο εκείνο και μετά, δίχως να μπορώ να επαναφέρω, συζητήσεις η αρχεία, προηγούμενων ωρών και ημερών.

Απεγκατέστησα την εφαρμογή και από το δεύτερο κινητό Samsung A20, όμως εκτός του βασικού μου κινητού, δεν μπορώ να επαναφέρω τις συνομιλίες και τα αρχεία σε κανέναν υπολογιστή.

Τώρα έγινε ακόμη χειρότερο, εκτός που δεν συγχρονίζει το viber, με το που το ανοίγω, μου βγάζει κατευθείαν το παρακάτω μήνυμα. 

Σφάλμα.

Η ομάδα υποστήριξης θα χαρεί να σας βοηθήσει με την ενεργοποίηση του viber στη συσκευή σας.

Έχω στείλει email ακόμη δεν απάντησαν.

Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο που μπορώ να επαναφέρω στις συσκευές μου τα αρχεία και τους διαλόγους, που έγιναν προγενέστερα;

Επεξ/σία από ΓΙΩΡΓΟΣ-2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/1/2023 στις 4:47 ΜΜ, Rebelos2018 είπε

Λοιπόν.

Πρώτα θα πρέπει να κάνεις backup τις συνομιλίες σου και έχοντας συνδέσει το mail σου.

Μετά πρέπει να κάνεις το εξής:

Στο νήμα Οι σημειώσεις μου, θα γράψεις το εξής:

"viber://more/email_message_history_on"

Και πατάς πάνω σε αυτή την εντολή

Ύστερα, αν πας ρυθμίσεις, κλήσεις και μηνύματα, θα βρεις την επιλογή να στείλεις το backup στο mail σου.

Περιμένω εντυπώσεις

Φίλε ξεθάβω αυτό το post γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα το viber στο huawei της κυράς. Δεν κάνει bakup γιατί βγάζει σφάλμα με το huawei drive αλλά αυτό το βλέπω να λένε παντού αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως να το κάνω. Το περνάψ στις σημειώσεις αλλά δεν το βλέπω σαν λινκ για να το πατήσω.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, micos000 είπε

Φίλε ξεθάβω αυτό το post γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα το viber στο huawei της κυράς. Δεν κάνει bakup γιατί βγάζει σφάλμα με το huawei drive αλλά αυτό το βλέπω να λένε παντού αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως να το κάνω. Το περνάψ στις σημειώσεις αλλά δεν το βλέπω σαν λινκ για να το πατήσω.

Θα σου πω τι είχα κάνει όταν είχα το ίδιο θέμα με huawei.

Κάπου στο gallery της Huawei, θα έχεις επιλεγμένη την αυτόματη ενημέρωση του viber.

Απενεργοποίησε το.

Ύστερα, θα πρέπει να περιμένεις να βγει update στο Google Playstore, για να το κάνεις από εκεί μέσα πια.

Όταν συμβεί αυτό, θα κάνεις το κολπάκι που περιέγραψα πιο παλιά.

Δημοσ.

Το κατάφερα τελικά το email history, μια χαρα.

Το θέμα είναι να μπορέσω να κάνω restore στο νέο τηλέφωνο που απ ότι βλέπω είναι μεγάλο θέμα με αρκετές αναρτήσεις στα forums της huawei και του viber χωρίς όμως απάντηση σε κανένα.

Θα περιμένω λίγο να βγει νέα έκδοση στο play store και θα το στήσω από εκεί μήπως  και καταφέρω κάτι. Θα επανέλθω με νεώτερα αν γίνει κάτι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το κατάφερα τελικά το email history, μια χαρα.

Το θέμα είναι να μπορέσω να κάνω restore στο νέο τηλέφωνο που απ ότι βλέπω είναι μεγάλο θέμα με αρκετές αναρτήσεις στα forums της huawei και του viber χωρίς όμως απάντηση σε κανένα.

Θα περιμένω λίγο να βγει νέα έκδοση στο play store και θα το στήσω από εκεί μήπως  και καταφέρω κάτι. Θα επανέλθω με νεώτερα αν γίνει κάτι.

Αν κάνεις τα βήματα που ανέφερα προηγουμένως θα είσαι μία χαρά. Απενεργοποίηση της αυτόματης αναβάθμισης στο huawei store και update, όταν βγει, στο play store. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάποιο κόλλημα το viber το τελευταίο διάστημα;

Γιατί στέλνω μήνυμα κ ενώ ξέρω ότι έχουν  μπει στην συνομιλία και το έχουν διαβάσει, δεν γίνονται μωβ τα τικ. Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές δεν γίνεται πάντα.

Παραμένουν γκρι σαν αδιάβαστα σε μένα. Εννοείται πως δεν έχει γίνει κάποια ρύθμιση για να φαίνονται μη αναγνωσμένα γιατί δεν ξέρουν να το κάνουν. Το έχει παρατηρήσει άλλος;

Επίσης, αν τραβήξω σκρινσοτ μια συνομιλία θα ειδοποιηθεί ο άλλος ότι κράτησα στιγμιότυπο;

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
8 hours ago, lek88 said:

Έχει κάποιο κόλλημα το viber το τελευταίο διάστημα;

Γιατί στέλνω μήνυμα κ ενώ ξέρω ότι έχουν  μπει στην συνομιλία και το έχουν διαβάσει, δεν γίνονται μωβ τα τικ. Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές δεν γίνεται πάντα.

Παραμένουν γκρι σαν αδιάβαστα σε μένα. Εννοείται πως δεν έχει γίνει κάποια ρύθμιση για να φαίνονται μη αναγνωσμένα γιατί δεν ξέρουν να το κάνουν. Το έχει παρατηρήσει άλλος;

Επίσης, αν τραβήξω σκρινσοτ μια συνομιλία θα ειδοποιηθεί ο άλλος ότι κράτησα στιγμιότυπο;

Σε android έχω παρατηρήσει κάποιες σπάνιες φορές αυτό το φαινόμενο αλλά όχι τώρα τελευταία.

Αν εννοείς "σκρινσοτ" = στιγμιότυπο οθόνης (σε android power & vol-) δε νομίζω ότι το viber το αντιλαμβάνεται γιατί είναι λειτουργία σε επίπεδο OS και όχι εφαρμογής.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, lek88 είπε

Όχι, δεν ειδοποιείται. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...