Titos301 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγκατασταση viber σε καινουριο κινητο, μου εσπασε τα νευρα να κανω την επαναφορα ιστορικου μεσω google drive, απο την εφαρμογη μεσα, καθε 2 με 3% που φορτωνε, κρασαρε και επρεπε να πατησω επαναληψη, ευτυχως μετα απο σχεδον 1 ωρα καταλαβα οτι ξεκιναει απο εκει που "κρασαρε" κα;ι δεν χρειαζοτανε κλεισιμο της εφαρμογης, συνολικα μ πηρε 7 ωρες για να περασω την επαναφορα Καταντια Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από Titos301
stark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Και περί διαφημίσεων... ο λόγος. Τόσο στο android app (κυρίως για το Viber Pay, πριν αλλά και μετά την απενεργοποίησή του από πλευράς μου), όσο και στο desktop (Windows). 1
px111 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Στις 28/9/2023 στις 5:04 ΜΜ, Christos21417 είπε Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν οι συνομιλίες από android σε iOS και να φαίνονται κανονικά στη νέα συσκευή; Ξέρω ότι η σύντομη απάντηση είναι όχι αλλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος. Καλησπέρα κι από μένα. Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, χωρίς να έχω βρει κάποια αξιόπιστη λύση. Τουλάχιστον τα γκρουπ συνομιλιών θα εμφανίζονται στη νέα συσκευή ios (χωρίς το προηγούμενο περιεχόμενο); Θα μπορώ έστω να βλέπω το περιεχόμενο των παλιών συνομιλιών ανοίγοντας την παλιά συσκευή ή στον υπολογιστή ή με το που γίνει νέος συγχρονισμός από το ios θα χαθούν όλα; Ευχαριστώ!
stark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ψιλοχαμούλης από χθες βράδυ με crashαρίσματα με την τελευταία έκδοση του Viber (τουλάχιστον) σε Android. 1
mindreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, stark said: Ψιλοχαμούλης από χθες βράδυ με crashαρίσματα με την τελευταία έκδοση του Viber (τουλάχιστον) σε Android. Μολις μπηκα για να ποσταρω το ιδιο ακριβως! Ανοιγει και κλεινει! Τα παιξε! Ευτυχως δεν ειμαι ο μονος οπως βλεπω.
stark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Just now, mindreader said: Μολις μπηκα για να ποσταρω το ιδιο ακριβως! Ανοιγει και κλεινει! Τα παιξε! Ευτυχως δεν ειμαι ο μονος οπως βλεπω. Ναι, κι εδώ στο γραφείο πολλοί συνάδελφοι (αλλά όχι όλοι) και αναφορές από εξωτερικό. Σε κάποιους "έφτιαξε" πάντως... 1
mindreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ελπιζω να βγαλουν update συντομα, οποιος το δει πρωτος ας το πει. Μεχρι τοτε, viber μονο απο υπολογιστη. Ελπιζω να μην αργησουν να το φιξαρουν παντως...
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Οντως,βγάζει μια οθόνη για συναίνεση και πριν προλάβω να πατήσω κάτι κλείνει.
Geokons Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Χαίρετε, και νόμιζα, ότι είχε θέμα η συσκευή μου. 1
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Πάλι καλά που δεν κάνω updates στις εφαρμογές μέχρι να σε υποχρεώσουν ώστε να μπορείς να τις δουλέψεις. 2
Geokons Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φαίνεται σαν να αποκαταστάθηκε η βλάβη, αλλά (όπως αναφέρει και ο Titos301, στο από 10/11/2023 μήνυμά του), επαναφορά ιστορικού συνομιλιών, μέσω αντιγράφου ασφαλείας, δε μπορεί να γίνει (ακόμα). Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Geokons 2
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Geokons είπε Φαίνεται σαν να αποκαταστάθηκε η βλάβη, αλλά (όπως αναφέρει και ο Titos301, στο από 10/11/2023 μήνυμά του), επαναφορά ιστορικού συνομιλιών, μέσω αντιγράφου ασφαλείας, δε μπορεί να γίνει (ακόμα). Οντως ανοίγει. 1
Titos301 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Geokons είπε Φαίνεται σαν να αποκαταστάθηκε η βλάβη, αλλά (όπως αναφέρει και ο Titos301, στο από 10/11/2023 μήνυμά του), επαναφορά ιστορικού συνομιλιών, μέσω αντιγράφου ασφαλείας, δε μπορεί να γίνει (ακόμα). αυτο μου εβγαζε και εμενα πριν γινει αυτο το update, απλα μην κλεινεις την εφαρμογη καθε φορα που σου βγαζει το σφαλμα πατα το συμβολο της επαναληψης και θα συνεχισει απο εκει που ειναι, θα σου παρει πολλη ωρα μεχρι να την κανει ειδικα αν ειναι σε νεα συσκευη αλλα αν εισαι σε αναγκη το κανεις ετσι αναγκαστικα...
nikosf76 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Χθες μου έκανε gorce close. Δεν είχα αναβαθμίσει το android web view και τον chrome. Όταν τα αναβάθμισα λύθηκε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα