mynam3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Κατέβασα ένα πακέτο στίκερς ενός σάιτ με ζώδια, έχει ανοίξει κάποια συνομιλία - γκρουπ και δεν μπορώ να την σβήσω με τίποτα. Τα απενεργοποίησα, όμως η συνομιλία παραμένει. Υπάρχει κάποια λύση?
lek88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mynam3 είπε Κατέβασα ένα πακέτο στίκερς ενός σάιτ με ζώδια, έχει ανοίξει κάποια συνομιλία - γκρουπ και δεν μπορώ να την σβήσω με τίποτα. Τα απενεργοποίησα, όμως η συνομιλία παραμένει. Υπάρχει κάποια λύση? Διαγραφή συνομιλίας δεν σε αφήνει να κάνεις;
Netr0nic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Γίνεται να κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας στο Viber (συνομιλίες κτλ) όχι μέσω του Google Drive όμως? Για παράδειγμα θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να κρατήσω τις συνομιλίες μου σε ένα αρχείο τοπικά στο κινητό η στην micro SD?
Kostas93 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, mynam3 είπε Κατέβασα ένα πακέτο στίκερς ενός σάιτ με ζώδια, έχει ανοίξει κάποια συνομιλία - γκρουπ και δεν μπορώ να την σβήσω με τίποτα. Τα απενεργοποίησα, όμως η συνομιλία παραμένει. Υπάρχει κάποια λύση? αντιστοιχο προβλημα (όχι με ζώδια 😛 ) Αν βρεις λύση πες μου τι έκανες γιατι δε βγάζω ακρη
mynam3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, lek88 είπε Διαγραφή συνομιλίας δεν σε αφήνει να κάνεις; Όχι, τίποτα. 1 ώρα πριν, Kostas93 είπε αντιστοιχο προβλημα (όχι με ζώδια 😛 ) Αν βρεις λύση πες μου τι έκανες γιατι δε βγάζω ακρη Αν ξέρει κανείς την λύση, ευπρόσδεκτη
Parasomnia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, mynam3 είπε Αν ξέρει κανείς την λύση, ευπρόσδεκτη 12 ώρες πριν, Kostas93 είπε αντιστοιχο προβλημα (όχι με ζώδια 😛 ) Αν βρεις λύση πες μου τι έκανες γιατι δε βγάζω ακρη Από την αρχική οθόνη στη λίστα με τις συνομιλίες σε μερικά γκρουπ (από stickers) δεν δίνει επιλογή για διαγραφή. Το προσπάθησα στο κινητό της γυναίκας μου. Όταν μπεις όμως στο γκρουπ και πατήσεις "chat info" υπάρχει κάτω κάτω η επιλογή "leave and delete". 1
mynam3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Parasomnia είπε Από την αρχική οθόνη στη λίστα με τις συνομιλίες σε μερικά γκρουπ (από stickers) δεν δίνει επιλογή για διαγραφή. Το προσπάθησα στο κινητό της γυναίκας μου. Όταν μπεις όμως στο γκρουπ και πατήσεις "chat info" υπάρχει κάτω κάτω η επιλογή "leave and delete". Αυτό ήταν, την ξεφορτώθηκα επιτέλους. Σε ευχαριστώ πολύ 2
thant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το viber σε τηλέφωνο που δεν έχει κάρτα σιμ; ή να έχει σιμ αλλά να είναι σε φραγή, ληγμένη κτλ;
lek88 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, thant είπε Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το viber σε τηλέφωνο που δεν έχει κάρτα σιμ; ή να έχει σιμ αλλά να είναι σε φραγή, ληγμένη κτλ; Οχι και στις δύο περιπτώσεις. 1
E72 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτήσω εάν κάποιος ειναι σε σύνδεση τον βλέπω κανονικά . Του στέλνω μήνυμα αλλα δεν παραδίδεται ποτε τι συμβαίνει; Δεν με εχει μπλοκαρισμένη γιατί βλέπω την κατάσταση του απλα τα μηνύματα δεν στέλνονται . Παραμένουν με ενα τικ . Μόλις τώρα, E72 είπε Καλησπερα θα ηθελα να ρωτήσω εάν κάποιος ειναι σε σύνδεση τον βλέπω κανονικά . Του στέλνω μήνυμα αλλα δεν παραδίδεται ποτε τι συμβαίνει; Δεν με εχει μπλοκαρισμένη γιατί βλέπω την κατάσταση του απλα τα μηνύματα δεν στέλνονται . Παραμένουν με ενα τικ .
E72 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, E72 είπε Καλησπερα θα ηθελα να ρωτήσω εάν κάποιος ειναι σε σύνδεση τον βλέπω κανονικά . Του στέλνω μήνυμα αλλα δεν παραδίδεται ποτε τι συμβαίνει; Δεν με εχει μπλοκαρισμένη γιατί βλέπω την κατάσταση του απλα τα μηνύματα δεν στέλνονται . Παραμένουν με ενα τικ . Μήπως ξερει κάποιος να μου πει;;;;
lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Αν ήξερε κάποιος θα σου είχε απαντήσει φίλε μου. Μην είσαι τόσο ανυπόμονος!!!! Όταν δει το μήνυμα σου κάποιος που ξέρει θα σου απαντήσει.
Centurion Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Στις 15/3/2019 στις 4:34 ΜΜ, E72 είπε Μήπως ξερει κάποιος να μου πει;;;; Μπορεί να έχει ενεργοποιήσει την παρακάτω επιλογή από τις ρυθμίσεις.
E72 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, Centurion είπε Μπορεί να έχει ενεργοποιήσει την παρακάτω επιλογή από τις ρυθμίσεις. Δεν ειναι αυτο γιατί τα μηνύματα δεν παραδίδονται καν. Φαίνεται σαν να μην τα εχει πάρει ποτε.
magdalhnh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 4/3/2019 στις 11:41 ΜΜ, thant είπε Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το viber σε τηλέφωνο που δεν έχει κάρτα σιμ; ή να έχει σιμ αλλά να είναι σε φραγή, ληγμένη κτλ; Εάν υπάρχει ενεργή sim που δεν έχει viber σε άλλη συσκευή, μπορείς να ενεργοποιήσεις το viber στο κινητό που δεν έχει καθόλου sim δίνοντας τον αριθμό της άλλης. Στέλνουν sms με έναν κωδικό , γράφεις τα νούμερα αυτά στο viber , γίνεται η επαλήθευση του αριθμού που δήλωσες και ενεργοποιείται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα