Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα ένα πακέτο στίκερς ενός σάιτ με ζώδια, έχει ανοίξει κάποια συνομιλία - γκρουπ και δεν μπορώ να την σβήσω με τίποτα. 

Τα απενεργοποίησα, όμως η συνομιλία παραμένει. Υπάρχει κάποια λύση?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mynam3 είπε

Κατέβασα ένα πακέτο στίκερς ενός σάιτ με ζώδια, έχει ανοίξει κάποια συνομιλία - γκρουπ και δεν μπορώ να την σβήσω με τίποτα. 

Διαγραφή συνομιλίας δεν σε αφήνει να κάνεις; 

Δημοσ.

Γίνεται να κρατήσω αντίγραφο ασφαλείας στο Viber (συνομιλίες κτλ) όχι μέσω του Google Drive όμως?

Για παράδειγμα θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να κρατήσω τις συνομιλίες μου σε ένα αρχείο τοπικά στο κινητό η στην micro SD? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mynam3 είπε

αντιστοιχο προβλημα (όχι με ζώδια 😛 ) Αν βρεις λύση πες μου τι έκανες γιατι δε βγάζω ακρη

Δημοσ.
7 ώρες πριν, lek88 είπε

Διαγραφή συνομιλίας δεν σε αφήνει να κάνεις; 

Όχι, τίποτα. 

1 ώρα πριν, Kostas93 είπε

αντιστοιχο προβλημα (όχι με ζώδια 😛 ) Αν βρεις λύση πες μου τι έκανες γιατι δε βγάζω ακρη

Αν ξέρει κανείς την λύση, ευπρόσδεκτη

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mynam3 είπε

Αν ξέρει κανείς την λύση, ευπρόσδεκτη

12 ώρες πριν, Kostas93 είπε

Από την αρχική οθόνη στη λίστα με τις συνομιλίες σε μερικά γκρουπ (από stickers) δεν δίνει επιλογή για διαγραφή. Το προσπάθησα στο κινητό της γυναίκας μου.
Όταν μπεις όμως στο γκρουπ και πατήσεις "chat info" υπάρχει κάτω κάτω η επιλογή "leave and delete". 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Parasomnia είπε

Από την αρχική οθόνη στη λίστα με τις συνομιλίες σε μερικά γκρουπ (από stickers) δεν δίνει επιλογή για διαγραφή. Το προσπάθησα στο κινητό της γυναίκας μου.
Όταν μπεις όμως στο γκρουπ και πατήσεις "chat info" υπάρχει κάτω κάτω η επιλογή "leave and delete". 

Αυτό ήταν, την ξεφορτώθηκα επιτέλους. Σε ευχαριστώ πολύ

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το viber σε τηλέφωνο που δεν έχει κάρτα σιμ; ή να έχει σιμ αλλά να είναι σε φραγή, ληγμένη κτλ;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, thant είπε

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσουμε το viber σε τηλέφωνο που δεν έχει κάρτα σιμ; ή να έχει σιμ αλλά να είναι σε φραγή, ληγμένη κτλ;

Οχι και στις δύο περιπτώσεις. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα

θα ηθελα να ρωτήσω εάν κάποιος ειναι σε σύνδεση τον βλέπω κανονικά . Του στέλνω μήνυμα αλλα δεν παραδίδεται ποτε τι συμβαίνει; Δεν με εχει μπλοκαρισμένη γιατί βλέπω την κατάσταση του απλα τα μηνύματα δεν στέλνονται . Παραμένουν με ενα τικ . 

Μόλις τώρα, E72 είπε

Καλησπερα

θα ηθελα να ρωτήσω εάν κάποιος ειναι σε σύνδεση τον βλέπω κανονικά . Του στέλνω μήνυμα αλλα δεν παραδίδεται ποτε τι συμβαίνει; Δεν με εχει μπλοκαρισμένη γιατί βλέπω την κατάσταση του απλα τα μηνύματα δεν στέλνονται . Παραμένουν με ενα τικ . 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, E72 είπε

Καλησπερα

Μήπως ξερει κάποιος να μου πει;;;;

Δημοσ.

Αν ήξερε κάποιος θα σου είχε απαντήσει φίλε μου. Μην είσαι τόσο ανυπόμονος!!!! Όταν δει το μήνυμα σου κάποιος που ξέρει θα σου απαντήσει. 

Δημοσ.
Στις 15/3/2019 στις 4:34 ΜΜ, E72 είπε

Μήπως ξερει κάποιος να μου πει;;;;

Μπορεί να έχει ενεργοποιήσει την παρακάτω επιλογή από τις ρυθμίσεις.

Screenshot_2019-03-16-17-51-04-049_com.viber.voip.png

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Centurion είπε

Μπορεί να έχει ενεργοποιήσει την παρακάτω επιλογή από τις ρυθμίσεις.

Screenshot_2019-03-16-17-51-04-049_com.viber.voip.png

Δεν ειναι αυτο γιατί τα μηνύματα δεν παραδίδονται καν. Φαίνεται σαν να μην τα εχει πάρει ποτε. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/3/2019 στις 11:41 ΜΜ, thant είπε

Εάν υπάρχει ενεργή sim που δεν έχει viber σε άλλη συσκευή, μπορείς να ενεργοποιήσεις το viber στο κινητό που δεν έχει καθόλου sim δίνοντας τον αριθμό της άλλης. Στέλνουν sms με έναν κωδικό , γράφεις τα νούμερα αυτά στο viber , γίνεται η επαλήθευση του αριθμού που δήλωσες και ενεργοποιείται. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...