lek88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Tsakalitsa είπε Επειδή είδα ότι πολλοί θιξανε τό θέμα με την ώρα της τελευταίας σύνδεσης έχω βάσιμες υποψίες ότι πολλές φορές φαίνεται ως ώρα τελευταίας σύνδεσης όταν κάποιος βλέπει το προφίλ σου η την συνομιλία σάς Αυτό δεν ίσχυε ποτέ έτσι κι αλλιώς! Με το που θα ανοίξεις την εφαρμογή σε δείχνει σε σύνδεση. Ασχετος με το τι κοιτάς. Επίσης με το που θα βγεις αρχίζει να δείχνει την "τελευταία σύνδεση πριν από..." Αν και τώρα τελευταία δεν είναι σωστή η τελευταία σύνδεση. Λόγω δουλειάς έχω σχεδόν όλη μέρα το κινητό μου κλειστό και παρ'όλα αυτά κάθε τρεις και λίγο φαινομαι στους φίλους ενεργή πριν 10,20,30 κτλ λεπτά. Ενώ έχω να μπω δύο τρεις μέρες στην εφαρμογή. Με δείχνει ενεργή πριν 10 λεπτά επειδή συνδέθηκα σε κάποιο δίκτυο; Γιατί απλά άναψα την οθόνη του κινητού μου να δω την ώρα; Ένας θεός ξέρει. Έχει τύχει να μου πούνε φίλοι ότι με βλέπουν όλη μέρα ενεργή στο vider (με το παράπονο ότι δεν στέλνω ούτε ένα μήνυμα) ενώ στην πραγματικότητα μπαίνω μια δυο φορές την εβδομάδα. Έχει τύχει να ειμαι με φίλη που δεν είχε ίντερνετ στο κινητό κι όμως την έδειχνε σε τελευταία σύνδεση πριν 5 λεπτά. Η τελευταία σύνδεση δεν ισχύει πλέον.
Angelos1914 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2014 στις 4:21 ΜΜ, leleo είπε Ξέρει κανείς πως διαγράφω αυτοκόλλητα που έχω κατεβάσει? Εννοώ μου χουν μείνει κάτι χριστουγεννιάτικα κτλ τα οποία δεν τα θέλω πλέον. Πατάς τις τρεις γραμμούλες πάνω αριστερά μετά => Αγορά Αυτοκόλητων μετά=> Πάνω δεξιά πατάς στο γρανάζι και σου εμφανίζει όλα τα πακέτα αυτοκόλλητών σου όπου μπορείς να κάνεις αφαίρεση (on/off) όποιο θες. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Angelos1914
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Ξερει κάποιος που θα βρω το αρχείο backup του viber στο drive της google, το driver μου είναι κενό και δεν βλέπω τίποτα απολύτως, ενω στο viber οταν παω να κανω restore το βλέπει αυτο το αρχείο, που στα κομμάτια έχει αποθηκευτεί;
giorgolavos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 13 hours ago, NikosKallithea said: Ξερει κάποιος που θα βρω το αρχείο backup του viber στο drive της google, το driver μου είναι κενό και δεν βλέπω τίποτα απολύτως, ενω στο viber οταν παω να κανω restore το βλέπει αυτο το αρχείο, που στα κομμάτια έχει αποθηκευτεί; Κάπου στο drive υπάρχει ειδικη κατηγορία με τα backup. Το είχα πάθει κι εγώ και μέχρι να το ανακαλύψω παραλίγο να πεθάνω
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Στις 20/1/2019 στις 4:37 ΠΜ, giorgolavos είπε Κάπου στο drive υπάρχει ειδικη κατηγορία με τα backup. Το είχα πάθει κι εγώ και μέχρι να το ανακαλύψω παραλίγο να πεθάνω Στο drive υπάρχει ειδική κατηγορία και εκεί λεει οτι υπαρχει, Αλλά ούτε φαίνεται, Ούτε να το επεξεργαστείς, Ούτε να το κατεβάσεις μπορείς, για αυτό ρώτησα
giorgolavos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, NikosKallithea said: Στο drive υπάρχει ειδική κατηγορία και εκεί λεει οτι υπαρχει, Αλλά ούτε φαίνεται, Ούτε να το επεξεργαστείς, Ούτε να το κατεβάσεις μπορείς, για αυτό ρώτησα μηπως εχεις παραπανω απο εναν λογαριασμο στην εφαρμογη και κοιτας σε λαθος backup file?
mary Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Την νέα αναβάθμιση την κάνατε; Έχουν αλλάξει την θέση των μενού και το χρώμα στην επάνω γραμμή δεν είναι πια μωβ αλλά άσπρο. Αυτό πως το αλλάζω;
lek88 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mary είπε Την νέα αναβάθμιση την κάνατε; Έχουν αλλάξει την θέση των μενού και το χρώμα στην επάνω γραμμή δεν είναι πια μωβ αλλά άσπρο. Αυτό πως το αλλάζω; Εγω εχω την έκδοση 9.9.6.13 (τελευταία ενημέρωση 17 Ιανουαρίου 2019 από play store) και δεν βλέπω καμία αλλαγή. Ποια έχεις εσύ;
mary Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lek88 είπε Εγω εχω την έκδοση 9.9.6.13 (τελευταία ενημέρωση 17 Ιανουαρίου 2019 από play store) και δεν βλέπω καμία αλλαγή. Ποια έχεις εσύ; 10.0.0 Σημερα βγηκε. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από mary
lek88 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, mary είπε 10.0.0 Σημερα βγηκε. Α, εντάξει! Δεν μου έχει έρθει ακόμα.
bromiaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά πως γίνετε να αποκλείσω στο Viber να μου εμφανίζει τα SMS σαν μηνύματα στο μενού του;;;; Το ξεκίνησε αυτόματα με την νέα αναβάθμιση... και άρχισαν οι χρεώσεις... γιατί μπερδεύεσαι και χρεώνεσαι με sms... Υγ. Ούτε έχει δικαίωμα για πρόσβαση στα SMS μου... Όπως η εφαρμογή των μηνυμάτων... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από bromiaris
lek88 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 5/2/2019 στις 7:50 ΜΜ, mary είπε 10.0.0 Σημερα βγηκε. Μου ήρθε κ εμένα. Δεν αλλάζει το χρώμα, είναι η νέα εμφάνιση.
Centurion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έρχεται και το dark mode Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Centurion
aledjo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 παιδια υπαρχει καποιος τροπος οταν κανω κληση να να μη "χτυπαει" οταν δε πραγματικα δε χτυπαει?! ειτε μεσω internet ειτε μεσω viber out, κανει τουτ τουτ ενω στη πραγματικοτητα δε χτυπαει το τηλεφωνο που καλω. πως θα ξερω αν πραγματικα χτυπησε ή οχι? στο facebook messnger δεν υπαρχει αυτο το προβλημα
lek88 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Centurion είπε Έρχεται και το dark mode Πιστεύω πως το dark mode θα ειναι μια πολύ καλή προσθήκη. Θα καλύψει πολλούς χρήστες που προτιμούν τα μαύρα σε τέτοιες εφαρμογές. Βλέπω και αλλαγή χρώματος στις "φούσκες" των μηνυμάτων. Θα ήταν ωραίο αν κάποια στιγμή μπορούσαμε να αλλάξουμε και χρώμα στις φούσκες όπως στο fb messenger Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από lek88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα