stavros34 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Απ' όσο ξέρω μπορείς να το κάνεις search. Και search που κάνω μόνο από μουσική κάνει και όχι apps.
episkeptis100 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Μιας και ελαφρώς άσχετος με την τεχνολογία θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν εχεις ανοιχτά τα δεδομένα κινητης τηλεφωνίας για να σερφαρεις στο διαδίκτυο ή για να χρησιμοποιησεις κάποια άλλη εφαρμογή, το viber καταναλώνει mb σε περίπτωση που εκείνη τη στιγμή δεν χρησιμοποιείται; Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από episkeptis100
geovilmarbeb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη λειτουργιά του viber στο κινητό μου. Ενώ το έχω ανοιχτο πριν λιγο καιρο ειχα ενδειξη στην οθονη του κινητου μου ενα ακουστικο ...ενδειξη οτι ειναι on line απο μια αναβαθμιση που εγεινε και δεν ειμαι τοσο σίγουρος αν οφείλετε σε αυτη δεν εχω ποια αυτο το εικονίδιο ..... ηταν εξυπηρετικο για μενα.....γνωριζετε κατι αν μπορω να το επαναφερω.Ελπιζω να μην ειναι η ερώτηση μου άσχετη με το θέμα σας ευχαριστώ
giorgolavos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 13 hours ago, geovilmarbeb said: καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη λειτουργιά του viber στο κινητό μου. Ενώ το έχω ανοιχτο πριν λιγο καιρο ειχα ενδειξη στην οθονη του κινητου μου ενα ακουστικο ...ενδειξη οτι ειναι on line απο μια αναβαθμιση που εγεινε και δεν ειμαι τοσο σίγουρος αν οφείλετε σε αυτη δεν εχω ποια αυτο το εικονίδιο ..... ηταν εξυπηρετικο για μενα.....γνωριζετε κατι αν μπορω να το επαναφερω.Ελπιζω να μην ειναι η ερώτηση μου άσχετη με το θέμα σας ευχαριστώ κι εγω εχω το ιδιο θεμα στο Samsung S7. Εχει εξαφανιστει η επιλογη απο τα setting του viber Στο Nokia 6 υπαρχει ακομα το εικονιδιο και το αντιστοιχο μενου.
geovilmarbeb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 καλημερα παιδια.... ειναι σε πολλους οπως εμαθα ευχαριστω γιωργο για την απαντηση στο ερωτημα μου. κατι αλλο εβγαλα την εφαρμογη και την εκανα παλι install μηπως εχει κατι παει στραβα και δεν βλεπω το icon,τωρα δεν μου δινει το κωδικο για να ενεργοποιησω το VIBER και λεει η ενεργοποιηση απετυχε υπαρχη και εδω καμια λυση
asdfaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 12:14 ΜΜ, geovilmarbeb είπε καλημερα παιδια.... ειναι σε πολλους οπως εμαθα ευχαριστω γιωργο για την απαντηση στο ερωτημα μου. κατι αλλο εβγαλα την εφαρμογη και την εκανα παλι install μηπως εχει κατι παει στραβα και δεν βλεπω το icon,τωρα δεν μου δινει το κωδικο για να ενεργοποιησω το VIBER και λεει η ενεργοποιηση απετυχε υπαρχη και εδω καμια λυση Δοκιμασε παλιοτερη εκδοση με αλλο apk https://viber-free-calls-and-messages.en.uptodown.com/android/old
Creta1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Χθές είχε ένα θέμα κάποια στιγμή .Δεν ερχόταν ποτέ ο κωδικός για την ενεργοποίηση .Αργά το μεσημέρι αποκαταστάθηκε , τουλάχιστον σε μένα.Σήμερα όπου το ενεργοποίησα ,ήρθε αμέσως ο κωδικός.
lovesucks Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα..αν μπλοκάρεις κάποιον στο viber μπορεί να το δει;;
asdfaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/30/2018 στις 6:28 ΜΜ, episkeptis100 είπε Καλησπέρα και από εμένα. Μιας και ελαφρώς άσχετος με την τεχνολογία θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αν εχεις ανοιχτά τα δεδομένα κινητης τηλεφωνίας για να σερφαρεις στο διαδίκτυο ή για να χρησιμοποιησεις κάποια άλλη εφαρμογή, το viber καταναλώνει mb σε περίπτωση που εκείνη τη στιγμή δεν χρησιμοποιείται; Τιποτα δεν καταναλωνει εμενα 2mb το μηνα και μιλαω παρα πολλες ωρες καθε μερα το εχω 24 ωρες το 24τετραωρο ανοιχτο με πανω απο 10 ωρες 4G την ημερα και νυχτα. Μονο γραπτο chat και stickers. Το χρησιμοποιω 6 χρονια ποτε δεν εχει καταναλωση τιποτα τρομερο το πολυ να παει 5-10mb το μηνα αναλογα το λειτουργικο που εχεις στο κινητο σου. 31 λεπτά πριν, lovesucks είπε Καλησπέρα..αν μπλοκάρεις κάποιον στο viber μπορεί να το δει;; εννοιειτε Στις 2/2/2018 στις 9:05 ΜΜ, Creta1 είπε Χθές είχε ένα θέμα κάποια στιγμή .Δεν ερχόταν ποτέ ο κωδικός για την ενεργοποίηση .Αργά το μεσημέρι αποκαταστάθηκε , τουλάχιστον σε μένα.Σήμερα όπου το ενεργοποίησα ,ήρθε αμέσως ο κωδικός. viber facebook instagram watchup ειναι οι πιο βαριες και ενεργοβορες απο ολες της εφαρμογες. Λογικο να εχουν θεματα ειναι χαλια. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster 2
episkeptis100 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, asdfaster είπε Τιποτα δεν καταναλωνει εμενα 2mb το μηνα και μιλαω παρα πολλες ωρες καθε μερα το εχω 24 ωρες το 24τετραωρο ανοιχτο με πανω απο 10 ωρες 4G την ημερα και νυχτα. Μονο γραπτο chat και stickers. Το χρησιμοποιω 6 χρονια ποτε δεν εχει καταναλωση τιποτα τρομερο το πολυ να παει 5-10mb το μηνα αναλογα το λειτουργικο που εχεις στο κινητο σου. εννοιειτε viber facebook instagram watchup ειναι οι πιο βαριες και ενεργοβορες απο ολες της εφαρμογες. Λογικο να εχουν θεματα ειναι χαλια. Ευχαριστώ
sargio01 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα Έσβησα μια συζήτηση και το μετάνιωσα, γίνεται να την επαναφέρω κάπως; σ.σ. Εχω απενεργοποιημένο το back up
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2015 στις 10:48 ΠΜ, elena2 είπε καλη σας μερα, πως μπορω να δω ποιοι κανουν like στα μυνηματα του viber; Το μονο που βλεπω ειναι η καρδουλα και το ποσα like εχουν γινει αλλα δεν μπορω να δω ποιοι τα εχουν κανει. Ευχαριστω εκ των προτερων. Να το επαναφερω λίγο. Μήπως εχει κάποιος την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα? Edit Άκυρο το βρήκα Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από NikosKallithea
mary Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Να το επαναφερω λίγο. Μήπως εχει κάποιος την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα? Edit Άκυρο το βρήκα Αφου το βρηκες, για πες. Νομιζω δεν γινεται, σωστά;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Πατάς παρατεταμένα επάνω στο μήνυμα και πας ινφο, σου δίνει την λίστα με αυτους που το είδαν και ποιοι από αυτούς έκαναν τα λικε 1
gilardino Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδιά.Σε προηγούμενα τάμπλετ που είχα όταν έβαζα το Viber άνοιγε κανονικά.Στο τάμπλετ που έχω τώρα μόλις συνδεθώ με αποσυνδέει από το κινητό.Ξερει κανείς γιατί γίνεται αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα