tasos-e Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αν σταματησω τo viber, απ τη διαχειριση εφαρμογων και διαγραψω τα δεδομενα που υπαρχουν στο κινητο(προαιρετικα), χωρις απεγκατασταση, θα στελνει ξανα ειδοποιησεις(σαν να το εγκατεστησα) στις επαφες μου την επομενη φορα που θα συνδεθω? Δηλαδη στην ουσια, δεν το θελω να τρεχει, παρα μονο οταν το χρειαζομαι, αλλα χωρις να ζαλιζω τους αλλους με ειδοποιησεις. Υπάρχει ρύθμιση μέσα στο Viber να το κάνεις.
giorgolavos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 εδω και μερικες ημερες τα μηνυατα μεταξυ κινητου και θπολογιστη δεν συχρονιζονται, π.χ. εχω συζητηση που εχω κανει απο το κινητο που φαινονται στον υπολογιστη μονο τα μηνυματα αυτου που μου εστελνε, οι απαντησεις μου δεν ειναι στον υπολογιστη. Παλαιοτερα τα εδειχνε ολα. Τα χρειαζομαι στον υπολογιστη γιατι το κινητο το κανω φορματ αρκετα συχνα. Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?
normal40 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Έχει κάνα μήνα που έχει πρόβλημα, μου στέλνει κανονικά τον κωδικό και όταν τον δίνω μου λέει είναι λάθος. Με έχουν κάνει Ban;
mary Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μηπως γραφεις κανενα χαρακτηρα με ελληνικα αντι με αγγλικά; Απο που να σε κανουν μπαν; απο το viber;
normal40 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Για κωδικό μιλάμε... Νούμερα έχει, πως να γίνει λάθος;
dali13gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Σε τι λειτουργικό πας να το εγκαταστήσεις; Δεν σου κάνουν κλήση από το Viber για αυτόματη ενεργοποίηση;
dimips Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παιδιά επειδή παίζω πολύ με το λειτουργικό στο κινητό μου το κάνω συχνά factory reset και κάνω επανεγκατάσταση το viber. πως θα γίνει να μη στέλνει κάθε φορά στις επαφές μου μήνυμα οτι μπήκα στο viber ;
normal40 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Σε τι λειτουργικό πας να το εγκαταστήσεις; Δεν σου κάνουν κλήση από το Viber για αυτόματη ενεργοποίηση; Android 5.0.1 δεν τίθεται θέμα με το λειτουργικό κάτι άλλο συμβαίνει.
egeorgalas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Υπάρχει τρόπος να γίνει αποθήκευση μηνυμάτων από Viber PC? Όπως ακριβώς απο μια συσκευή android που αποστέλλεται στο e-mail μας το ιστορικό των συνομιλιών σε μορφή CSV γνωρίζουμε αν έχουμε κάτι αντίστοιχο και στο pc μας? Η αν μπορούμε να περάσουμε το ιστορικό των συνομιλιών μας απο το pc σε όποια συσκευή android? Ευχαριστώ.
kokolokor5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Υπαρχει τροπος να εγκαταστησω το viber σε δυο συσκευες με τον ιδιο αριθμο ? Γιατι οταν ανοιγω την μια, ανοιξω και την εφαρμογη,μετα αν κλεισω αυτη τη συσκευη και ανοιξω την αλλη,μου ζηταει παλι να βαλω τον κωδικο για να την ενεργοποιησω.Και ολο αυτο γινεται καθε φορα. Υπαρχει τροπος ??
giorgolavos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μπορείς σε διαφορετικές συσκευές. Ένα κινητό, ένα ταμπλετ και ένα pc 1
kokolokor5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 ναι ,αυτο το γνωριζω. Απ οτι διαβαζω και αλλου,αυτο που ζηταω δεν γινεται ! Σ ευχαριστω.
sargio01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Μετά απο hard reset πρίν απο μερικές μέρες, ήρθε ειδοποίηση του viber για επιστροφή στην εφαρμογή. Ενώ μπαίνω και την χρησιμοποιώ κανονικά, η ειδοποίηση δεν λέει να φύγει απο τον πίνακα ειδοποιήσεων και όχι μόνο αυτό, μα όταν πάω να την αφαιρέσω χειροκίνητα δεν με αφήνει προειδοποιώντας με πως αν επιμείνω θα αποσταθεροποιηθεί η εφαρμογή! Εγώ επιμένω παρ' όλα αυτά και την σβήνω για να μην χάσω καμιά νέα ειδοποίηση νομίζοντας οτι είναι η ίδια, ενώ και η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Το παράξενο όμως είναι πως μετά απο λίγο ξανά 'ρχεται η ίδια ειδοποίηση και φτού κι απ' την αρχή! Γιατί συμβαίνει αυτό, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
giorgolavos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Στα settings -> general -> show viber status icon Το ξε-τικαρεις 1 1
sargio01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αυτό δεν είναι το αν θα φαίνομαι on line στους άλλους; (στα ελληνικά-που το γράφει σε 'μένα-είναι "εμφάνιση εικ. κατ. Viber") Edit: Αυτό ήταν φιλαράκι! Λάθος νόμιζα Σ' ευχαριστώ, να 'σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα