Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...εχω ενα θεμα με την φωτοφραφια στο viber. Το εχω εγκαταστησει στο tablet αλλα οταν παταω πανω για να βαλω φωτογραφια μου εμφανιζει μηνυμα: Υπήρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Viber (διαδικασια com.viber.voip). Εχω προσπαθησει πολλες φορες και εχω στειλει απειρες αναφορες αλλα το προβλημα δεν διορθωνεται. Επισης το εχω εγκαταστησει και στο PC. Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω επιτελους να βαλω την φωτο μου.? Ευχαριστω.

Δημοσ.

?

αυτό για τί ειναι λύση..?

δεν ειναι λυση για τιποτα...απαντουσα στην

dana_xa 

στις πρώτες σειρές εξηγεί και λέει πως με αυτό το τρόπο έρχονται οι ειδοποιήσεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή ακόμα και όταν δεν την χρησιμοποιείς

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω και γω καποιες αποριες σχετικα με το viber. Η μια ειναι η εξης. Ειχα φτιαξει εναν λογαριασμο και καποια στιγμη εστειλα την συσκευη μου για σερβις. Οταν θελησα να ξαναβαλω την εφαρμογη οταν πηρα παλι πισω την συσκευη δεν εστελνε σε μηνημα τον κωδικο εναρξης της εφαρμογης στο νουμερο του τηλεφωνου μου οσες φορες και αν το προσπαθησα. Ακομα και την αυτοματη κληση απο την εφαρμογη που εγραφε πανω οτι θα λαβω για να μου δωσει τον κωδικο ουτε και αυτο γινοταν στο νουμερο μου. Ετσι αναγκαστηκα να δωσω ενα αλλο νουμερο παλιο που δεν ειναι το δικο μου ωστε να λαβω τον κωδικο εναρξης και τωρα ολοι οι φιλοι μου εχουν ενα τηλεφωνο που δεν ειναι το δικο μου. Αναρωτιεμαι γιατι. Τι φταιει και δεν δεχεται καποιο νουμερο ενω δεχεται καποιο αλλο. Ξερει καποιος να μου πει?

Δημοσ.

Καλημέρα

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει στα πιο κάτω προβλήματα....

Έκανα λογαριασμό στο viber με ένα αριθμό.  Μετά όμως, επειδή ο αριθμός αυτός απενεργοποιήθηκε από την εταιρεία παροχής, άλλαξα αριθμό και πήρα καινούριο. Συνέχισα να χρησιμοποιώ το viber χωρίς να κάνω απενεργοποίηση/ενεργοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι το viber δουλεύει με τον παλιό αριθμό;  

Γιατί χθες, ενώ μέχρι τώρα φαινόταν κανονικά η φωτογραφία που είχα βάλει, ξαφνικά άλλαξε από μόνη της και φαίνεται κάποιος άγνωστος. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αν αυτός ο άγνωστος βλέπει το λογαριασμό μου, τις συνομιλίες μου, τους φίλους μου, τις φωτογραφίες μου κτλ.

Μπορεί κάποιος να μου πει τί πρέπει να κάνω;

Εν το μεταξύ, έχω κάνει απεγκατάσταση το viber και τώρα δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση γιατί έχω HTC Legend και λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή με τη νέα έκδοση.  Πώς μπορώ να βρω μια παλιά έκδοση στο android;

Κανείς; :fear:

Να ρωτήσω και κάτι άλλο ...σήμερα το viber γράφει ότι "αποσυνδέθηκε - τα μηνύματα και οι κλήσεις δεν είναι διαθέσιμα' .

Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;

σημ.άλλος λογαριασμός και συσκευή από την προηγούμενη ερώτηση μου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα πολύ αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει. Ανακάλυψα ότι κάποιος παρακολουθεί το viber μου δλδ βλέπει τα πάντα συνομιλίες φωτο κτλ.πως γίνεται αυτό; και τι μπορώ να κάνω για να μην ξανασημβει;

Δημοσ.

Κάποιος έχει εγκαταστήσει το Viber στον υπολογιστή του και χρησιμοποίησε τον αριθμό σου για επιβεβαίωση και μάλλον είναι γνωστός σου γιατί σου έρχεται κωδικός ενεργοποίησης στο κινητό.

Δημοσ.

Κάποιος έχει εγκαταστήσει το Viber στον υπολογιστή του και χρησιμοποίησε τον αριθμό σου για επιβεβαίωση και μάλλον είναι γνωστός σου γιατί σου έρχεται κωδικός ενεργοποίησης στο κινητό.

Δημοσ.

dali13gr σ'ευχαριστω πολύ. Είναι γνωστός αλλά δεν ζήτησε ποτέ κάποιο κωδικό. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορείς να δεις το viber κάποιου άλλου; να ξανακατεβαζω το viber για να είναι πιο ασφαλές; ;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...